Çirkin kadınların kocaları kendilerine çok aşıkmış gibi paylaşmaları size komik geliyor mu 🤣?

Ben de evliyim ve gerçekten çoğu kişiye ve Türkiye standartlarına göre güzelim ama eşim beni aldatmaz sonsuz güveniyorum demiyorum. Çok güzel olsam bile aldatılma durumu olabilir ama sosyal medyamda çevremde tanıdığım çoğu çirkin ve evli kadınlar hep eşleri kendilerine çok aşıkmış gibi paylaşımlar yapıyorlar ve bunu genel olarak çok güzel olan kadınlar değil hep çirkin olan kadınlar yapıyor. Yani ben 1.70 boy, mavi gözümle düzgüm fiziğimle aldatılabilirim diyebiliyorum sen o tipinle kocanın sana çok aşık, çok sadık rolleri kesiyorsun ya bi gidin işinize🤣🤣🤣🤣Erkekler dişi sineğe bir bakarlar kendilerini kandırıyorlar bence. Hemcinsim diye demiyorum ama gerçekten güzel olmayan kadınlarda hep bir ispat çabası var eşini ailesini çok sevildiğini eşinin ona çok aşık olduğunu ve bana çok canım geliyor.🤣🤣🤣 Sizce?

Çirkin kadınların kocaları kendilerine çok aşıkmış gibi paylaşmaları size komik geliyor mu 🤣?