Kız fazla gözü açık değil mi? siz olsanız napardınız?

30 yaşında bi erkek kardeşim var evlenmesini istiyoruz o da istiyor bunun için eş dost vasıtasıyla bi kızla tanıştık bi süredir tanışıp görüşüyoruz kız 24 yaşında ama bilmediği yok yani, bilmediği yok derken zeki falan değil de daha çok köylü kurnazı gibi mesela laf arasında önceki erkek arkadaşının müteahhit oğlu olduğunu falan söyledi, sonra konu konuyu açınca bizim bir miras meselesi vardı bi amcamdan dert yandım biraz hemen akıl vermeye başladı davalar şöyle oluyo böyle oluyo geri alırsınız hatta şunu şunu ispat ederseniz tazminat bile alırsınız diye, yani ben o yaşlarda daha ufuk açıcı şeylerle ilgilenir, kendimi geliştirmeye çalışırdım başkasının parası malı mülküyle ilgilenmezdim. sonra sosyal medya hesabına baktım hafiften bi lüks takıntısı olduğunu gördüm. ünlü markaları takip etmeler, arkadaş listesinde Dubai'de yaşayan (?) kızlar falan ekli ve kızdan biraz soğudum. fakir bi aileden geldiğini söylememe gerek yok sanırım genelde bu tür hırsları olanlar hep yoksul ailelerden çıkıyor. şimdi olumsuz düşünüyorum kıza karşı ama sizce biraz daha zaman versem mi 1 aydır tanıyorum bu kızı siz olsanız naparsınız?

Kız fazla gözü açık değil mi? siz olsanız napardınız?