Sevdiğim kız yakın erkek arkadaşını seviyor?

Öncelikle dersimi dinlediğiniz için teşekkür ediyorum 3 hafta önce çok alakasız bi şekilde kız ile tanıştım ondan sonra kız benle konuşmak istediğini söyledi bende kalbini kırmamak için deneyelim dedi o kadar çok bana güven verdirdi söyledi sözlerle hal ve hareketleriye inandım bi hafta sonu pikniğe gidelim arkadaşlarımla tanıştırcam seni dedi tamam dedim gitim kızlı erkekli arkadaş grubu herkes bir biri ile çok samimi o yüzen sevdiğim kızın yaptığı garibime gitmedi mangalda olan bi tane erkek arkadaşını seviyormuş bi bana geliyo sarılıyordu bi ona gidip ilgi gösteriyordu anlayamadım aradan 4 5 gün geçti normalde her gün arayan soran kız bana hiç bi şekilde yazmama başladı bi gün bunların evinin yanındaki parkta oturuyorduk o da köpeğini gezdirmeye çıkmış gördüm işte beraber biraz oturduk ondan sonra eve gidip o çocukla absürt bir fotoğraf paylaştı haliyle bende bu ne felan dedim bana direk ben o çocuğu seviyorum o beni ne kadar arkadaş görse felan ben şoka uğradım çünkü benle başta konuşmak isteyen kızdı ondan sonra seni sevmeye çalıştım bana çok güven hissettirdin ondan sonra bırakamadım ama o çocuğu halla seviyorum ve sana haksızlık yapıyorum felan diyip bana bıraktı şu an bitiğim halla seviyorum hala benim olsun istiyorum şimdi bırak felan yazabilirsiniz ama olmuyor ne yapabilirim nasıl bir yol izlemeliyim elde etmek istiyorum lütfen yardım edin teşekkür ederim

Sevdiğim kız yakın erkek arkadaşını seviyor?