Diğer Tost istiyorum şu an çok fena şekilde, tostseverler kimler? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 111 Yapay Zekaya Sor bu saatlerde hep aklıma geliyor ya, şimdi çift sosisli tost ve çay keyfi yapmak vardı ama kalkıp üşeniyorum :/ Güncellemeler1 yıl sorum popüler olmuş <3 Tost istiyorum şu an çok fena şekilde, tostseverler kimler? Cevapla Çift Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Yardım ederler ablam tost severler derneği üyeleri burda😂😂 2 12 Yorumla Soran 1 yıl tost sever ayrı yazılır değil mi? bak onu bile bitişik yazmışım :D Yorumla Richardgör 1 yıl Tıstun olayı o, her şey bitişik kaşar iki ekmak😂 Yorumla Soran 1 yıl insanın zikri, yazısına da vuruyor işte ya sjsjsjs Yorumla Richardgör 1 yıl Yazıya vuruyorsa sorun etmemek lazım😂 Yorumla Soran 1 yıl eyleme de vuruyordur belki :D Yorumla Richardgör 1 yıl O da eylem ablanın sorunu diyelim😂😂😂 Yorumla Soran 1 yıl bak sen arkadaş :D Yorumla Richardgör 1 yıl Ben bakmayı sevmem😂😂 Yorumla Soran 1 yıl eylemcisin yani ben de öyle, buradakiler anca peynir gemisinde :D Yorumla Richardgör 1 yıl Bi eylemim yok dedikodu bunlar😂😂 Yorumla Soran 1 yıl hadi hadi :D Yorumla Richardgör 1 yıl Ben masumum😂 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% 1 yıl Diğer konusunda 738 cevap paylaştı. Herkes senin tost fantazini ysnlış anlamış galiba 🤣 1 4 Yorumla Soran 1 yıl fesat bunlar :D Yorumla İnflames2626 1 yıl Hemde ne fesat😁 Yorumla Soran 1 yıl ;) Yorumla İnflames2626 1 yıl 🤭 Yorumla
İstanbulllu3441 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 579 cevap paylaştı. Bende kaşarlı olsun sen sucuklumu seviyorsun🥰😉 1 4 Yorumla Soran 1 yıl sosisli çift olandan Yorumla İstanbulllu3441 1 yıl Çift yumurtalı sucukta iyi gelir tok tutar seni Yorumla Soran 1 yıl o da olur :D Yorumla İstanbulllu3441 1 yıl Gunaydin naber Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% 1 yıl Diğer konusunda 535 cevap paylaştı. Tostta en lezzetlisi 2 kaşarlı olan. Belki 3 kaşarlı daha da iyi olabilir ama hiç yemedim :) 1 4 Yorumla Soran 1 yıl ben de çift sosisli seviyorum :)) Yorumla Master81 1 yıl Hepsini bitirebilecek iştahın varsa ne güzel.Yiyemezsen arkandan ağlar valla 😅 Yorumla Soran 1 yıl yerim ben yeriiimmm Yorumla Master81 1 yıl Maaşşallah. İştahın yerindeymiş. Ağzına sağlık :) Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Tostmu?Vaybe, bi ara ne meşurdu.Sende üşenmesen yapacak imkanın var yani şu an? 😂 1 7 Yorumla Soran 1 yıl imkanım var ki soruyorum işte, çünkü isteğim var ama eyleme geçirecek tadım yok demek :D Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İsteğin olduğu yerde eyleme geçecek tat nasıl olmaz işginç 😂İmkanın varsa koşa koşa yap, çok ararsın bu günleri ilerde, imkanın varken değeylendir 🥰Ama çift sosisli ağır gelir meşakkatli olur yorar. Tek sosisini ayarla tadını çıkar bence Yorumla Soran 1 yıl çünkü her isteğimizi reale dökecek cesaretimiz yoktur belki de :D Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ozaman imkanım var demiceksin zilli 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaş kaç? Yorumla Soran 1 yıl 26 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Uygunmusun var mı isteğin? Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kafasindakini cok guzel bi sekilde aktariyo seytan😂 1 14 Yorumla Soran 1 yıl neden öyle dediniz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kinaye sanatiyla ifade etmissiniz cunku kafanizdakileri 😂 Yorumla Soran 1 yıl aklımda tost var evet jfjfjdjfj Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seni gidi yaramaz zehirli rokfor peyniri seniii djxjdncj Yorumla Soran 1 yıl vay arkadaş sjsjsjsj Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hahahaha 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yalan mi konusuyoz 😂 Yorumla Soran 1 yıl sus sus tamam :D Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Niye utandin miii😂😂😂😂😂 Yorumla Soran 1 yıl kaldıracağımız ağacın altında gölgelenmeyiz :D Yorumla Soran 1 yıl *kaldıramayacağımız :)) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Niye hayalini kuruyon ya o zaman 🤪🤪 Yorumla Soran 1 yıl çünkü öyle ha deyince olmuyor :D Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne olmuyo neden olmuyo 😂 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% 1 yıl Ben sana çok iyi tost yediririm çay da hazır 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Seviyorum, kaşarlı sucuklu , kaşarlı salamlı, kaşarlı sosisli tost seviyorum, evlen benimle sana istediğin zaman tost yaparım. 1 0 Yorumla
sayelale Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 95% 1 yıl Ben ben afiyet olsun bol bol ye 4 3 Yorumla Soran 1 yıl senin için de yerim tamam :D Yorumla sayelale 1 yıl 💕 Yorumla Soran 1 yıl <3 ;) Yorumla
Anlamadımgitti41 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Yapma kilo alırsın boş ver. 3 10 Yorumla Soran 1 yıl ama bazen insanın canı buram buram çekiyor ya.. Yorumla Anlamadımgitti41 1 yıl Evet çekiyor gerçekten ama dayan tost yapma 2 kaşık yoğurt at ağzına uyu. Yorumla Soran 1 yıl 2 kaşık yoğurtla yetinemem ki :D Yorumla Anlamadımgitti41 1 yıl Tamam hadi pazarlık payı 5 kaşık yoğurt olsun😂😂😂 Yorumla Soran 1 yıl tosta hayır dedik tamam anladım ama neden yoğurt yani? sjsjsjsj :D Yorumla Anlamadımgitti41 1 yıl Babam şeker hastası doktor gece acıkınca bi kaç kaşık yoğurt ye demişti. Demekki yoğurt sağlıklı bir şey 😂o yüzden aklımda yoğurt var hep Yorumla Soran 1 yıl çok geçmiş olsun, anladım:) ben de bir anlamı mı var acaba dedim sjsjssj Yorumla Anlamadımgitti41 1 yıl Çok teşekkür ederim 💐başka anlamı yok hayırlı geceler ben kaçar💕 Yorumla Soran 1 yıl tamam o zaman :) iyi geceler canım <3 Yorumla Cznrs 1 yıl Nasıl yani kilo mu alıyorsun Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben çok severim 2 1 Yorumla Soran 1 yıl ne güzel, ben de öyle Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 773 cevap paylaştı. Çok tehlikeliiiii 1 5 Yorumla Soran 1 yıl nedenmiş ki :D Yorumla Pipetpipet 1 yıl Burada bunu anlatamam banned olurum 😀 Yorumla Soran 1 yıl sjssjsjsjsj Yorumla Pipetpipet 1 yıl Sen az değilsin hee Yorumla Soran 1 yıl :) Yorumla
oylesinebirisi1 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% 1 yıl Sabah sabah çok yanlış anladım 1 1 Yorumla Soran 1 yıl herkesin zikri kendine :)) Yorumla
ncanımsın Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Yiyebilir misin cidden 1 3 Yorumla Soran 1 yıl evet, ne var ki? sjsjs Yorumla ncanımsın 1 yıl Aynı. anda hemi Yorumla Soran 1 yıl evet ;) Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Afiyet olsun ❤️ 1 1 Yorumla Soran 1 yıl sağ ol canım <3 Yorumla
Nytc1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 426 cevap paylaştı. deneyen vazgeçemiyor cidden :) 1 1 Yorumla Soran 1 yıl doğru :) Yorumla
OldAynasız Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Birazdan yapicam kendine 1 1 Yorumla Soran 1 yıl afiyet olsun Yorumla
Brooqoli Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Tost videoları izlemek ister misin 1 6 Yorumla Soran 1 yıl bende de var, biliyorum yapmasını sağ ol jdjdj Yorumla Brooqoli 1 yıl Ama bu tost farklı 😀 Yorumla Soran 1 yıl sadece senin mi geniş yelpazen var sanıyorsun ;) :D Yorumla Brooqoli 1 yıl Bak sen 😉 senin arşivinde ne var Yorumla Soran 1 yıl var işte az çok :)) Yorumla Brooqoli 1 yıl Göster bakalım Yorumla
sk_34 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% 1 yıl Acayip severim. Yapalım mı birlikte 1 2 Yorumla Soran 1 yıl sen yap bana gönder :d Yorumla sk_34 1 yıl Seversen gel :) Yorumla
anonimm16 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 346 cevap paylaştı. Kalk kalk yapılır yenur omega beş 😅 1 10 Yorumla Soran 1 yıl keşke birisi yapsa getirse :)) Yorumla anonimm16 1 yıl İnşallah bulursun :) Yorumla anonimm16 1 yıl Aşçıyım ama bilemedim yapsam mı 😅 Yorumla Soran 1 yıl yap hadi bana :D Yorumla anonimm16 1 yıl Nasıl yapıcam ki 😅 Yorumla Soran 1 yıl hayalinde yap :D Yorumla anonimm16 1 yıl Yorumlarda mı yapayım 😃 Yorumla Soran 1 yıl evet :))))) Yorumla Soran 1 yıl özel yok cısss Yorumla anonimm16 1 yıl Haydaa nedenss Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl İki yumurta bı sucuk bilene iki buçuk? 1 3 Yorumla Soran 1 yıl sar gelsin :d Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nüans kelimesini nerde ogrendin Yorumla Soran 1 yıl az önce cevapladım :D Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hiç yedin mi daha önce böyle 1 1 Yorumla Soran 1 yıl seviyorum ki keşke olsa diyorum işte? Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sabahları bol kazarli 1 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% 1 yıl Diğer konusunda 8,7b cevap paylaştı. Nasıl bir devire denk geldik arkadaş ya 1 0 Yorumla
Senicilginseyseni Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Tek kaşarlı sevmem çift kaşarlı severim 1 0 Yorumla
Bigboysxx Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Makinesi var bende 1 2 Yorumla Soran 1 yıl sanayi tipi mi? Yorumla Bigboysxx 1 yıl Aynen öyle Yorumla
anonim454 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl gecenin bu saatinde tost mu yenir 1 6 Yorumla Soran 1 yıl canının çekmesinin saati mi var? Yorumla anonim454 1 yıl bilmem ekmek tüketmem ben gece tepki vermiş gibi oldum Yorumla Soran 1 yıl bazen insanın canı çekiyor işte:) Yorumla anonim454 1 yıl Trol soru diye düşünmeye başladım :D Yorumla Soran 1 yıl yooooo Yorumla anonim454 1 yıl bence ekmek tüketme sonra alışkanlık yapıyor Yorumla
Fearless_k Takip Et Yoda Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 674 cevap paylaştı. Tostu pek sevmem ya herkes iyi yapamıyor 1 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 49,7b cevap paylaştı. Üşenme yap knk 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sosis var mı? 1 7 Yorumla Soran 1 yıl var dolapta :)) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kaç tane daha lazım Yorumla Soran 1 yıl eyleme geçmek dışında sıkıntı yok :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bedelini ödemeye hazırsan tahsilat birimi halleder Yorumla Soran 1 yıl ürünü almak sorun değil ki, güven unsuru mühim :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tanınmamış bir marka tercih et. Hatta şehir dışından olsun. İkinci kez denk gelme ihtimalin olmaz Yorumla Soran 1 yıl olabilir bak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Yardım ederler ablam tost severler derneği üyeleri burda😂😂
tost sever ayrı yazılır değil mi? bak onu bile bitişik yazmışım :D
Tıstun olayı o, her şey bitişik kaşar iki ekmak😂
insanın zikri, yazısına da vuruyor işte ya sjsjsjs
Yazıya vuruyorsa sorun etmemek lazım😂
eyleme de vuruyordur belki :D
O da eylem ablanın sorunu diyelim😂😂😂
bak sen arkadaş :D
Ben bakmayı sevmem😂😂
eylemcisin yani ben de öyle, buradakiler anca peynir gemisinde :D
Bi eylemim yok dedikodu bunlar😂😂
hadi hadi :D
Ben masumum😂
Herkes senin tost fantazini ysnlış anlamış galiba 🤣
fesat bunlar :D
Hemde ne fesat😁
;)
🤭
Bende kaşarlı olsun sen sucuklumu seviyorsun🥰😉
sosisli çift olandan
Çift yumurtalı sucukta iyi gelir tok tutar seni
o da olur :D
Gunaydin naber
Tostta en lezzetlisi 2 kaşarlı olan. Belki 3 kaşarlı daha da iyi olabilir ama hiç yemedim :)
ben de çift sosisli seviyorum :))
Hepsini bitirebilecek iştahın varsa ne güzel.
Yiyemezsen arkandan ağlar valla 😅
yerim ben yeriiimmm
Maaşşallah. İştahın yerindeymiş.
Ağzına sağlık :)
Tostmu?
Vaybe, bi ara ne meşurdu.
Sende üşenmesen yapacak imkanın var yani şu an? 😂
imkanım var ki soruyorum işte, çünkü isteğim var ama eyleme geçirecek tadım yok demek :D
İsteğin olduğu yerde eyleme geçecek tat nasıl olmaz işginç 😂
İmkanın varsa koşa koşa yap, çok ararsın bu günleri ilerde, imkanın varken değeylendir 🥰
Ama çift sosisli ağır gelir meşakkatli olur yorar. Tek sosisini ayarla tadını çıkar bence
çünkü her isteğimizi reale dökecek cesaretimiz yoktur belki de :D
Ozaman imkanım var demiceksin zilli 😂
Yaş kaç?
26
Uygunmusun var mı isteğin?
Kafasindakini cok guzel bi sekilde aktariyo seytan😂
neden öyle dediniz
Kinaye sanatiyla ifade etmissiniz cunku kafanizdakileri 😂
aklımda tost var evet jfjfjdjfj
Seni gidi yaramaz zehirli rokfor peyniri seniii djxjdncj
vay arkadaş sjsjsjsj
Hahahaha 😂😂😂
Yalan mi konusuyoz 😂
sus sus tamam :D
Niye utandin miii😂😂😂😂😂
kaldıracağımız ağacın altında gölgelenmeyiz :D
*kaldıramayacağımız :))
Niye hayalini kuruyon ya o zaman 🤪🤪
çünkü öyle ha deyince olmuyor :D
Ne olmuyo neden olmuyo 😂
Ben sana çok iyi tost yediririm çay da hazır
Seviyorum, kaşarlı sucuklu , kaşarlı salamlı, kaşarlı sosisli tost seviyorum, evlen benimle sana istediğin zaman tost yaparım.
Ben ben afiyet olsun bol bol ye
senin için de yerim tamam :D
💕
<3 ;)
Yapma kilo alırsın boş ver.
ama bazen insanın canı buram buram çekiyor ya..
Evet çekiyor gerçekten ama dayan tost yapma 2 kaşık yoğurt at ağzına uyu.
2 kaşık yoğurtla yetinemem ki :D
Tamam hadi pazarlık payı 5 kaşık yoğurt olsun😂😂😂
tosta hayır dedik tamam anladım ama neden yoğurt yani? sjsjsjsj :D
Babam şeker hastası doktor gece acıkınca bi kaç kaşık yoğurt ye demişti. Demekki yoğurt sağlıklı bir şey 😂o yüzden aklımda yoğurt var hep
çok geçmiş olsun, anladım:) ben de bir anlamı mı var acaba dedim sjsjssj
Çok teşekkür ederim 💐başka anlamı yok hayırlı geceler ben kaçar💕
tamam o zaman :) iyi geceler canım <3
Nasıl yani kilo mu alıyorsun
Ben çok severim
ne güzel, ben de öyle
Çok tehlikeliiiii
nedenmiş ki :D
Burada bunu anlatamam banned olurum 😀
sjssjsjsjsj
Sen az değilsin hee
:)
Sabah sabah çok yanlış anladım
herkesin zikri kendine :))
Yiyebilir misin cidden
evet, ne var ki? sjsjs
Aynı. anda hemi
evet ;)
Afiyet olsun ❤️
sağ ol canım <3
deneyen vazgeçemiyor cidden :)
doğru :)
Birazdan yapicam kendine
afiyet olsun
Tost videoları izlemek ister misin
bende de var, biliyorum yapmasını sağ ol jdjdj
Ama bu tost farklı 😀
sadece senin mi geniş yelpazen var sanıyorsun ;) :D
Bak sen 😉 senin arşivinde ne var
var işte az çok :))
Göster bakalım
Acayip severim. Yapalım mı birlikte
sen yap bana gönder :d
Seversen gel :)
Kalk kalk yapılır yenur omega beş 😅
keşke birisi yapsa getirse :))
İnşallah bulursun :)
Aşçıyım ama bilemedim yapsam mı 😅
yap hadi bana :D
Nasıl yapıcam ki 😅
hayalinde yap :D
Yorumlarda mı yapayım 😃
evet :)))))
özel yok cısss
Haydaa nedenss
İki yumurta bı sucuk bilene iki buçuk?
sar gelsin :d
Nüans kelimesini nerde ogrendin
az önce cevapladım :D
Hiç yedin mi daha önce böyle
seviyorum ki keşke olsa diyorum işte?
Evet genelde bu saatlerde olur tost
Kaşarı bol olmalı ama arda kaybolmasın
Sabahları bol kazarli
Nasıl bir devire denk geldik arkadaş ya
Tek kaşarlı sevmem çift kaşarlı severim
Makinesi var bende
sanayi tipi mi?
Aynen öyle
gecenin bu saatinde tost mu yenir
canının çekmesinin saati mi var?
bilmem ekmek tüketmem ben gece tepki vermiş gibi oldum
bazen insanın canı çekiyor işte:)
Trol soru diye düşünmeye başladım :D
yooooo
bence ekmek tüketme sonra alışkanlık yapıyor
Tostu pek sevmem ya herkes iyi yapamıyor
Babasının gururu
Üşenme yap knk
Yanlış sormuşsun o yüzden \}}
Tostunu yiyip beklicen mi
Sosis var mı?
var dolapta :))
Kaç tane daha lazım
eyleme geçmek dışında sıkıntı yok :)
Bedelini ödemeye hazırsan tahsilat birimi halleder
ürünü almak sorun değil ki, güven unsuru mühim :)
Tanınmamış bir marka tercih et. Hatta şehir dışından olsun. İkinci kez denk gelme ihtimalin olmaz
olabilir bak
Bende
ne güzel :)
Garip soru 😂