Al ömrümü koy ömrünün, üstüne. Senden gelsin ölüm başım, üstüne...
Yüreğimi koy avucunun içine.
Al ömrümü koy ömrünün, üstüne. Senden gelsin ölüm başım, üstüne...
Yüreğimi koy avucunun içine.
Normalde şarkıların orjinallerini seviyorum, yeniden yorumlanması hoşuma gitmiyor.
Fakat bazen çok iyi cover yapanlar olduğu gibi yorumlayanlar da oluyor.
Mesela burada geri vokeldeki o tiz çıkış daha çok yakışıyor, Yıldız'ın da katkısı aynı sebepten.
Peki şarkı tamamen öyle okunsa nasıl olurdu? 🙂
Buradaki yorumu dinleyince ben bunda takılmıştım, bu şarkı özelinde.
https://www.youtube.com/embed/Azd-whyEYSwKüçük bir kuş varmis , ailesinin en küçük ferdi uçmayı bilmiyormuş, doğal olarak ucamiyormus , diger kardeşleri uçuyor, geziyor sarkilar söylüyormuş bu kuş ağaç konusunda bakıp bakıp ağlarmış, yıllar geçmiş ailesi artık o ağacın kovugundan gitmek istemisler ama her nedense bu kuşu almamış annesi babası, kuş kendi başına kalmış, yiyecek yok şu yok. 2 gün 3 gün 5 gun derken odan gecem tek gözü kör olan bir kus sans eseri o ağaca konmuş ve yarım kalan gözü ile birlikte bu uçamayan kuşa yemek şu getirmeye başlamış...1 hafta 10 gün derken çok sevmiş uçamayan kuşu, derken yaz ayı gelmiş ormancılar. Gelmiş ağaçları teker teker kesiyorlar iş. bizim aşık olan kuş bakmış bu agacibda kesecekler bir yolunu bulmuş uçamayan kuşu almış göturmüş uzaklara.. daha sonra bu kuş...
Sonra...
Ömrümü verirsem, bensiz yaşamak zorunda kalır.. İstemez..
Cevap
12Cevap
Evet kendime diyorum bunu kendimi sevdiğim için
Var tabiki olmaz mı🙂
Hatta kalan ömrümü alsa da olur. 😊
Olsun🙂
Hiçbir zaman sonuna kadar dinleyemediğim şarkı. Anılar kadar yara veren bir şey yoktur herhalde.
Annem var.
Kıvırcık Ali'yi de çok severim açıp biraz dinliyim..
Keşke olsa buna çok ihtiyacım var
Bu türküyü sadece bağlama çalarken söylüyorum.
Ömrüm ne kadar yeterki 😀
Yok hak edecek biri çıkmaz gibi
Olmuştu zamanında🙄🙏
Yok ömrüm kıymetli
Hayır
Yok maalesef 😑
Sen .
yok.
Keşke olsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?