İş yerinde geçen seneden beri bana evli bir adam ilgi duyuyor geçen yıl sınırı korudum ama bu sene napıcağımı bilmiyorum?

Arkadaşlar biliyorum evli. Zaten aşık değilim birlikte de olmam. Asla. Yapamam. Geçen sene tanıştık enerjilerimiz çok tuttu. Eğlenceli ben de öyleyim korumacı falan. Sonlara doğru yaklaşımında bir farklılık sezdim. Ve iyi de arkadaşız açıkçası. Evli. Bu yüzden çektim kendimi. Öfkesini sürekli tartışarak ifade etmeye başladı. Biz gerçekten iyi arkadaştık. Üzülüyordum da. Neyse araya tatil girdi falan bir kendimize geldik. Bu sene tekrar iyi başladık arkadaşlığımızı özlemiştim. Hâlâ iltifatlar ediyor hep yakınımda dokunmaya da başladı yani geçen gün tikin var mı diye dokundu yanlışlıkla elimi tuttu bugün de yanağımdan makas aldı. Artık etkileniyorum utanarak söylüyorum inanın. Arkadaşlığımızı kaybetmek istemiyorum ama böyle daha ne kadar gidecek bilmiyorum. Üstelik bugün üstü kapalı arkadaşı uyardı beni. Arkadaşlıklarda devreye gittikçe duygular ve şehvet girebilir sınır çizmek gerekiyor falan dedi. Çok utandım. Lütfen anlamaya çalışarak cevap verin. Etkilenmek istemiyorum nasıl kendimi durduracağım içsel anlamda? Arkadaşlığımıza nasıl sınır koyacağım o soğuk davransın da istemiyorum. Kafam çok karışık

İş yerinde geçen seneden beri bana evli bir adam ilgi duyuyor geçen yıl sınırı korudum ama bu sene napıcağımı bilmiyorum?