- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler açısından çok sıkıntı yok, çoğu kız, kadın asılabiliyor ama sen he deyip geçiyoraun mecburen. Çünkü bu asılıyor bana deyip sen ona göre laf etsen tersletebiliyorklar. Sağı solu belli olmuyor kadınların ve her kadın ayrı bir çeşit cins. Ha çok abartır da, açılmasına bile gerek kalmayacak hareketler yaparsa, sözler söylerse bakarız duruma göre.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla benim eski sevgilim benim en yakın kız arkadaşımla yattı. Ve 3 ümuz o gece eğlenmeye gitmiştik. Dönüşte arkadaşım midesi bulandıği için ön koltuğa oturmak istedi. Gece 3 umuz aynı evde kaldık ve gecenin bir yarısı ah uh sesleriyle uyandım. Ve bilin bakalım çok pişman olduğunu söyleyen assalik erkek arkadaşım bana sonra ne söyledi? Keşke o gece orada olmasaydın senin yüzünden iyi geçmedi sen olmasan daga iyi olurdu dedi. Ay bu minnak ruhum boşuna yaralı değilmiş benim
113 Yorumla- +1 yıl
O nasıl bi o... çocuğuymus ya 😒
- +1 yıl
Birsey değil ben de eski sevgilimle ayrıldığımızda barışma maksadıyla gittiğim yerde gece otelde kalırken, arkadaşıyla onlara ayrı oda tutmamı istemişti, alkollü şekilde eve gidemezdi sonuç olarak, bende kendime ve onlara ayrı oda tutup erkenden uyanıp sabah kendilerini görmeye gittiğimde ve kapıyı açtıklarında içeride fuhus dönüyordu, bir de bizim olayı düşün. Kafaya takma yani insan oğlu böyle.
Cevap sahibi+1 yıl@Yomeyamo maalesef gerçek
Cevap sahibi+1 yıl@zarifbirokur_ katıksız saf o... Çocuğu
- +1 yıl
Öyle ya cidden yok olsun böylesi
- +1 yıl
Çüş şerefsiz herif
- +1 yıl
Kendine yakın hissettiğin 2 kişi beraberce arkandan dümen çevirmiş
- +1 yıl
En yakın kız arkadaşınla halen daha arkadaşın mı? Yoksa o da eski en yakın arkadaşın mı oldu
Cevap sahibi+1 yıl@UfkunÖtesi eski en yakın arkadaşımdı...
- +1 yıl
@zarifbirokur_ Abartma gayet normal yil olmuş 2022 çağdaş ol biraz
- +1 yıl
@gizemlii-adam herkes senin gibi namussuz olmak zorunda değil
Ağzına tükürürüm ve sonra gider arkadaşıma anlatırım. Ne yapılabilir ki böyle bir şey de. Zor durum, arkadaşımın kalbi paramparça olur herhalde. Ay aman Allah korusun.
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Kadınlar neden donup kalıyor anlamıyorum. Erkeklerin büyük çoğunluğu içlerinde şerefsizce istek barındırıyor. Seninle çıkan erkeğin kuzeni sahte hesap açıp sana yürüyebiliyor... Bunu kadınlar yapınca şaşırtıcı olabiliyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
123Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılO kadar karaktersiz birinin arkadaşımın yaninda durmasına müsaade etmem arkadaşıma söylerim.
Arkadaşım o ilişkiye devam ederse arkadasimlada iletişime keserim.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılArkadaşıma söylerim direk
00 Yorumla Bu durum daha öncesinde başıma gelmişti. Uyardım... Sakın bir daha böyle bir şeye yeltenme dedim. Tabi ki ardından arkadaşımı çağırdım. Ben üzerime düşeni yapayım da karar senin dedim. Senin fıldır mülayim farklı taleplerde bulunuyor bilgin olsun dedim. Teşekkür ederim, daha öncesinde de başka bir arkadaşa yapmıştı dedi, ancak inanmamıştım. Bu ikinci kezdir aynı şey oluyor, ayrılmak vakti geldi dedi. Ve sonrasında ayrıldılar. Bu tarz şeyleri arkadaşım üzülür diye saklıyorum düşüncesi yanlış. Gerçek arkadaş koruyup, kollayandır. Gül'ün dikenlerini de gösterendir.
41 Yorumla- +1 yıl
Ne iyi yapmışsın
Helal olsun 👌
+1 yılErkler ne kadar da dürüst gözlerim yaşardı 🥺
Yok böyle plan yaparım Yok redderim falan arkadaşınızin sevgilisi size asiliyorsa hele ki kız güzelse erkler plan yapar evet ama ne için 😂
Kızla başbaşa kalmak için başbaşa kalınca ne yapacak yoklayacak başka ne yapabilirki 😅
Kızlar aynı durumu yaşadı diyelim Uzak durulmalı o kişiden eğer yine arkadaşının sevgilisi yaziyorsa son çare arkadaşına söylemeli belgeli bı şekilde ama...
Öyle belgesiz karşısına çıkmamalı aksi halde arkadaşin sana inanmaz...22 Yorumla- +1 yıl
😂😂çoğu kolpaci
- +1 yıl
Vay vay vay sen neler biliyorsun böyle
Gözlerim yaşardı 😥😪
+1 yılHemen tepkimi koyarım yani özellikle sevgilim yanımdaysa daha sert çıkarım sen ne yaptığını sanıyorsun diye çünkü böyle bir tepki vermeniz lazım özellikle sevgiliniz yanınızdayken verdiğiniz tepkiden sevgiliniz tatmin ve emin olmalı..
311 Yorumla- +1 yıl
Hahaha çok iyi ya işi biliyor ✌🏻🤣
- +1 yıl
Olması gereken :D
- +1 yıl
Gözümde canlandı bir anda ondan şey ettim türk filmi gibi ya😂😂😂😂
- +1 yıl
@avicenna90 Bazı olaylarda anlar vardır hemen tepki vermen gereken bu böyle bir şey çünkü 10-20 dakika veya 1 saat sonra sevgiline yalvarsan da fark etmez o an onu tepkin ile tatmin etmen lazım inanması lazım..
- +1 yıl
Bu güvenle alakalı bir şey ben şahsen salt inanırım ama güvensizlik yaratıcak bir şey hissediyorsam artık zaten o ilişki görünmez bir şekilde bitmiştir abi çıldırık yapmayın beni ben saçlarım tikelio😂😂😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Güven varsa bassa seni biriyle en saçma yalana inanır öyle yani
- +1 yıl
@avicenna90 Güven farklı bir durum bir başkasının senin üstüne böyle cesaret edip atlaması farklı bir durum ama
- +1 yıl
Yani bu açıdan bakınca pek dar bi açı oldu bak haklı olabilirsin
- +1 yıl
@avicenna90 Ben öyle düşünüyorum çünkü böyle durumda güven değil sana sarılana vereceğin tepki önemli :)
- +1 yıl
Allah yar ve yardımcımız olsun kardo😂✌🏻
- +1 yıl
@avicenna90 Aynen öyle :D
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılO an oyalayıp ses kaydına alırım ve konuşma esnasında da kaydı aldıktan sonra tersler, arkadaşıma ses kaydıyla durumu anlatırım gerçi benim sözümün üzerine ses kaydı istemez dahi çoğu arkadaşım ama ben yinede içi rahat etsin diye ses kaydı alırdım.
40 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. ağzına tükürürüm. yani mecazen diyorum. azarlarım haddini bildiririm. öyle şey olmaz olmamalı
arkadaş demek seni koruyan demektir
arkadaş kelimesinin kökü eski türklerin bir savunmasından gelir.
savaşta ok yememek için plaka halinde arkalarına taş bağlarlardı. eski türkçede şimdi taş dediğimiz kelime daş tır. arka daş. kendini koruyan yegane bir şey
o nedenle arkadaşlık çok değerlidir güven gerekir. güveni de sarsmamak gerekir13 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Geçmişte bunu yaşadım.
Sevgilisini benimle tanıştırdı. Kız çok ilgili davrandı. Sonra açık, açık. Arkadaşa dedim durum bu, ne yapayım. O seni istiyorsa yapacak bir şey yok dedi ve izin verdi. Ben de kamarama götürüp sevdim.
Sonra beni şikayet etmiş iş ortamında sevgilimi sevdi diye. Millete laf anlatmak zorunda kaldım.
11 YorumlaBunu hayatımdaki insana söylerim.
Çoğunlukla karşıdaki kadın inkar eder, arkasından bana ifitra eder. Hayatımdaki kadın da yüzde 75 o kadına inanır.
Bu şekilde ikisini de şutlardım.
Kadınların haysiyet konusunda çok büyük eksiklikleri var.
15 Yorumla- +1 yıl
@aerolite sorun şu ki, bu ülkenin sınırları içinde kadınlar böyle. Sınırın dışına bir metre çıkınca da bu ülkedekilerin aksine zeki kadınlarla karşılaşırsınız. Gürcistan'da bunun bir dolu örneğini gördüm. Bulgaristan'da kadınlar çok akıllı. Yunandan bahsetmiyorum millî duygular sebebiyle ama fark bariz ortada. Bu ülkedeki kadınlara gerçekten Allah şuur vermemiş.
- +1 yıl
Doğru ama bi o kadar da yanlış tespitler bu aynı şeyleri sadece kadınlara bağlamayınız kadın erkek demeden dediğinize katılırım ✌🏻
Bana arkadaşımın kardeşi takık 5 yaş küçük benden sevgilim olduğu halde sürekli yanaşıyor sırnaşıyor temas ediyor onların evine gittiğim zaman çocuk önce çoraplarımı alıyor 😅 ayaklarımı ovalayor ve ikimizin olduğu ya da uygun pozisyon olduğu her an arkamdan dayıyor sarılıyor 😅 ilgisi hoşuma gidiyor diye bir şey demiyorum
00 YorumlaBi bok yapmayın abi noluyor biliyor musunuz geri tepiyorlar arkadaşım dediğiniz asalaklar ha bide böyle çürük zekalılara karşı bir şey yapmayın ben defalarca yaşadım bütünüyle hayatımda sayılı arkadaş bıraktım 2 3 olsun tam olsun gerisi yalandan arkadaş o yüzden lütfen umursamayın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim de bi aralar boyle birsey basima gelmisti. Sevgilimle bi doğum gunu partisinde tartistim. Sonra iyi dileklerimi iletip gitmem gerekiyor dedim. Yerinden kipirdamadi bile, ki arabayla gelmiştik, yurusem 1 saat surerdi o da biliyor. Kiz başımabeni gecenin bi saati tek basima birakti. Sonra ben ciktim, sevgilimin en yakin kankalarindan biri arkamdan kostu. Seni birakip geri donecegim, olmaz dedi. Ne kadar gerek yok desem de dinlemedi. Yolda biraz güldürmeye calisti, hadi artik uzulme falan filan. Sonra bi ara gozlerime bakti, seninle farkli zamanlarda tanismayi cok isterdim dedi. O zaman hersey cok farkli olabilirdi dedi. Ne desem bilemedim. Insana kal geliyor. Kitleniyor boyle anlarda. Cama doğru döndümve arabadan inene kadar baska hicbirsey konusmadim.
00 YorumlaSomut bir şey görürsem arkadaşıma söylerim. Ötesi aklıma bile gelmez.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Uzaklaşırım baktım olmuyor arkdasım ile paylaşırım bu durumu
00 Yorumla
+1 yılArkadaşımdan ayrıl öyle gel derim 😆 şaka şaka kendisini uyarırım
00 YorumlaSes kaydı alırım arkadaşıma dinletirim, gerisini arkadaşıma bırakırım. Ben istemesem baskasina sulanır büyük ihtimal. En kestirme yol ispatlı bir şekilde o kızın karakterini arkadaşıma göstermeye çalışmak.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Boşuna demiyorlar insanları size karşı değil diğerlerine çevresine Karşı olan tavır ve tutumlarıyla yargılayın diye Arkadaşıma ihanet eden banada edecektir güven olmaz. Aynısını banada yapar Kapat derim konuyu daha da açma
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Yaşadım. Hatta biz ayrılınca hemen teklif etti. Sonrasında burada mi buluştunuz onla, burada mi birlikte oldunuz.. vs diye diye aynı seyleri yaptırdı. Kadınlar arasında rekabet var maalesef, onda ne buldu, ben daha iyiyim bakışı olan kadın çok.
00 Yorumla
+1 yılArkadaşımı uyarıp, sevgili musveddesinin foyasini ortaya çıkarırım. Tabi arkadaşımın ( kızlar arasında vardır bu) beni kıskandı vs sozlerine karşı da mutlaka bir kanıt bulurum. Telefon, mesaj, görüntü vs.
00 Yorumla
+1 yılGerekli yanıtı veririm ve arkadaşım adına üzülürüm. "Kıza yazık!" derim. Çok samimi olduğum, aramda güven sorunu olmayan bir arkadaşımsa durumu derim de.
00 Yorumla
+1 yılKabul et, yorumlarda kıyafetli köpek görmeyi beklemiyordun.
00 Yorumlaay kız bizde eşe eş yengeye yenge kankaya kanka abiye abi dosta dostdur asla değişmez bile ve ben doğu anadoluluyum bizde namus dedinmi akan sular durur
00 Yorumlaya bu durumu erkekler nekadar karektersiz yorumuna getirmek nasıl bir ruh halidir bunu kadınlar yapmıyormu sanki bizzat bana yapıldı hemde kaç kez ayıp ama yorumları erkeklere bağlamak.
01 Yorumla- +1 yıl
Bazı kadınlar bilerek yapıyor özellikle evlilere
Kocasını elinden alayım mantığıyla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYurt dısında bu cok cok aşırı normal bir durum. 1 aydır yurt dısında yaşıyorum cok sık gördügüm bir durum bırakın sarılmayı gece kulubünde sevgilisi yanındayken kızla dans edebilirsin.
01 Yorumla- +1 yıl
Orada kıskanma denen bir şey kalmamış millet qvt olmuş 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAsılamaz ben o seti koyarım.
Varsayalım ki asıldı haddini bildirim ve arkadaşıma açık bir şekilde söylerim. Zaten aklı varsa asılmaz, asılırsada sonuçlarına katlanır.
00 Yorumla Birkaç tane arkadaşımın sevgilileri ve eski sevgilileri bana yol yapmaya çalıştı. Tersledim ve birdaha karşıma çıkma numaramı da nerden bulduysan sil unut diye kızdım
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşımın Aşkısın şarkısını söylerim ona
https://www.youtube.com/embed/yVkuouJFKLU00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılAynısını yaşadım, direkt anlattım arkadaşıma, hiç tereddütsüz postaladi sevgili musvettesini. Hala da bestfriendiz
10 Yorumla
+1 yılArkadaşlarımın eşleri ile bir ayni ortamda oturmuyorum ben. Gerek yok. En başından tedbirimi alıyorum. Mesafe her daim iyidir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSağlam bir plan yapar, asıldığını kanıtlayacak bilgi, belge toplarım. Hatta biraz da yüz veririm ki rahat davransın. Sonra o kanıtları arkadaşıma gösteririm. Anlarsa ayrılır, anlamazsa ben iletişimimi keserim.
15 Yorumla- +1 yıl
Çok sharlock gördüm seni😂
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir yanım da var evet. 😂😂
- +1 yıl
Ahahahah macera güzel yaşlanmazsın sen devamke😂
Cevap sahibi+1 yılYaşlanmam tabii. Ruhum genç. 😊😊
- +1 yıl
🫡
+1 yılBirkaç defa yaşadım. İnsan ne yapacağını bilemiyor şaşırıyor. Arkadaşlıkları bozan şeylerin başında geliyor bu durum bence.
00 Yorumla
+1 yılArkadaşıma söylerim. Ki zamanında böyle bir şey oldu ne kadar doğru bir insanla arkadaş olduğumu anladım.
00 Yorumla
+1 yılValla evlilerin bile her b. ku yiyip yüzünün kızarmadığı şu dönemde skorumu koyar yoluma bakarım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılAlelade bir arkadaşımsa yani yakın arkadaşım değilse ve kız güzelse kızın istediğini veririm.
00 Yorumla
+1 yılLaflaribi agzina tikarim. Sonra kiza anlatariim çocuğun söyledigini (evet cocuk, adam degil belli ki)
00 YorumlaBen erkek olarak usulünce ağzının payını veririm ama bir kadın daha ağır rezil rusvay ağzının payını vermeli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşıma arkadaşlık eder, sevgilisinden ayrılması gerektiğini söylerim..
Bana asılan herkese asılır..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAgzini burnunu dagitiriim dicem de yalan. Susup oturuyoruz, arkadasimiz uzulur diye sesimizi cikaramiyoruz.
00 Yorumla
+1 yılarkadaşımı çok seviyorsam uzaklaşırım yüz vermem sevmiyorsam kızı beğeniyorsam bende sarılırım
00 Yorumla
+1 yılCanına okurum ardından hemen arkadaşıma haber veririm aç bir it ile birlikte olduğunu bilsin diye
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişte buna benzer bir şey yaşadım arkadaşıma söyledim tabi. Bana inanmadı tabi kız arkadaşına konduramadi
00 Yorumla Arkadaşına söylersin, söylenmezse onur meselesi bu artık. İnsan kendi şerefine bunu yediremez.
00 YorumlaHiç yüz vermiyorum yaşadım yaşıyorum gelip gidiyor bi günaydın bile demem yanında arkadaşım olmadan
00 Yorumla
+1 yılBir kadin karsilik vermedigi surece hic kimse birsey yapamaz. Arkadasima soyler ve uzak dururum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşımı uyarırım asla yan gözle bakamam, geldi başıma arkadaşımın eşi yürüdü kavgalılardı terslemiştim.
00 Yorumla
+1 yılÖnce sert bi şekilde tepkimi koyarım sonra samimiyetumiz varsa bana inanacağıni düşünürsem arkadaşıma anlatırım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılAğzına... :D Bana onu yapabilecek kadar cesaretliyse sonuçlarına katlanacak kadar da yürekli olması lazım.. Keyifli günler..
04 Yorumla- +1 yıl
Tanıyan kişiler bilir aynen.
+1 yılTepki gösteriririm izin almadan yapılan her şeye karşıyım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı. Yüz vermem böyle birşeyin olamayacağını hissettiririm
00 Yorumla
+1 yılHemmen yanlışını yüzüne vururum yoluna bak derim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Şöyle bi gerilir gerilir sağlam bı esaslı tokat yapıştırır tuhhhhhhhhhh sana der çeker giderim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sert bir şekilde tepki veririm sonrada arkadaşıma söylerim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılS. ktiri çekerim arkadaşımla bile iletişimi keserim
00 Yorumla
+1 yılArkadaşımla konuşurum arkadaşım tavır alırsa arkadaşlığı da gözden geçiririm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilini nazikçe uyarırım, sonra da arkadaşıma bu kızı. Kendisine yakışmayacağını söylerim
00 Yorumla
+1 yılOğlan yakışıklıysa bende ona yürürüm rock!!!
01 Yorumla
+1 yılBaşıma geldi.
Yumruğumu bi çakarım bobreklerinden hisseder acısını00 Yorumla
+1 yılAyy kafayı yerim herhalde allah korusun çok iğrenç bir durum
00 YorumlaS*kerim. Ciddi manada değil hayatını kastediyorum 😅
00 Yorumla
+1 yılİyide zaten ondan hoşlansamda. Arkadaşımı aldatan benide aldatır diyip. Ondan uzaklaşirdim.
00 Yorumla- Devamını Gör (175)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat