Aşk İlişkileri Sevgilinin geçmişi önemli midir? AustenJ Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sizce geçmiş önemli midir? Yoksa geçmiş geçmişte mi kalmıştır? Sevgilinin geçmişi önemli midir? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı. Benim için önemli değildir 1 0 Yorumla
menesselal Takip Et Bilge Yaş: 103 , eic 99% +1 yıl Şimdiye kadar önemli değildi ama birdaha sevgilim olursa e devletine bile bakacağım 😂 1 1 Yorumla AustenJ +1 yıl Ne geldi bu kadar başına 😅 Yorumla
Amortentiaa Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yasal çerçevede hayır. Adli sicil kaydı istediğim doğrudur.. 2 0 Yorumla
Amanoof Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben kendi geçmişimi bile yoksayıymışım onunkine takılmam. 2 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hiç önemsiz diyemem neyi nasıl tükettiği önemli benim için… 1 0 Yorumla
Laqwze Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Cook coooook onemli kullanilmis kizla isim olmaz 2 0 Yorumla
meleginizxxk Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Kısa bir bilgi her zaman iyidir. Çünkü bir yola başlayacaksın ve kişisel olarak bazı huylar ve davranışlar insanı yönlendirir. Geçmişteki yönelimleri hakkında bilgi sahibi olursan daha sağlıklı iletişim kurabilirsin. 1 0 Yorumla
Ghost_King Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Tabiki önemli mesela kaç yıl önce doğduğu 😀 2 0 Yorumla
Milabeni Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Heralde önemli geçmiş geleceğin aynasıdır 1 0 Yorumla
SadrazamPower Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Önemlidir, ama bilsem yeter yargılamam. 1 0 Yorumla
Bilgolog Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence geçmiş önemli 2 0 Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Önemlidir. 2 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Geçmişi geleceğini yansıtır ve önemlidir.. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Benim için önemli değildir
Şimdiye kadar önemli değildi ama birdaha sevgilim olursa e devletine bile bakacağım 😂
Ne geldi bu kadar başına 😅
Yasal çerçevede hayır. Adli sicil kaydı istediğim doğrudur..
Ben kendi geçmişimi bile yoksayıymışım onunkine takılmam.
Hiç önemsiz diyemem neyi nasıl tükettiği önemli benim için…
Cook coooook onemli kullanilmis kizla isim olmaz
Kısa bir bilgi her zaman iyidir. Çünkü bir yola başlayacaksın ve kişisel olarak bazı huylar ve davranışlar insanı yönlendirir. Geçmişteki yönelimleri hakkında bilgi sahibi olursan daha sağlıklı iletişim kurabilirsin.
Önemli 2. Ellere ne işim olur
Tabiki önemli mesela kaç yıl önce doğduğu 😀
Heralde önemli geçmiş geleceğin aynasıdır
Önemlidir, ama bilsem yeter yargılamam.
Takılma ki sonuçta aynısını da onunla yapicam
Bence geçmiş önemli
Önemli evet ama düzelmiş olabilir
Önemlidir.
Geçmişi geleceğini yansıtır ve önemlidir..
Önemli
Geçmiş geçmemişse önemlidir
Önemli