Aile & Toplum Bir kız neden hemcinsine yazar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor İki gündür bir kız yazıp duruyor. KS de yorumlarda iltifat etmiştim çok güzelsin diye o zamandan beri bana yazıp duruyor 🙄🙄 Güncellemeler+1 yıl Kız lezbiyen çıktı... Bir kız neden hemcinsine yazar? Cevapla Yorum Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Belki de kadınlardan hoşlanıyordur. sizi rahatsız ediyorsa kırmadan reddedin bence 0 0 Yorumla
kimsekimiste200 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl öldürücek knk seni... arkadasa sorabilirsin belki arkadaslik kurmak icindir 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Knk korkuyorum normalde bir kiz durduk yere yazm Yorumla Soran +1 yıl Yazmaz hemcinsine Yorumla kimsekimiste200 +1 yıl farkli yerlere cekmeyin arkadaslik icin yazmistir Yorumla Soran +1 yıl Kiza sordum lezbiyenim dedi hani çok masumca arkadaşlık için yazmıştı?😂😂🙂 Yorumla kimsekimiste200 +1 yıl Yani bir erkekle konuştuğunu fark etmeyecek kadar malsın. Dayı…. Yorumla Soran +1 yıl Sensin d Yorumla Soran +1 yıl Dayi Yorumla Soran +1 yıl Hayırdır ya hemen dayı ettin boş yapma 19 yaşında bir genç kızım. Ap. tal Yorumla kimsekimiste200 +1 yıl Aynen Yorumla
buzz_adam Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Seni gözüne kestirdi. Bence pembe gorunuslu mavi de olabilir. Dikkat et. 0 0 Yorumla
muhendisbey010101 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl lez olabilir veya fake olabilir hic belli olmaz 0 0 Yorumla
rimelaskinaaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Muhabbet etmek isteyebilir normaldir 1 8 Yorumla rimelaskinaaaa +1 yıl Ne güzel işte ama gerçekten kız olduğuna dikkat et Yorumla Soran +1 yıl Neresi güzel sdxfcgbhnsdhv Yorumla rimelaskinaaaa +1 yıl Kız kıza güzel olur denemelisin bence ksjsjjsjs elidneki fırsatı kaçırmaa normalde az denk gelir gerçekten kız çıkması Yorumla Soran +1 yıl Uzaktayız be sdxfcgbhnsdhv Yorumla rimelaskinaaaa +1 yıl Uzakta olmanın tadı da başka işte seksting yap değişik bir fantezi olur senin için de bak bir dene😅 Yorumla Soran +1 yıl Sende Yorumla Soran +1 yıl Lez misin 😂 Yorumla rimelaskinaaaa +1 yıl Yok ben lez değilim aslında ama hemcinsinle boyle yaramazliklar yapmanın tadı da farklı oluyor ya Yorumla
Anlatdinliyorumcanım Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 424 cevap paylaştı. Belki sadece arkadaş olmak istiyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Güncelleme oku Yorumla Anlatdinliyorumcanım +1 yıl Ben o güncellemeyi görmemiştim :DNiyeti belli işte :D Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kız görünümlü erkek hesabıdır belki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Fotosu gerçek Yorumla Zorunne388 +1 yıl 😂 benim foto da gerçek ama fake sanıyorlar Yorumla
Broker90 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Biseksüel olabilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yürümüyor amaa Yorumla Broker90 +1 yıl Olsun henüz yürümüyordur Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Canım o kız değildir ama yine de sen bilirsin 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. kendini sağlama al :)) 0 0 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Rahatsız okuyorsan engelle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Emınm erkek o 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Fotosu gerçek Cevap sahibi +1 yıl Bn bılmem
Burakkutluay Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Erkektir o erkek😂😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Fotosu gerçek ama Yorumla Burakkutluay +1 yıl Nerden biliyorsun gerçek olup olmadığını belki birinin fotosunu alıp kullanmıştır. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Belki de kadınlardan hoşlanıyordur. sizi rahatsız ediyorsa kırmadan reddedin bence
öldürücek knk seni... arkadasa sorabilirsin belki arkadaslik kurmak icindir
Knk korkuyorum normalde bir kiz durduk yere yazm
Yazmaz hemcinsine
farkli yerlere cekmeyin arkadaslik icin yazmistir
Kiza sordum lezbiyenim dedi hani çok masumca arkadaşlık için yazmıştı?😂😂🙂
Yani bir erkekle konuştuğunu fark etmeyecek kadar malsın. Dayı….
Sensin d
Dayi
Hayırdır ya hemen dayı ettin boş yapma 19 yaşında bir genç kızım. Ap. tal
Aynen
Seni gözüne kestirdi. Bence pembe gorunuslu mavi de olabilir. Dikkat et.
lez olabilir veya fake olabilir hic belli olmaz
Muhabbet etmek isteyebilir normaldir
Ne güzel işte ama gerçekten kız olduğuna dikkat et
Neresi güzel sdxfcgbhnsdhv
Kız kıza güzel olur denemelisin bence ksjsjjsjs elidneki fırsatı kaçırmaa normalde az denk gelir gerçekten kız çıkması
Uzaktayız be sdxfcgbhnsdhv
Uzakta olmanın tadı da başka işte seksting yap değişik bir fantezi olur senin için de bak bir dene😅
Sende
Lez misin 😂
Yok ben lez değilim aslında ama hemcinsinle boyle yaramazliklar yapmanın tadı da farklı oluyor ya
Belki sadece arkadaş olmak istiyor
Güncelleme oku
Ben o güncellemeyi görmemiştim :D
Niyeti belli işte :D
Kız görünümlü erkek hesabıdır belki
Fotosu gerçek
😂 benim foto da gerçek ama fake sanıyorlar
Biseksüel olabilir
Yürümüyor amaa
Olsun henüz yürümüyordur
Canım o kız değildir ama yine de sen bilirsin
Arkadaş olmak istiyordur belki
Kız olmayabilir de sen bilirsin
Biseks ya da ilgisi varıdr sana
Geçmiş olsun 🙃
Ona sor ben yazanlara soruyordum
kendini sağlama al :))
Rahatsız okuyorsan engelle
Lez olabilir 😄
Yürümüyor
Ne sakıncası var ki?
aşık olmuş shshsh
Belki fakedir
Erkek o.
Hoslaniyordur belki sen den :)
Emınm erkek o
Fotosu gerçek
Bn bılmem
Erkektir o erkek😂😂
Fotosu gerçek ama
Nerden biliyorsun gerçek olup olmadığını belki birinin fotosunu alıp kullanmıştır.