"Seni seviyorum, istiyorum ama bizden olmuyor." Diyen eski sevgilinin amacı nedir?

#DeliMavi
2 KASIM 2022
"Seni seviyorum, istiyorum ama bizden olmuyor." Diyen eski sevgilinin amacı nedir?

#DeliMavi
2 KASIM 2022
Ah bu çıkmaz ilişkiler... Seversin hayallerin vardır ve çok istersin. Ancak imkansızlık ve çaresizlik sürükler çıkmaz sokaklara🙂 Olmayanı oldurmaya çalışamazsın. Kalbin evet der, mantığın çek git der. Seni çok seviyorum ama bizden olmaz der. Çünkü biz olamayız. Bazen de sevdiğine seni seviyorum dersin, eyvallah der ve çeker gider. Keşke çat kapı gelen aşk, çat kapı gidebilseydi. Ama ne mümkün...
Seni seviyorum ama güvenmiyorumla kapışır bu durumda; oysa insan seni seviyorum diyemezde sana güveniyorum der.. insan güvendiği için sever.. eksik olanın bahanesi diyelim.. olumsuzluklar sevgiyi zaten öldürüyor; seviyorum ama bizden olmuyor mantık bi söylem diye noktalayalım cevabı🤭
Gerçekte seni istemiyor, yalanlara sığınıyor demektir.
Aynen
Katılıyorum.
Oynuyor o kisiyle
Bencede...
Cevap
50Cevap
ajitasyon; seviyorsan niye olmuyor :D hsdjs sevmiyorsun sevdiğini sanıyorsun. İkilesin böylesi valla ya çocuk mu kandırıyor
Amacı kafa karışıklığından başka bisey değil
Gerçekten sevmiyordur.
İlişkide yaşanan şeyler sevginin önüne geçmiş demektir ve ne kadar seviyor olsada bu olanlardan ötürü bizden olmuyor demek istemiştir..
Seven olanları görmezden gelir. Aldatma yoksa her şeyin üstesinden gelinir
Katılıyorum buna abla ama bazı şeyler var gerçekten defalarca tekrarlanınca insanı yoruyor ve bıktırdığını düşünüyorum o ilişkiden..
Kesinlikle..
Bu baya masum bir cevap olmuş
@Kızlardasormasınm Düşüncem böyle çünkü
Senin düşüncende yanlış bir şey yok bende şöyle düşündüm ayrılırken kalbini kırmamak için yani ayrılsakta güzel ayrılalım kavga gürültü olmadan" diye algıladım
@Kızlardasormasınm Anladım :)
seven insan bahane uydurmaz seven insan herşeye rağmen birlikte olur üzülmeyede razı olur mutlu olmayada ağlamayada zırlamayada bahanenin olduğu yerde sevginin yeri yoktur unutma seni seviyorum deme amacı buyuk ihtimalle eskiden ilişki başlarındayken beslediği duygudan kaynaklıdır ama bizden olmuyor cümlesi işin içine girince yedekte durda sen bende kal anlamına gelşyor şu an ona aşıksan eğer kim ne derse desin kafana çok takmayacaksın ve seni o kadar iyi anlıyorum ki ama seni üzen biriyle olma derim benn
Soru benimle ilgili değil fakat güzel anlattınız.
İki insanın birbirini sevmesi demek; beraber olmaları, olacakları anlamına gelmiyor.. Uyumlu değillerdir, farklı dilleri konuşuyor, birçok konuya farklı bakıyorlardır çünkü.. Sevgi her zaman her şeyi çözmüyor..
Kişiye göre farklı amacı olabilir.
Ya ayrılık sebepli karşı tarafın daha az hasar almasını istediğinden duygularını ifade ediyordur.
Ya ileride bizden olma durumu olursa diye yol yapıyordur, kendisi beklensin diye veya başkası olmasın diye
Ya da bir ilişki, birliktelik, evlilik olmadan o isteği yaşamak istiyordur, nabız yokluyordur.
Daha da var ama yüksek ihtimaller bunlar.
Olmuyor kelimesi işin bahanesi. Kafayı karıştıran başka bir adamın daha varolduğu kesin. Kıyaslama yapmış ve diğer kişinin açık ara farkla öne geçtiğini görmüş ve geride kalanı şutlamıştır. Kadının da kararsızı, açgözlüsü ve g. tü başı oynayanı ayrı üzücü valla.
Doğru tabiri “seni istemiyorum, sadece yedekte tutuyorum” olacak. Gerçekten seven sevdiğinin duygularıyla oynamaz
Seni seviyorum ama bizden olmaz lafı çok dandik bir laf, seven bırakmaz , bırakamaz
Ayni fikirdeyim.
Keşke bunu zamanında anlayabilseydim belki yardımı olurdu😅
Haklisin..
kendi vicdanını rahatlatıyor olabilir ama bence bu konularda kesin yargıya varmak biraz garip bunu diyen herkes aynı hikayeyi yaşamıyor aynı şeyleri düşünmüyor bide karşıdakinin gözünden bakıp anlamaya çalışmak lazım
Kaba tabirle tutarsız bir kıvırma yöntemidir.
Sevgi olmayanı oldurur. Bu cümle bana göre ''ben bu ilişkiden sıkıldım ama bunu sana seni kırmadan söylemeyi böyle uygun gördüm'' anlamı taşır.
Bence oyalama taktiğidir. Kalitesiz insanlarla zaman kaybetmeyin. Olmuyorsa olmuyordur.
Kesinlikle haklısın.
Çiğ köfte boğazından nasıl geçti?
Geçer tabii oranın çiğ köfte guzel olur.
Yok artık, insan söylemez yahu..
Ne seninle ne sensiz. Yemiyor bir tarafım ne istediğimi bilmiyorum diyen insan kafası bu
Bence oyalama taktigi seven vaz geçmez.
Seven vazgeçer abla vazgeçmek zorunda kalır ama boş yapmaz. Yok seviyorum , istiyorum demez.
Kendıne iyi bak eyvallah der sırra kadem basar
Bencede...
Guzellikle ayrilmak istemiş.
Konuya nasil girecegini bilemeyip, karsidaki kisinin tavirlarindan endise duydugunda ayni cumlede tezat kavramlar kullanirlar.
Seni seviyorum diyen eski sevgili
büyük ihtimalle yeni sevgilisine de
seni seviyorum diyordur
Karma ilişki ✖️
Bu durumda Allah akıl fikir versin diyoruz
Bir amacı yoktur, sevgi bazen yetmiyor bunu da öğrendik çok şükür. O yüzden bir amacının olacağını zannetmiyorum. İlişki içindeki sorunların farkındadır, sevgi de düzeltmeye yetmiyordur.
biz kavramını anlamamıştır.
sevmiyordur
dalga geçiyordur
sorumluluk almak istemiyordur
sıkıya gelemiyordur
hayatında zaten başkaları vardır
Sevgisi hala aynıdır ama yürümeyen ilişkiden yorulduğu için o sevginin önüne belki bazı uyuşmazlıklar geçtiği için sıkılmıştır baktı çözülmüyor o da böyle bir şey söylemiş.
Bence gayet açık konuşmuş. Seviyorum, beğeniyorum ama anlaşamıyoruz, birlikte ilişki yaşamaya müsait değiliz, birbirimize uygun kişiliklere sahip değiliz...
Seviyorsa olur. Olmayan şey neymiş öğrenmek isterim. Sevgi herşeyi çözer diyorum. Ancak seviyorum ama olmaz bizden derse sevgisinden de şüphe ederim.
adam dağı delmiş, bir diğeri çöle düşmüş. engelleri aşmayı gözü kesmeyen sevgilidir, erkek ya da kadın. gördüğü engel sizden büyükse sizin yapabileceğiniz bir şey kalmamıştır zaten
Muhtemelen sevmiyordur.. bir defa seven o cümleyi kullanmaz.. ben böyle şeyleri okuyunca kafam geçmişe gidiyor, bilmiyorum ya insanlar değişikkk değişik :))
Bir laf okumuştum tam bu duruma gidiyor hatta bazı gidişler sevgisizlikten değil çaresizliktendir diye
Sevmek bir ilişki için maalesef tek başına yetersizdir. Belki aranızda saygı yoktur belkide ilişki bitmeye mahkumdur
İlişki o kadar yormuş yıpratmış ki bu sevginin önüne geçmiş mutsuz bir beraberliğe devam etmek istememiş sevmesine rağmen
İlişkiye çıkar çatışması girdiyse bu basit sözcükler kuruluyor 😂 iyi bir insansın ama ayrılmak istiyorum gibi
Bunlar ne istediğini bilmeyen mal tipler. Canları dayak istiyor böylelerinin.
Sadece sevdiğini belki etmek. demek ki mecbur ayrılıyor..
Olmuyorsa olmuyordur parça değişmesi lazım 😂
Arayışa girmiştir, boştur, istemediğini kalp kırmadan söylemek istiyordur.
Valla o kadar derin düşünmüyorum. yorucu :D
Mantık yönü ağır bastığı için ileride mutsuz olacağını bile bile devam etmek istemiyordur.
Bu tükenmişliğin çaresizliğin cümlesi. Çünkü bazen sevgi herşeye yetmez.
Gerçekler ile doğrular arasında bir fark vardır görmekle bakmak arasında olduğu gibi
Sevgi bu ilişkiyi kurtarmıyor, en iyisi sevgimiz bari temiz olarak kalsın.
Zeka geriliğini belli etmek. Seven hiçbir şartta gidemez, direnir.
Ben seni aslında sevmiyorum hepsi oyundu oyun bitti artık
Ben kendime bi yer bulamadım ama sende elimde kal keyfime gelirse sana donerim gibi bsy
Çok sevmek yetmiyor demek ki, olmayacağını fark etmiştir boşuna kürek çekmeyi bırakmıştır.
Bizden olmuyorsa neden hala beni sevmeye devam ediyorsun diye sorar kaçarım
“Olabileceğimize beni yeniden ikna et.” demek istiyordur
Ayrılmaya bahane zaten sevmemiştir sevse olmazlara katlanır savaşır sevgi
Sevginin önüne geçen derin olaylar yaşanmış, silinemez ve yok sayılamaz
Böyle birini hayatından hemen çıkarmalısın ve önüne bakmalısın seviyorsa seninle olmak ister.
Şükür hayatımda öyle biri yok
Soruyu görünce sen yaşıyorsun sandım
Ben evliyim 24yil geride kaldı.
Öylemi afedersin
Sorun değil
O ne demek yaa? Seviyorsa olur. Gidiyosa başka biri vardır. Seven niye desin öyle bişey.
bana böyle bir şey söyleyemez eski sevgilim sen kimsin it! derim
Bir ilişkiyi devam ettirebilmek için sevgi çok yetersiz bir kavramdır.. Bunun bilincine varmıştır..
Bazen gerçekten oluyor bu maalesef, insan seviyor istiyor ama yanyana olunca da olmuyor, çok saçma canım bir durum ya
Kırıp üzmeden ayrılmak istediğini dile getirmiş heyecan duymuyor belli ki
Bence karşıdaki kişiye psikolojik baskı yaparak, bir ilişki yürütemediklerini söyleyerek bunu karşısındaki kişiye inandırıp ayrılmak istediğini dolaylı yoldan anlatmak istiyor
Seviştik her şey oldu bitti demek istemiştir
Sevmiyor sevse çabalar
Kafalar karışık derim başka bir şey demem
Hayatımdan çık demek istiyor kısacası veya hayatının içine etmeye geldim tekrar demek istiyordur kısaca
Bunu ben de çok merak ediyorum öyle dedi ve gitti 7 yıl sonra biz den olmadığını anlamış 7 yıl nasıl olduysak biz sjsjsjs
yani senle takılmayı seviyorum ama bizden olmaz sakın umut besleyip dırdır etme genede yanımda dur maksat yanım boş olmasın
☝🏻
seni seviyorum ama cabalamaya toplamaya savasmaya gücüm yok diyor yani yeterince sevmiyor
Ayrılmak istiyormus ama aklında onda kalsın diye sana soru işareti bırakıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?