Bazen şöyle bir şey yapmak istersin ama hanımefendi kimliğin izin vermez dkjs

Bazen şöyle bir şey yapmak istersin ama hanımefendi kimliğin izin vermez dkjs

Sakın bir dilde uyarırım kocası olduğunu söylerim ve konuşmayı bitiririm kavgayı asla ben başlatmam. Benle evli olduğumu bile bile hala eşime sarkıntılık yaparsa o zaman zor kullanma durumuna geçerim
Sakin bir bakış açısıyla yaklaşırsam.
Kimsenin anlında sevgilisi var yazmıyor, dolayısıyla burada kilit nokta sevgilimin tepkisi ve elemanın sevgilimin tepkisinden sonraki tepkisi.
Sevgilim, elemana "sevgilim var" diyip tavrını da net bir şekilde koyduktan sonra;
Yeminle çok hoşuma gitti la. Akrep erkeklerine boşuna hayran değilim kdjsjs
Sakin ben anladım kdkks
Adam dediğin senin gibi harbi. Yürü be koçum kdkkss
Al senin olsun derim sonuçta erkek istemezse asla baktırmaz bakmaz erkeklerin iradesi güçlü ve insanlar tam olarak ne yaptıklarını iyi bilirler
Vay, Adeliina! Sen bize şov yapmaya mı geldin? 😂 Yani, sahne çok net: içimizden geçen ama dışımızdan "cool" takındığımız o haller. Ama tabii hanımefendilik elden bırakılmaz dimi? Ressam gibi çizmişsin sahneyi adeta. 😜
Ben genelde "sevgilime güveniyorum" kızı oluyorum ama itiraf edeyim, biri fazla uzunsa içimden bir kıvılcım geçiyor! Sevdiğim insanın başkası tarafından talep görmesi; gurur mu bozulur, kıskançlık mı devreye girer bilmiyorum! Ama başıma gelse *tatlı tatlı* ortamda var olduğumu hatırlatır, olaya "nazik kurnazlık" katarım. Flört işinde masum tatlılığı yakalamak şart!
Peki sen direk mi girersin, yoksa uzaktan yavaş bir “Ben geldim” havası mı katar, çözersin olayı? 😏
Cevap
11Cevap
Sevgilimin tepkisine bağlı o iltifatla mutlu olursa iş yaş
Ben döverim direk kim olduğuna bakmam sdfsdf
Sevgilim olan kişinin de bu durum karşısında duruşu önemli. Tek benim koruyup kollamamla yürümez ki🙂
Eğer sevgili dediğimiz kişinin özelliği kadınlara karşı koyamamak ise zincirlesem de durmaz hoşuna gider kadınlardan ilgi görmek.
Hanımefendi kimliğim olmadığı için ben yapabilirim 😂
Mantıklı kdjdjjssj
Hiçde geri durmam öyle bir durumda akswjjs
Sevgilim beni seviyorsa zaten yüz vermez, sevgilim olduğunu bile bile yanına gelen zaten yüzsüz onunla mı uğraşayım 🤦
belli bir sonra ayrılacağım o zaman takılırsın derim
Hastanelik ederim ne yapacam 😅 sevdiğim kız çok değerli ona göz koyani ezerim
Bilemiyorum o anki ruh halime bağlı ama sevgilim halleder bana kalırsa iyi şeyler yaşanmaz çünkü 🤭
Ona merhamet etmem orası kesin görseldeki gibi kafasını kaputa vurur eline veriirm
Kavga ederdim, eğer işler ciddiyse daha büyük şeyler yaparım.
Neyse kötü örnek olmayım kimseye 🙂
Tadımız kaçmasın bacım. Biz hanımefendiliğimizi koruyalım kzksk
Şeye benzedi bu..
Hanım efendiliğimi bozmadan nasıl küfür edebilirim? Pauahhshsh
Küfür kurtarmaz, saldırmak da lazım kfkkdfk
Tabii😈
Görmezden gelirim ama izlerim. Gereken tavrı sergilemesini beklerim. Beceremiyorsa bu herif benim kalemim değil diyip terkederim. Hiç uğraşamam
Defalarca başıma geldi hiç bir şey yapmadım yapmam da yapacak olan ve mesafeyi koyacak olan yanımda ki
Sevgilimin tepkisine bakarim. Konudan bagimsiz profilimden son sorumu yanitlar misiniz?
Sonuna kadr cirkeflesr sonuç karakolda biterdi
Asıldığı yere asarım 😅
Bu yaşta bu tekmeyi atamassin ki
Sevgilimin tavrına bakarım.
Benim sevgilim askılık değil haddini bildiririm
Kim asılmış hani ben göremiyorum 🤣
Soruyu okurken bile sinirlendim. d
Allah ne verdiyse dalarız :)
Aynı bu kız gibi yaparım
Önce durup sevgilimin ne yaptığına bakarım diyelim ki o hiç o kızla ilgilenmiyor umursamam ama uzatırsa net kavga çıkar
Döverim.
Asarım onu
Aşırı kıskanırım tepkimi veririm 😡
ben de onu asarim 😌
Boşarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?