Sakinliği ve sessizliği seviyorum. Ancak gemi doğru limana yanaşınca sessizliğe, sevgi seli de eklenir. Yalnızlıktan öte sevdiğimin göğsünde uyumak her daim tercihimdir. Düşünsenize sevdiğiniz adamın kalp atışı gecenize eşlik ediyor🙂
Kesinlikle sevmem, yalnızlık Allah'a mahsustur. Evet bazen biraz sakinlik yalnızlık güzel gelir, herkesin bir arka bahçesinin olması lazım. Ama nihayetinde insan olduğumuz için bir yerden sonra sosyalleşme, paylaşmak, konuşmak gibi şeyler şart oluyor.
Yalniz kalmak bir odaya gidip tek basina takilmak degil, veya tek basina yuruyse cikmak degil yalnizlik ailenin olmamasi, hic bir arkadasinin olmamasi, basin derte olunca kimseye kosamamandir yalnizlik!
dusun ailen yok, kardeslerin yok, birlikte buyudugun dostlarin yok !! iste yalnizlik budur simdi otur dusun yalnizlik cidden guzel mi
Ben sonsuza kadar sevdigim insanla bas basa olmak bas basa vakit gecirmek istiyorum ben kendimi seviyorum sevdigimle sonsuza kadar bas basa yasamak istiyorum cok seviyorum onu uzulunce boyle diyorum
Ben onu sevdigim icin evlenicem evlenme meraklisi degilim gec evlenirim zaten evlenince bas basa olucaz sonsuza kadar bas basa olucam sevdigimle cok seviyorum onu