Genellikle bir erkek sevgili yaptığında daha çok rağbet görüyor, bunun nedeni nedir?

Genellikle bir erkek sevgili yaptığında daha çok rağbet görüyor, bunun nedeni nedir?

Bu erkek kadın diye ayrılmamalı çünkü her iki cinste sevgili edindiğinde kendilerine yalnız oldukları zamandan daha bir özenli ve bakımlı oluyorlar, diye düşünüyorum.
Erkekler sevgili yaptıkları için rağbet görmezler. Yakışıklıdir zengindir bu nedenlerle zaten rağbet görüyordur kolay sevgili yapıyordur. Neden sonuç ilişkisini ters görüyorsunuz.
erkekler çekici olmuyor, karaktersiz k. şar peynirlerinde sorun. sahipli insanı elde edeyim de şanım yürüsün, kendi ezikliğimi böyle unutayım falan diyorlar
Kadın, diğer kadınlar tarafından tercih edilen erkekleri çekici bulur. Aslında küçük bir yarış gibi bir şey. Kadının aldatma oranını yükselten sebebtir.
Cevap
18Cevap
Hayır tabi ki yok.
bazı erkeklere sessizlik yakışıyor sevgilisi olduğu zaman herkes'den uzak kalıp sevgilisiyle olunca dikkat çekiyor buda onu biraz çekici yapıyor
başka bir kadın tarafından becerisi onaylanmış erkek olduğundan geliyor o ilgi aödasçdö
Almanya'nın Türkiye'yi kıskanmasına benziyor bu iş :)))
Bence olmamalı ama çoğu kadın sevgilisi olan erkeğe ekstra bir ilgi besliyor. Neden hiç anlayamadım
anlamadim ki. kadinlara yanında kadin olan adamlar daha cekici geliyor.
Benim hiç sevgilim olmadı hep yalnızım bunuda bilen kızlar çekici geldiğimi çok açık belli ediyorlar
Daha dogrusu, yalnız olduğumu bilen kızlar bile belli ediyor
dramaqueenlikten baska bir sey degil bence hani partneri var diye depresyona girmek takinti haline getirmek. Gercekten bazi insanlar cok tuhaf oldu anlayamiyorum abi uzak dur iste partneri var senden oncesi var bir git yani karaktersiz insan
Erkekde kadinda rabet gorur cunku biri tarafindan fazlaca arzulaniyodur bu enerjiyi insanlar hisseder disardan
O erkeklerle tek gecelik iliski daha kolay. Evli, nişanlı veya sevgilisi olan erkekle tek gece iliski yasayip gitmek kadinlar için daha kolay.
Yok bence saçma bir şey
Kadın olan sensin sen cevap ver
Bence yok
Çok doğru bir tespit yapmışsın
yuzuk ve sevgılısı olan farklı oluyo kızda
Bilmem hayatımda hiç sevgilim olmadı
Çevresi tarafından kıskanılır
Aptallık bedava ki
Yok be
Bence çok saçma
niye öyle harbi
Sanmıyorum