merhaba kız olsun yeter kafası denen bişey var hemcinslerimden nefret etmemin sebeplerinden biridir bu
hani nefes alsın yeter konusu sen takılma böyle şeylere üstelik öyle bir devirdeyiz ki insanlarda haysiyet denen bişey yok bence sosyal medyadan cevap vermemelisin
02 Yorumla
Soran+1 yılBu kişi ben değilimki bana yazmazlar çunku ben fotograf koymuyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılDevir degisti artik eskisinde daha pislik bir devir olsugu icin erkeklerin %85 i abazalktan kudurmus haldeler ac kopekler uckuru pesinde kosuyorlar. Oyuzfen. Ve bu sebebden dolayi bizim gbi adamlar bile oyle koftilerle ayni kefeye koyulyorz neden cumku bizde erkegiz kadinlarin gozunde oyuzden.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen erkeklere bir şey demedim ki sadece bi kiz guzel degilse niye hocasi bile yavşiyor
- +1 yıl
Erkeklere bsey dedn ya da demedn demyorm olani soyledm sana
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Merhaba , malum ülkemizde her 10 gencin 9u sap. Daha 25 yaşında adam kız eli tutmamış örneğin. Kızlar kendini çok yüksekten gördüğü için aslında olanların sebebi
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Artık kriter yok, erkeklerin çoğu nefes alsın, bacak arası olsun ve kolay ulasabileyimin derdinde 🙂 Ama sonuç ne? Herkese açık bacak arası, ortalıkta nefes nefese olana ve herkese açık ev kapıları. Nokta🙂
126 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibiler sadece aptl kizlarin hayatinda var emin olabilirsin
Soran+1 yılAnnende dahil
Soran+1 yılErkekler asik olunca sanki çok zeki davraniyorlarda dolandirilan dolandirilana
Soran+1 yılBeden toprak oluyor ruh ebedi ebedi olarak kirli kalacak olan sensin
Soran+1 yılKendini zeki sanan bi mall daha kardeşim sus vaktimi yeme
Soran+1 yılZina yaptigimdan da o kadar emin neyse al gunahimi hafiflerim hahaha
Soran+1 yılSiz zaten herkese veriyorsunuz ama cinsiyet degisince nedense kizlar kirli
Soran+1 yılNamus iki cinsiyettede var bunu bilmeyen biriyle daha fazla tartişmayacam vaktimi yeme engelliyoruzda yaziyorsun awk çocugu
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiyede profil fotoğrafı dahi olmayan kadınlara bir sürü mesaj atan abaza var yani o güzel olmayan kız profil fotoğrafını da kaldırsa yine o kadar mesaj alır.
17 Yorumla
Soran+1 yılBenim pp yok kimse yazmiyo 😂
- +1 yıl
Bir iki yere yorum yap instagramdan bak nasıl takip istekleri, mesajlar gelmeye başlıyor.
Senin hesabın fake izlenimi veriyorsa ondan yazmıyorlardır.
Soran+1 yılYok be tanidiklarim var 150 takipci filan resimsiz sadece storyler var gizli hesap ama
- +1 yıl
Benim arkadaşlarım var ve profil fotoğraflarını kaldırdıları zamanda dahi mesaj geliyor yani dediğim gibi hesap gerçek izlenimi vermiyordur belki.
Soran+1 yılYani birak yazmasinlar zaten boş hesaba yazan abazadan başka bişi olamaz
- +1 yıl
Zaten öyle.
Yani kendi hemcinsine hallenenler oluyor ya ben kaç tane engellemiştim böyle sapkını.
Soran+1 yıl🤢🤢🤢
+1 yılGüzeli ayarlayamayanlarin çirkinle şansını deneyip cinsellikle yürüyebileceğini düşünürler
12 Yorumla
Soran+1 yılBeğendim
- +1 yıl
Teşekkürler. Gerçek olan bu.
bur laf var bilirmiain
Dunya kadar malin olacagina findik kadar @min olsun derler 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılKarakteri, kişiliği, tatlılığı, hayata bakışı ve belki başkası için güzeldir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yüzü güzel değildir, başka yerleri güzeldir belki :D
016 Yorumla
Soran+1 yılFiziği sporsuz 40 beden
Soran+1 yılBen zevksizim demekki 😂
Soran+1 yılHayir en yakin arkadaşi bi gun otururken dediki bu erkekler sana nasil bakiyor hiç anlamiyorum
Soran+1 yılYani fizik ve yuz olarak bence guzel değil ama giydikleri mini falan ortalama yapiyor azcik
Soran+1 yılİkiside var hxjdjdjd
Soran+1 yılZaten flörtlerinde kaliyor bazen
Soran+1 yılHadi ya dnndjf
Soran+1 yılAnlaşildi
Aşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı. bazı erkelerde oyle.
yıldızları dişi diyelim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu ülkede yazarlar da başka ülkede yazmazlar eminim 😅
00 Yorumla
+1 yılGüzellik göreceli bir kavramdır ve belki başka güzel yönleri vardır
00 Yorumla
+1 yılyüzü değil ama fiziği güzeldir ya da seks düşkünüdür
00 Yorumla
+1 yılKime göre çirkin ama? Belki sana göre çirkin kız başkasına göre güzeldir
02 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşi dediki bi gun buna erkekler sana nasil bakiyo anlamiyorum
- +1 yıl
At bana bakiyim onun resmine
Ben yazın yeğenimle Instagramda fake hesap açıp arkadaşlık sayfasının yorumlarına GT falan yazdım cayır cayır mesaj geldi. 😂😂😂 çoğu dayı gençte var tabi adamda dayı aslında 28 diyordu yaşına ama bunları kandırdık 😂iyi oldu
00 YorumlaErkeklerin gözünde nasıl gözüküyor onu bilmek lazım. Ama cidden güzel değilse kesinlikle kullanıyorlardı. Erkeklere istediklerini verirsen sana da herkes yazar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşöyle bir laf vardır " Çirkin s*ken çok s*ker " belki ondandır ama belkide sen öyle kendini çirkin sanıyorsundur
032 Yorumla
Soran+1 yılBen degilim bu kişi
Cevap sahibi+1 yılsen değilsen de o kişi öyle olabilir
Soran+1 yılYok arkadaşi var kizin iste dediki ona bu erkekler sende ne buluyor
Cevap sahibi+1 yılpeki kızın sevgilisi var mı
Soran+1 yılSevgilisi olmasiyla ne alakasi varki sevgilisi olmayan insan yok
Cevap sahibi+1 yılya varsa ve o sevgililik nasıl gidiyorsa oradan anlaşılır çünkü yani s*KS odaklı ise ayrı normal ise ayrı
Soran+1 yılSevgilisiyle nasil sevgili oldular biliyor musun çocuk bunu eve çagirdi flortuyken buda regldi çocuga gelemem diye kan emojisi atti ama yinede gitti ertesi gunde sevgili oldular jdnxnfj
Cevap sahibi+1 yılyani s*KS odaklı oldular o zaman dediğim gibi o söz ile oluyor
Soran+1 yılYa ne bilim butun flortleri bunu evine cagiriyor buda gidiyor coguna
Cevap sahibi+1 yıltamam işte kız çirkin ve canım demek ki ama verince çocukları tavlıyor
Soran+1 yılValla bana kimse yazmiyor aramizda çok fark var sebebini mrrak ettim
Cevap sahibi+1 yılnerden yazıyorlar ona
Soran+1 yılOkuldan ama inan nasil anlamiyorum dnndjc
Cevap sahibi+1 yılkızın adı çıkmıştır k*şar diye ondan dolayı yazan çoktur
Soran+1 yılAnladim haklisin
Cevap sahibi+1 yılreklamı fazla yani. peki sen nasıl bir tipsin tam olarak
Soran+1 yılBen 155 boyunda 45 kilo spor yapan aşiri beyaz sarişina kaçan bir insanim
Cevap sahibi+1 yılgayet güzelsin ya yaş kaç peki
Soran+1 yıl20 teşekkur ederim ama kusurlarimin farkindayim 😂
Cevap sahibi+1 yılçıtır çıtır kızsın ne kusurun var peki
Soran+1 yılBoyum
Cevap sahibi+1 yılboyun aşırı kısa değil ki 155 yani 5 cm kalmış 60 a yani o kadar kötü değil
Soran+1 yılİnsanlar beni vurmadan ben kendimi vuruyorum dndnfm
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle oluyor ama sarışın beyaz tenli ve seksi bir fiziğe sahipsen zaten aşırı bir çekimin olmalı
Soran+1 yılOyleyse bana niye kimse yazmiyor 😂
Cevap sahibi+1 yılkimse mi yazmıyor yoksa sen mi beğenmiyorsun
Soran+1 yılSosyal medyada fotoğrafim yok fazla dişarida çikamiyorum mimar oldugum için ama geçen konserde dik dik bakan 3 kişi vardi fazla bakinca noluyor dedim onlarda kusura bakma çok begendik dediler mimar olunca kimse yuzunu gormuyorki 😂
Cevap sahibi+1 yılahahaha bak işte fazla sosyal değilsin e sosyal medyada da insan bi resim atar yani e konserde de senin gibi çıtıra bakmışlar sen bide gelip burada yakınıyorsun ya
Soran+1 yılNasil sosyal olabilirimki bu saatte uyumayişimin sebebi proje birde yetişmedi yani resim atmiyorum çunku inanir misin hiç sevmiyorum
Cevap sahibi+1 yılya tamam proje filan koşturuyorsun ama hiç mi bitmiyor vizeler finaller elbet bitiyor bi rahat oluyorsun o ara arkadaşlarınla gez dolaş o sırada da resim çekil at ya merak ettim gizliden çıksam normal resmini bi atar mısın kendini bu kadar ezecek bir şey var mı çok merak ettim :)))
Soran+1 yılİnan ikiside bitmiyor sadece vize final olsa her hafta kritik vermek zorundayiz bu arada kendime guvenen biri değilim ergenlikte hormon degişiminden dolayi baya evrim geçirdim o zaman zorbaliklar filan şimdiki yuzumle hiç alakasi yoktu o zamanin babamin cenazesinde arkadaşi beni tanimamişti sesimden anladi jdnsjnd
Cevap sahibi+1 yılAnladım fazla yoğunsun yani bu aralar. Bak daha çok meraklandırdın ya bi resim güzel olurdu
Erkekler kadınsız yaşayamaz o yüzden illa ki yanında güzel de olsa çirkin de olsa sevişeceği seks yapacağı bir kadını ister
00 Yorumla
+1 yılTürkiye de yaşadığını unutmuşsun hatırlatmak isterim
017 Yorumla
Soran+1 yılBen turkiyeye sonradan geldim alişcaz 😂
- +1 yıl
Ekonomi nasıl kötü ise erkeklerin krakteri de öyle ekonomi ile orantılıdır 😂🖖😂
Soran+1 yılBaya açiklayici oldu sağol
- +1 yıl
Neden kendine güzel değilim diyorsun sadece paran yoktur ☺️
Soran+1 yılBu kişi ben değilim
- +1 yıl
Bana sorarsan sensin ama neyse
Soran+1 yılVallahi ben degilim hahaha
- +1 yıl
Neden gizli sorudun soruyu o zaman
Soran+1 yılBurdakiler yazmasin diye
Soran+1 yılBurdakiler fotosuza bile yaziyorlar
- +1 yıl
Kanıtla
Soran+1 yılKanka tamam en çirkin benim yeterki yazma
- +1 yıl
Sen olduğuna yemin edebilirm ama kanıtlıyamam sjsjsjsj
Soran+1 yılKanitlayamayazsin zaten cunku ben bana yazan çok olsa guzel oldugumu duşunurum
- +1 yıl
Ben Fake hesap açsam akşama kadar 200 kişi yazar şimdi bunun çok yazmakla alakası yok
Soran+1 yılBen tartişmak istemiyorum gizlideyken bile neden yalan soyleyecegim anlamiyorum
- +1 yıl
Neyse iyi günler
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılfake hesaba bile günde 1000 dm geliyor
10 Yorumla Seven biri için ne kadar güzel olduğuna veya çirkin olduğuna bakmaz
00 Yorumla
+1 yılFizik olarak iyiyse birde sınırı yoksa kosarlar bile
00 Yorumlaakıllıdır ve bu güzel yapıyor bence
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok akilli oldugu soylenemez
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kıskanmışsın birilerini belli
01 Yorumla
Soran+1 yılBelkide kendimden bahsediyorumdur kiskanmak için onca kiz varken neden birilerini seçelim
- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de siz onlara güzel geliyor olabilir msnz?
02 Yorumla
Soran+1 yılBen değilim
- +1 yıl
Siz derken genel olarak söyledim siz kadınlara demek istedim
+1 yılDemekki fiziği güzel ve seksi
01 Yorumla
Soran+1 yılKanka guzel olmayandan ne anliyorsun
Güzellik görecelidir.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayir matematikseldir kusura bakma tasarimci olarak bu dedigine katilmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılÇekicidir ya da fiziği falan güzeldir
03 Yorumla
Soran+1 yılFizik mi yağli filan
- +1 yıl
Bilemem artık görmeden yorum yapmak zor
Soran+1 yılSporsuz 40 beden her şeyi gormek zorunda degiliz kasli desem sana kas adam hayal edersin
- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
+1 yılAbazası çoktur, yazanı değil diyelim.
01 Yorumla
Soran+1 yılSeni en iyi goruş seçcem yarin
+1 yılçünkü gösterdiği şeyler çoktur
00 Yorumla
+1 yılÇünkü fındık kadar şeyi var
01 Yorumla
+1 yılGüzel olan yerleri var demekki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılbaşka şey lafları çekiyor sohbeti sanrıım
00 Yorumla Verdiğini söyleyen vardr
00 YorumlaSöylemiyim şimdi sen anla
00 Yorumla
+1 yılBurası Türkiye normal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKalca ve basenleri genişse 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılBu mu tek kriter eşektede var abaza
Cevap sahibi+1 yılHayir da genelde hosumuza gider ondan belki de sadece sksis amacli seviolardir
Gizli Üye(30-35)+1 yılyalnızlık çekiyorlardır
10 Yorumla
+1 yılgüzel olduğu için
07 Yorumla
Soran+1 yılOkuma sorunun var sanirim
- +1 yıl
anlama sorunu olmak tan iyidir :D
Soran+1 yılİkisi birleşince ortaya sen çikiyor ama neyse
- +1 yıl
neyse :D güzel derken yüzü güzel olmasa da başka yeri güzeldir anlıyor musun?
Soran+1 yılKritere bak 4 milyar kadinda olan şey djwndndn
- +1 yıl
aynı dünyada yaşadığımızı sanmıyorum
Soran+1 yılEvet cunku sizin için onemli olan bi gt y
+1 yılÖyle mi?
020 Yorumla
Soran+1 yılNe oyle mi?
- +1 yıl
Çok yazan mı oluyor diye sordum
Soran+1 yılBana değil ben sosyal medyada fotograf kullanmadigim reeldede kimseye vermedigim için kimse yazmaz dnndjd
- +1 yıl
Ununu elemiş bir ablamızsın o zaman
Soran+1 yılNe alakasi var sadece çikar ugruna degil gerçek insanlar yazsin diye boyleyim
- +1 yıl
Gerçek insan ne :D Hep karşıdan adım beklersen sıkıntı yalnız. Sen de adım atabilirsin zaman ve hayat senden gidiyor.
Soran+1 yılKarşidakinin duzgun oldugunu anlarsam adim atarim biri var lakin çok yakin arkadaşimin abisi oldugu için adim filan atamiyorum kızdan olmuyum sonra ndndnfn
- +1 yıl
Kimsenin ne olduğunu yüzde yüz bilme şansın yok. Hayat bir risk bunun sonucunda mutluluk ve hüzün var. İçinizde kalacağına açıkça söyleyin yani ayıp bir şey değil sonuçta.
Soran+1 yılİçimde kalmaz benim ya takintili degilim olursa olur olmazsa olmaz 😂
- +1 yıl
Söyle gitsin o zaman. Arkadaşlığının bundan etkilenmesi saçma olur diye düşünüyorum.
Soran+1 yıl:d ya ben 4 senedir filan hoşlaniyorum ama o zaman kucuktum diye soylemedim 16 17 ydim sonra sevgilisi oldugunu ogrendim uzak durdum geçen sene nişani vardi benide cagirmişlardi neyse bir şey oldu kizla nişan attilar bitirdiler kesin olarak geçen ayda bir şey oldu yolum filan duştu kaç gun çikamadim onun işyerinden arkadaşima arada soruyormuş beni selam soyluyo filan ihtiyacimi soruyormuş
- +1 yıl
4 sene nedir ya vay arkadaş ne sabır.
Soran+1 yılİnanir misin sadece hoşlanti gormeyince unutuyorum ama son bi aydir hariç çunku bi iletişimimiz oldu ee artik kizda yok
- +1 yıl
Gerçek bir avcı ya hahaha adeta pusuya yatıp avını doğru zamanda yakalamışsın hahaha
Soran+1 yılYa valla ben bir şey yapmadim hepsi kaderin oyunu mesela kizi ogrendim uzak durdum ama içim içimi yiyor yani nişanada çagrildim bir şey oldu o gun gidemedim işte o gun kuzenime dedimki bak bunlar evlenemeyecekler o çocukla ben olcam dedim bi ay sonra nişan attilar neyse işte bu çocugun meslegi teknik servis bu arada ben burada okuyorum işte okul açilacagi gun döndüm buraya tam ertesi gun telefonum bozuldu mecbur yanina gittim bana bugun olmaz dedi yarin yine gel dedi bilgilerini kopyala dedi aparat filan verdi işte ertesi gun yine gittim sohbet etmeye başladik benim biraz karnim agriyor diye dalgindim boyle yakamdan filan tuttu kendine gel dedi o gun telefonum olmadi bende guvende olayim diye kendi yedek telefonunu bana vermişti ucret filanda almadi arkadaşimada işte arada selam soyle diyor birde en son kizdan defter istedim bulamiyorum diye bana bi defter getirdi dediki bu abimin defteri fazla almişti bana vermişti diye çocugun defteride benim oldu djndnc
Soran+1 yılAy uzun oldu kusura bakma
- +1 yıl
Müge Anlıdayım sandım :) Varsa niyetin açıkça söyle sor yani böyle şu oldu bu oldularla vakit kaybetme kafanı da meşgul etme yani olcağı varsa olur yoksa önüne bakarsın
Soran+1 yılNiyetimi belli etme tercihinde değilim yani gonlunde baskasi varken yaklasmadimda ben değil insanlar benim pesimden koşsun kafasindayim
- +1 yıl
Bu mantık sağlıklı değil. Dünya bu tip şeyler için uzun değil. Hoşlanıyorsan gidip usulünce söyle yani kişiliğinden bir şey kaybetmezsin seni küçültmez. Belki de o aradığın mutluluğu kaçırmış olucaksın böyle bekleyerek. Peşinden koşma lafı da hiç hoş bir laf değil. Köpek miyiz Allah aşkına koşuyoruz. Biraz normal olun. Açık ve saygılı olduktan sonra hiçbir şey olmaz olumsuz. Ama böyle yok o koşsun peşimden havaları ile devam edecekseniz geçmiş olsun size.
Soran+1 yılHayata bakiş açimizin farkli olmasi beni acinasi yapmazki
- Aşk İlişkileri konusunda 26,8b cevap paylaştı.
+1 yılg. tu güzeldir
06 Yorumla
Soran+1 yılpopo erkektede var 😒
- +1 yıl
Evet var ama kadınlardaki gibi değil
Soran+1 yılKanka dünyada 4 milyar kadin gtu var bu bi kriter olmamali
- +1 yıl
kanka bro kardeş demeyen küfür etmeyen kadın gibi kadın olan g. tü güzellerden bahsediyorum. Kütük gibi dümdüz değil.
Soran+1 yılDmjejdjwjdjd beni elemen guzel bir şey hakaretinide kabul etmiyorum çunku sporcu biriyim tşkrler
- +1 yıl
Tamam
- Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
+1 yılfiziği iyidir.
02 Yorumla
Soran+1 yılYok kanka boyu uzun 40 beden sporsuz biri
- +1 yıl
enteresan
Nefes aldığı için
01 Yorumla
Soran+1 yılYa djejidwnnd
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKarakterine baglidir
02 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂 en son bağli olan şey
- +1 yıl
Demek kiz capkin herkese yaziyor ki, herkeste ona yaziyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Menfeat
023 Yorumla
Soran+1 yılÖvünmeleri sinirimi bozuyor çunku fizik desen oda yok
Soran+1 yılValla oda arkadaşimdan bahsediyorum ne yuzu ne fizigi var sadece uzun boylu ve arada aptal taklidi yapiyor deliriyorum
Soran+1 yılHatirladikça sinirleniyorum ammk kizi kullanma derdinde beni nah kullanir
Soran+1 yılBilgisayarimdan surekli film açak diyor bende dersim var diyip baştan atiyorum 😂 diger kizinda yemeklerini yiyor surekli
Soran+1 yılNeden kiskanayim ki onun gibi giyinsem sosyla medyada fotografimi koysam banada yazarlar onemli olan neden yazdiklari
Soran+1 yılKi onu birak kiskanilicak bir suru kiz varken o olmaz yapma gozunu seveyim
Soran+1 yılYani bak ben sporcuyum meslek olarak daha iyiyim ozel okulda o ucretli ben bursluyum kiskandin mi diyorsun gururuma dokundun 😒
Soran+1 yılNormal spor yapiyorum uzun zamandir ama en çok kardiyoya yukleniyorum bisiklet ip atlamak filan
Soran+1 yılFaydasi kilo olarak yesemde alamiyorum metabolizmayi inanilmaz hizlandirdi dik durmami falan düzeltti ve daha çok karin bolgesini yakti
Soran+1 yılHaftada 4
Soran+1 yılAy inşallah zor gidiyor ama olsun başariyorum bi şekil
Soran+1 yılOkulla birlikte çok zor gidiyor uykumdan kisiyorum bu yuzden 😂
+1 yılvur kaç için
00 Yorumla
+1 yılverme ihtimali fazla olduğu içindir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılçok makyaj yapıyodur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler abaza
00 Yorumla
+1 yılBende öyleyim. d
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılFizikten olabilir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılDüşün bakalım
00 Yorumla Alımlıdır
00 Yorumla
+1 yılvucudu gğüzeldir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılFiziği iyidir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbazan dolu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞanslıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüzü güzel değil mi bu kızın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılveriyordur. D
00 Yorumla
+1 yılFiziği iyidir
06 Yorumla
Soran+1 yıl40 kbeden uzun boy sporsuz
- +1 yıl
Görmem lazım
Soran+1 yılHiçte lazim degil kasli erkek diyince aklina kasli geliyorda bunda niye gorme ihtiyaci duyuyorsun
- +1 yıl
Güzellik görecelidir güzel diyince herkese güzel mi gelecek? Gördüğümde Bana nasıl bir hissiyat verecek onu merak ettim
Soran+1 yılTabi efendim
- +1 yıl
Peki
kalbi iydir
03 Yorumla
Soran+1 yılHahahahahha sence
Soran+1 yılYani tanimadigin birinin kalbini nerden bileceksin
+1 yılSenmisin kiz
02 Yorumla
Soran+1 yılKim olduğu önemli değil bence
- +1 yıl
Yani bazen yollu oluyor ondan yaziyorlar