Sizce doğru mu düşünüyorum?

sevgilimle dört buçuk aylık ilişkimiz var annesi beni pek istemiyorum altın kemer de olsa istemem demiş her neyse dün de yks sonuçları açıklandı puanı sıralaması iyi geldi çiçek almış bana neyse oturup nerelere gidebilir diye araştıracakken smslere girip en altlara indi 2023 2024 yılında eski erkek arkadaşlarımlamolan mesajlar kalmış engeli aç vs yazıyordu ama ben unutmuşum onların orada kaldığını bilsem zaten silerdim ne konuştuğumu da tam olarak hatırlamadığım için telefonu elinden çekip sildim sonuçta geçmiş zaten o mesajın orada olduğunu bilsem niye orada tutayım bitmiş gitmiş vallahi de billahi de bilmiyordum neyse sonra ben seni seviyorum ama böyle ilişkiye devam edemem dedi ondan önce olmasına rağmen sırf telefonu elinden alıp mesajı sildim dye kafamda şüpheyle yaşayamam dedi hüngür hüngür ağladım titriyordum farkındaydı hiç bişey yapmadı kafasını eğdi öylece beni izledi sonra gittim eve üç saat sonra çok üstüne geldim arkadaşımla konuştum kızın gönlünü al demiş ama gerçekten çok zoruma gitti eskiden yaşadığımız denize gittiğimiz şelaleye gittiğimiz anlar gelir aklıma sonra pat o cümle ben böyle devam edemem oysa hiçbişey yapmadım geçmişimdeki konuşmayı görmesini istemedim kötü hissetmesin diye sizce haklı mıyım be yapmalıyım
Sizce doğru mu düşünüyorum?