Kişilik & Karakter Kekeme erkek çekiciliği diye bir şey var mı? Esmer8787878 Takip Et Xper 1 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Peltek erkek çekiciliği olacaktı Kekeme erkek çekiciliği diye bir şey var mı? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. hayır yok tabi ki de 0 0 Yorumla
Ustabilir Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. sanmam öyle olsaydı farklı olurdumçünkü ben de kekemeyim 0 2 Yorumla Esmer8787878 1 yıl Kadınlarla konuşmaya çekinir miydin gençken bu yüzden Yorumla Ustabilir 1 yıl evlenene kadar hiç arkadaş edinmedim konuşmadımkız istemeye gidince de sakinleştirici almıştımama artık geçmişte kaldı baş etmeyi öğrendim Yorumla
Casillias001 Takip Et Bilge Yaş: 43 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 402 cevap paylaştı. neeee ddiddd ooo ursssunn baaa ccıı mmm.. çektimi seni 0 0 Yorumla
DrArtote Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 94% 1 yıl Öyle bir çekicilik mi varmış 😀 0 1 Yorumla Esmer8787878 1 yıl Peltek Yorumla
Pijamaterlijj Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Sen niye hep pelteğe kekeme yazıyorsun 0 0 Yorumla
Boranbeyefendi9202 Takip Et Xper 2 Yaş: 19 1 yıl Hayır. Aksine kötü bir şey. 0 2 Yorumla Esmer8787878 1 yıl Pelteklik mj Yorumla Boranbeyefendi9202 1 yıl Pardon detayı okumayı unuttum. Kekemelik kötü bir şey ama peltekliğe karşı nötrüm. Yorumla
Mııırrr Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Var bence çok sevimli 0 1 Yorumla Esmer8787878 1 yıl Peltek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
hayır yok tabi ki de
sanmam öyle olsaydı farklı olurdum
çünkü ben de kekemeyim
Kadınlarla konuşmaya çekinir miydin gençken bu yüzden
evlenene kadar hiç arkadaş edinmedim konuşmadım
kız istemeye gidince de sakinleştirici almıştım
ama artık geçmişte kaldı baş etmeyi öğrendim
neeee ddiddd ooo ursssunn baaa ccıı mmm.. çektimi seni
Öyle bir çekicilik mi varmış 😀
Peltek
Sen niye hep pelteğe kekeme yazıyorsun
Hayır. Aksine kötü bir şey.
Pelteklik mj
Pardon detayı okumayı unuttum.
Kekemelik kötü bir şey ama peltekliğe karşı nötrüm.
Var bence çok sevimli
Peltek
çekici değil de sevimli diyelim
🤣olabilir çok popülerdim kaç kızla yattım
Yok ya
Bilmemm