Kız benden 2 gömlek üstün baya baya güzel yani ihtimal veresim gelmiyor. Sizce böyle bir şey mümkün olabilir mi?
Not: Zengin de değilim para da yok 😂.
Kız benden 2 gömlek üstün baya baya güzel yani ihtimal veresim gelmiyor. Sizce böyle bir şey mümkün olabilir mi?
Not: Zengin de değilim para da yok 😂.
Kiloluydum zayıfladım tipim çok değişti Yakışıklı oldum ama ilk zamanlar farkında değildim. Zaten sağlık nedenleriyle kilo vermiştim Neyse çevreden yoğun ilgi gormeye başladım yani ne hissettiğini baya ankıyorum bende kendimi inandıramıyordum. Yanlarında elim ayağım birbirine dolanıyordu heycandan olecek givi oluyordum şimdi alıştım
Cevap
0Cevap
Çık nolcak yani her sey tip mi? erkekler gibi degil kızlar bu kadar tipe düşmeyin
Sen öyle san
Bunları artık yemiyorlar.
Havuza giderken beni neden çağırmadın giderken banada haber ver bende gitmek istiyorum dedi. Bakalım haftasonu çağırıcam sonrasında belki kahve falan teklif ederim. Ama çok güzel ya dibime kadar gelip göz göze benle konuşunca heyecandan bayılacakmışım gibi oluyor çok güzel yaa.
Olabilir kızlar genelde tipe bakmaz ama tarzın iyidir tarzını iyi tut bakımlı ol
Hehehehe evet ne demezsin öyle
Haftasonu çalışmazsa bakalım beraber çıkıcaz. Göz göze konuştuk mu çok heyecanlanıyorum ya fena güzel.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?