Tost paranı kim verecek demesi?

Okurken evlenmeyi düşünüyordum sevgilimin yaşı olduğunu için onu kaybetmemek için 3 sene sonra öğretmen olacağım inşallah ama o bi konuşmamızda bana okula gideceksin evliyken dolmuş paranı nasıl vereceksin dedi ben de düğünde takılan altınların bi tanesini bozdurup yol harçlığımı yaparım sonuçta sabrederiz 3 sene sonra öğretmen olacağım dedim. Daha sonra bunu söyledikten sonra bana şunu dedi tamam dolmuş parası öyle verilir peki okula gideceksin okulda karnın acikcak tost paranı kim verecek dedi bana içten içe çok bozuldum yani bu adam bi de bir an önce evlenelim deyip duran adam bana tost paranı kim verecek okula gidersen evlendiğimizde dedi şok oldum bunu söylemesi sizce normal mi eşi olucam sonuçta benden bi tost parasını çok görmesi tuhafıma gitti. Durumu cok iyi de değil baklavaci dükkanı açtı daha yeni ama benim gözüm parada olmadığı için bunları işini sorun etmedim hiç bir zaman ama o bana böyle Bi laf kullandı. Ben çok gencim yani paralı birini de bulabilirim istesem ama sevdiğimden bunları sorun etmedim dükkanın kirasını zor veren biri bide evlenmekten bahsediyor evlenince kirada oturacakmisiz ev kira dükkan Kira nasıl geçirecek diye sorunca sen bana bırak diyor. Ama bana tostunun parasını kim verecek diyor sizce insan evleneceği insana bunu söyler mi?

Güncellemeler
+1 yıl
Maddi durumu kötü olduğu için bunu demesi normal mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu Adams zice evlensek evine bakar mı?
Tost paranı kim verecek demesi?