Sizce bu konuda doğru mu düşünüyorum?

Erkek arkadaşım akşam mesaj attı pazar günü ailemle tanıştırmaya götüreyim mi seni diye ilk başta olumlu baktım evdekilere söyledim ama daha sonra yazmış ki "yengemi almaya gidicem annemlerim yanına seni de götürmüş olurum tanıştırırım aradan çıkarmış oluruz" diye düşündüm yazmış ben buna biraz bozuldum. Ablama söyledim o da dedi ki işte bunu sevmiyorum öyle aradan çıkartalım nedir dedi.. bu sefer erkek arkadaşıma dedim ki bu aradan çıkarmalık bir mesele değil benim için.. sen yengeni almaya yine git ama biz başka bir gün sen onlara haber verdikten sonra onların da müsait oldukları bir zaman gideriz dedim. Sonra da yazdım bir de yani yengeni geçtim benim senin abinle bile merhabamız yok sen direkt annenlere götürmek istiyorsun. Sence önce yakındakilerle tanışmam daha doğru değil mi dedim. Yengesi dibimizde oturuyor zaten kendisi de onların evinde yaşıyor kadın kaç kere getir tanışalım dediği halde götürmedi şimdi gelmiş fırsat bu fırsat ayağı yaptı bana. Bizimki biraz usül yordam nedir bilmeyen birisi ama siz söyleyin gitmemekte hata mı etmişim? Ne bileyim önce gitsin ailesine söylesin ailesi de hazırlık yapar ya kahvaltıya davet eder ya da akşam yemeğine belki kadın evini temizlemek bile isteyebilir. Pat diye götürmek saçma geldi.

Sizce bu konuda doğru mu düşünüyorum?