Benim olmadı ama onun olmuş eski sevgilileriyle yaşamış. Acayip soğudum, en son görüşürüz dedi ama ben artık eskisi gibi hissedemiyorum, sizce zamana mı bırakayım kafam çok karışık?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılŞimdi genç kardeşim. Bu soruya benzer çok soru soruluyor.. Bir insan diğer bir insanla neden sevgili olur? Sevgili ne demektir.
Şimdi bir insan diğer bir insanla arkadaşlık etmekten keyif alıyor ve görüntü itibari ilede içine sindiriyorsa. Evliliği prova etmek veya evlilikte yaşanılacak olan bazı şeyleri yaşamak için sevgili olunur.
Sevgililik bu süreci yaşayan bireylerin birbir ile olan kısımlık ile eşlik arasındaki bir ilişkinin ismidir. Sevgilimizle yaşadıklarımız veya yaşayacaklarımız normal arkadaşlarımızla olabilecek ilişkiden farklı olacaktır ki bu normaldir.
Senin durumun ise burada henüz yeterince olgunlaşmadığını ve bu işlerde acemi olduğunu gösteriyor. Bu vakada abes olan eski sevgilisi ile yaşadığı yakınlaşma değildir. senin bunu problem yapman abestir. Bunları dert etme. Hayatta sende çok şey yaşayacaksın.058 Yorumla
Soran+1 yılGenç kardeşin 30 olmuş 😅😂 Konuşmuyorum zaten bitti de. Ne dicem konu bu değil bitme sebebi yani. Daha 3. Haftadan seksting beklentili bir garantici olması... anlıyorum asker arkadaşı değiliz de her şeyin de bir adabı var yahu. Sizler mi çabuk duygu besliyorsunuz ya da içgüdüsel yaklaşıyorsunuz. Çabuk duygu beslediğinizi sanmıyorum güzel kardeşim. İç güdüsel yaklaşıp istediğiniz olmayınca da uzuyorsunuz. Umrumda mı değil. Neyse tecrübe tecrübe diye öttüğünüz şeylerin alasını yaşardık biz de bir marifet değil. Acemi? Olduğumu sanmıyorum. Gayette biliyorum her bir şeyinizi de işte bunu yaşamamış olmak acemi yapmıyor bizleri. Umarım anlatabildim.
- +1 yıl
Anladım. Sende bu dünyanın içini dışını yemişsin belli. Erkekler şerefsizdir. Bunuda anlamışsın daha ne anlatayım
Soran+1 yılAhahaha kadının da şerefsizi var erkeğin de evet. Sorsak biz suçluyuz. Ben kötü davranıyorum ben önyargılıyım, ben peşin hükümlüyüm, ben sorun? luyum.. ama her şey ortada be güzel kardeşim. Gün yüzüne çıkmamış çok şey var. Bence biraz olsun oturup herkes düşünsün, kendinize söyleyemediğiniz inkar ettiğiniz o kadar çok şey var ki. Yoksa hiçbir erkekle derdim yok, ne gözü kör bir feministim ne de elimi verirsem kolumu kaptırırım diyen bir kezban. Evet acemiyim... Yapacak bir şey yok. Çok matah bir şey de değil tecrübeli olmak, yaşamadan da biliyoruz.. kafamıza vura vura öğretti hayat.
- +1 yıl
Tamam. Sensin haklısın katılıyorum. İmzamı atarım. Her dediğine varım.
Soran+1 yılKeşke haklı olmasam. Haklı olmam bir şeyi değiştirmiyor. Keşke b. ktan biri olsaydım da bu b. ktan piyasada bir rolüm olsaydı diyorum. Böyle haklı olunca seyirci gibi izliyorsun hiçbir zaman baş rol olmuyorsun. Kendi baş rolun bile olamıyorsun. Yaşayamıyorsun. Neyse.. en iyisi olduğumu sanmıyorum ama haklı olmak istemezdim.. ne b. ktansın ne haksız sadece siliksin... Koca bir hatasın hata. Artık böyle düşünüyorum.
İyi akşamlar karşim.- +1 yıl
Ölsen toprağa, Yaşasan suya yazık. Ne derdin varmış yemin ediyorum. 12 çocuğuyla 34 yaşında dul kalan karılar senden daha gamsız
Soran+1 yılAhahahah anlık bir dert yoğunluğu yaşadım. Yoksa mühim bir konu değil aynen.
- +1 yıl
Bak genç kardeşim. Açık konuşcam aslında basit. O an ki psikolojine göre canın isterse ver istemezse verme. Versen vücut senin vücudun kimsenin neden diye sorma hakkı yok. Vermesen vermezsin senet imzalamadın sonuçta. Kendine gel aklını başına topla. boş muhabbete gerek yok
Soran+1 yılYaş kaç sizin 60 falan mı? Baya tecrübeli bir vibe aldım. Artık aşmışsın.
- +1 yıl
25 genç ablacım. Sanırım bu bi tür iltifattı.
Soran+1 yılYok ununu elemiş eleğini aşmışsın. İltifat mı bilemedim nasıl duymak istersen 😂
- +1 yıl
Okey. Sende de bi elekçi havası var. Kaçırmadım değil hani😂 bugün soru sormadınmı?
Soran+1 yılNasıl bir hava, valla bende bir hava o biçim bir hava herkesi 3 haftada seksting kıvamına getiriyorum farkında olmadan sonra da olmayınca uzuyorlar 😂
Soru yok. Benim işim olmaz bu sitede. Başka soruda denk geliriz belki gizliden genç kardeşim ununu elemiş kardeşim 😂- +1 yıl
Çok mu şeysin acaba?
Soran+1 yılBir b. k değilim ya ben de anlamıyorum 3 haftadaki seksting olayını... benim bahtsızlığım...
- +1 yıl
3 haftada oluyorsa gene iyi ben 3 günde soyarım diyorum kendi kendime😂
Soran+1 yılEn azından kendi kendine diyorsun. Bunu karşı tarafa deyince seksting oluyor bunu içinde tutabilmen bile iyi bir şey 😂
- +1 yıl
Aslında bu birebirken olmadığı için oluyordur belkide. ya da şantajcı ifşacı ibn-e çok nasılsa.
Soran+1 yılEvet yaaa bire birken olsa böyle olmaz. Uzak mesafe sanal gibi olanda oluyor... Çok haklısın bak bu konuda.
- +1 yıl
Bulduk problemi nerde yaşıyosun
- +1 yıl
Sendede ne heves varmış herkese cevap yetiştirmişsin valla helal... Az elekçi değilsin yani pes doğrusu
Soran+1 yılEvet sanaldan uzak durcaz. Reele taşımadan sekstinge nooo ama olmaması için sanaldan uzak durcam. Reele taşımayı beklemiyor millet.
Soran+1 yılBir soru sorduk yorum yapana da cevap yazıyoruz yani başka soru sormadık ne yapalım, burada volta mı atalım 😂
- +1 yıl
Yeter la bi özelden yazda 3 haftayı dolduralım
Soran+1 yılGüzel kardeşim 3 hafta ne alaka? Ne yapcaksın seksting mi yapcaksın puhahaha kezbanlaştırmayın beni yahu unu eleme olayını fazla abartmışsın sen güzel kardeşim.
- +1 yıl
Herkeze gelince tırın tırın bize gelince mırın kırın. Bu günlerin tadını çıkar 5 sene sonra emekliler talip olcak sana
Soran+1 yılGıcık 😡😡😡 ne tırın tırınlığımı gördün laflara bak sen ya 5 yaş küçük müçük ama maşallah laflara bak 😯😈
- +1 yıl
Sen kendine yaşlımı diyosun
Soran+1 yıl25ken ağzım böyle laf yapmıyordu diyelim. Yoksa yaş almışlığım yok un elemedik
- +1 yıl
Bak elekçi adayı. Hareketlerine dikkat et. Ya kabul edecen ya da
Soran+1 yıl😂😂 komik bir kardeşimizsin
- +1 yıl
Valla sıkıldım sen dertliyken daha eğlenceliydin. Stressin gitti beni darlıyon. Kardeş falan sen ne ayak?😡
Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
En son hangi filmi izledin?
Soran+1 yılVeda :) Sen? İyi sohbet falan açıyorsun ha hayırdır sen bordo bereli çıktın 😂
- +1 yıl
İşler durgun voltamı atayım. Vakit eldekiyle oynuyoruz
- +1 yıl
Hadi bby. Kendine iyi bak. Bütün kötü enerjini devraldım. Hiç mutlu değilim artık. Keşke hiç yazmasaydım. Piss
Soran+1 yılAhahahahah neden yok yok kötü hissetme. Sen ne filmi izledin en son söyle öyle git bari 😂
- +1 yıl
Love (2015) tavsiye etmem. Sana gelmez. Henüz o kıvamda dağilsin.
Lake hause 2006 izle önce
Soran+1 yılBen senden 5 yaş büyüğüm be o filmlerin hepsini izledim ben snsjsjsj
- +1 yıl
İzlemen önemli değil ne hissettiğin önemli. Hangi zihin yapısıyla izledin?
- +1 yıl
Göremedikten sonra yıllarca baksan boş!
Soran+1 yılİzlemedim izlemedim. Film izleyip tartışıyor musun sen var mı böyle bir alışkanlığın filmbudylik gibi
- +1 yıl
Yok niye tartışayım. Filmbudylikte yok sadece seviyorum o sporu
- +1 yıl
İstersen senin filmbudy olabilirim. Tabi bazı şartlarım var
Soran+1 yılNe şartı puhahahahha güldürme beni ya 😂 ama fena fikir değil anon anon bir filmbudyim hiç olmadı. Film izleyip yorum yapmak vs farklı fikirler. Güzel olabilir.
- +1 yıl
Şartlarımı karşılayabileceksen öyle
Soran+1 yılŞartla olmaz bu işler ben şartsız bulurum kendime bir filmbudy 😂
- +1 yıl
Onlar şartları 3 hafta sonra söylüyor. Sonra zoruna gidiyor. Baştan konuşup anlaşalım
Soran+1 yılDeli misin olum 😂😂 Filmbudy yerine başka bir budy anladın herhalde 😂
- +1 yıl
😂yok filmbudy olarak anlaşalım öyle gitsin
Soran+1 yılŞartsız tamam anlaştık ✌
- +1 yıl
Sen seç ilk filmi. Anlaşma masında kaybettim gene
- +1 yıl
Bide beni takip ette seninle iletişm kurabilelim
Soran+1 yılKonu nerden nereye geldi ya 😂 tamam ben seçerim ama şu ara izleyecek vaktim yok. İş insanıyım ben 😂 haftada 1 film bakarım anca.. :/
- +1 yıl
Keyfin bilir😂sen yoksun diye film izlemeyi bırakcak değilim
- +1 yıl
Bi takip atta ismini sorayım
Soran+1 yılDiğer mesajlar kutuna bak karşim
En İyi Cevaplar
kafadan böyle konuşmak ne alaka ya insanlar önce bir birlerini tanır eder herkes herkesle görüşmüşdür görüşmedim dese ben hayatta inanmam helede bu zamanda artık onların bir önemi yok senle ise o anda.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
10Cevap
+1 yılZaten gözlemlediğim kadarıyla belli bir kısım erkeklerin devamlı sevgilisi oluyor bir kısmın hiç olmuyor düzen böyle devam ediyor
03 Yorumla
Soran+1 yılSoğudum çok gerildim ayrıca
- +1 yıl
Genel olarak orantısız bir durum var değişeceğini zannetmiyorum
- +1 yıl
Normal değil bunlar Yurtdışına göre Anormal bir durum
- Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılBence gönder gitsin kendin gibi biri ile devam et şahsen bende de öyle yapıyorum
10 Yorumla
+1 yılüzgünüm ama seninle farklı amaçlarda konuşuyor olabilir ama bilemem tabi bu ilk sorusumu bu konularda yoksa sana sinyalini verdi mi hiç
03 Yorumla
Soran+1 yılArtık konuşmuyoruz. Bitti :)) Yani seksting ve nude olmayınca.. gerçi inkar ediyor ama durum açık ve net bu şekilde.
- +1 yıl
tahmin etmiştim çoğu böyle zaten haketmemiş seni daha iyilerini bulman dileğiyle
Soran+1 yılNeredeyse hepsi böyle evet :/ Nasip. Hayırlısı olsun.
Gizli Üye(25-29)+1 yılaşko 3 haftalık flört bunu soruyosa muhtemelen sende ciddiyet değil cinsellik arıyo o da seni bırakır
06 Yorumla- +1 yıl
Tam tersi olmasın
Cevap sahibi+1 yılne alaka ya 3 hafta tanıdığın kıza daha önce biriyle birlikte oldun mu sorusunu yönelten adamda art niyet vardır ciddi ilişki düşünen adam işler netleşmeye yakın hayatında istediği insanı anlatır
- +1 yıl
Bakir ise kendi gibi birini arıyordur ne var bunda
Soran+1 yıl@Board_Tennis bakir falan değilmiş her sevgilisiyle o haltı yemiş göğsünü gere gere de dedi.. soğudum zaten o da anladı artık yazmıyor. Yazacağını da sanmıyorum.
- +1 yıl
Peki yA sen
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlmayanı bulamazsinki
04 Yorumla
Soran+1 yılSöylemeyebilirdi. Ayıp ya karşısında hiçbir şey yaşamamış biri var, kaldı ki ben takarım öyle şeyleri aklıma gelir
- +1 yıl
Evet söylenmez vede sorulmaz bu
Gecmis önemli değil bence gelecek onemli
Soran+1 yılFarkındayım zaten zor yani olmaması aslında önemli olmadığından değil benim için. Ama susabilirdi. Hissettirmeyebilirdi. Kendisi bilir. Yapabileceğim bir şey yok. Yazmıyor zaten gerildik.
- +1 yıl
Anladim
- Aşk İlişkileri konusunda 469 cevap paylaştı.
+1 yıl3 haftada oralara geldiyseniz zaten
031 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
- +1 yıl
3 hafta da konu oraya geldiyse zemin arıyordur zaten. Dürüst olması güzel. Ama sonrasında nasıl devam edeceği sana bağlı.
Soran+1 yılSeksting istedi yapmadığım için onu reddettiğimi düşündü sanırım. Bitti flört aşaması da. Yani evet gidişatı ben belirledim. Seksting yapmadığım için ilişki devam etmedi şaka gibi. Normal mi bu sence?
- +1 yıl
seninle birlikte olma amacını belli etmiş sekstingi kabul etseydin daha fazlasını isteyecekti, bu sefer de onu kabul etmediğin için bitecekti.
Soran+1 yılHep böyle oluyor 😶😶
- +1 yıl
çoğunlukla öyledir erkeklerin öncelikleri bir yaşa kadar aynıdır. Hele sen biraz güzel ve çekici bir kızsan şaşmaz bu.
Soran+1 yılBöyle olsun istemiyorum. Bu yüzden ilişkim başlamıyor hiç. Ve bu hep böyle devam edecek sanırım. Can sıkıcı.
- +1 yıl
Hep diyip umutsuzluğa sevk etmek istemem ama maalesef günümüzde çoğunlukla öyle. Size değer vermekten çok cinsellik olarak ilgi göreceksiniz. Hele de güzel ve çekici biriyseniz..
Soran+1 yıl:((((
- +1 yıl
Amacım sizi üzmek değildi özür dilerim :(
Soran+1 yılEstağfurullah da ben üzgünüm ya çünkü bu hep böyle devam edecek ve bir ilişkim olmayacak.
- +1 yıl
Eğer dilerseniz mesaj atın lütfen yardımcı olmak isterim. Üzülmenizi istemem.
Soran+1 yılBu durumun bir çözümü yok bence. Seksting ve nude olayına girişmeyenlerin bir ilişkisi olmuyor.. ben de değişmeyeceğime göre bu hep böyle devam.
- +1 yıl
Bu kadar da umutsuz olmayın. Elbet çıkar karşınıza size sadece siz olduğunuz için değer verecek biri.
Soran+1 yılBilemiyorum. Hep böyle olunca insan ister istemez biraz karamsar oluyor. Ama düşünmemeye çalışıcam bu konuyu. Teşekkür ederim. 🙏
- +1 yıl
Rica ederim umarım mutlu olursunuz.
Soran+1 yılBu konu dışında mutlu olacağım şeylere yönelicem.. ancak öyle.
- +1 yıl
Bu konuda da mutlu olursunuz umarım. Çünkü bu konu hep içinizde ukde olarak kalır aksi halde içinizde. burada görünen yaşınız doğru mu acaba?
Soran+1 yılEvet doğru 30um. Ukte kalır ama bazı şeyler anlam ile güzel. Olmaması gerekse olmasa daha iyi demek ki.
- +1 yıl
Bazı şeyleri görüp tecrübe ettiğinizi düşünüyorum. Ama umutsuz olmak da doğru değil bence. Evlilik düşünmüyorsunuz sanırım.
Soran+1 yılBazı şeyleri ucundan kıyısından görüp tecrübe edebildim evet. Ama zaman hızlıca sonuç almak isteyenlerin zamanı.
Evlilik düşünmüyorum. Yani en azından biriyle olan ilişkiye evlilik için başlamam. İlişkideki dinamiklere hitap etsem işler kolaylaşacak ama herkesin başka bir dinamiği var. Aynı frekans, beklentiler, kriterler.. bunların uyumunu yakalamak ortalama bir ilişki dinamiğinde kolay. Ama ben yakalayamadım. Bu da benim bahtsızlığım. Yapacak bir şey yok. Kanıksamak en iyisi sanırım.- +1 yıl
Belli bir yaştan sonra insanın bakış açısı, düşünceleri, beklentileri farklılaşıyor. Geçici heyecanlardan çok huzur güven ve anlaşılabilmek istiyor insan. Bu yüzden de zorlaşıyor uyum sağlayabileceği birini bulabilmesi. Sizi anlayabildiğimi düşünüyorum. Kısa vadede bahtsız gibi görünseniz de uzun vadede karlı olacağınızı düşünüyorum. Elbet karşınıza çıkacaktır aynı frekansta olacağınız biri. Kanıksamak değil belki ama illa olsun demeden hırs yapmadan hayırlısı diyip akışına bırakmak en doğrusu belki de.
Soran+1 yılHiç hırs yapmadığım tek konu bu. Gidişatın böyle saçma beklentilerle ilerleyememesi saçmalık gibi geliyor bana. Onu da geçtim heyecan peşinde koş koş koş sonra da hayatı boyunca heyecan peşinde koşmamış birinden heyecan bekle. Bunlar bana adaletsiz de geliyor ayrıca. Öyle bir dünya yok.
En son kendini bu kadar önemseme denildi bana. Umrumda değil. Ama sanırım hayatıma girecek olan insanı önemsemekle hata ettim. Hiç böyle düşünmeden biraz heyecan peşinde koşmak gerekiyormuş. Hata ettik.
Soran+1 yılHayatının sadece belli döneminde güven arayan biriyle de olmak istemiyorum. İçimden gelmiyor. Ne yalan söyleyeyim.
- +1 yıl
Bir konuda haklısınız bence kimseye kendinizden çok değer vermeyin. Bunu hisseden herkes bundan fayda sağlamaya çalışıyor ve bu fayda bittiği an gidiyor. Bunu çok tecrübe ettim. Bakış açınız düşünceleriniz bence olması gerekenler. Ama işte maalesef çoğunluk böyle düşünmüyor.
- +1 yıl
Son mesajınız da ne demek istediğinizi biraz açabilir misiniz rica etsem?
Soran+1 yılYaş ilerledikçe huzur güven arayışı ağır basıyor demiştiniz. Ona istinaden.. hayatının belli döneminde heyecan peşinde koşan birisinin limanı olmak istemiyorum. İçimden gelmiyor.
Hata ettim çünkü heyecan peşinde koşmak vardı.. biz de beceririz istesek en alasını da yaparız. Artık bunun pişmanlığını yaşamama az kaldı. Uzun vadede baht diye bir şey yok bana kalırsa, kısa vadede baht var ve ben de bunu ne yazık ki yaşamayı reddettim. Keşke böyle olmasaydım.- +1 yıl
Nasıl olsun isterdiniz peki? İçinizden gelen istediğiniz şeyleri yapmış olmayı mı? Ya da ne düşünüyorsunuz paylaşır mısınız?
- +1 yıl
dilerseniz mesaj olarak da yazabilirsiniz.
Soran+1 yılKendime kızınca böyle diyorum sanırım.. Siz sorunca düşündüm de.. içimden gelen zaten böyle olmaktı. İçimden gelip de yapmadığım bir şey yokmuş demek ki. Ben böyleyim demek ki.
- +1 yıl
Bana biraz arada kalmışsınız gibi geldi şu an. Evlenmemek şu an ki tercihiniz mi yoksa hep mi öyleydi?
+1 yılAyrıl hemen. senle sevişecek sırada sen varsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTecrübeli olması iyi bir şey ama
05 Yorumla
Soran+1 yılBen hazmedemiyorum öyle bir yapım var
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşında
Cevap sahibi+1 yılYalan söylemiyor işte ne güzel bu zamanda yaşamayan erkek bulsan da evlenince gene aldatyorlar hele de 30 yaşlarındaydı seninki iyi bence
Soran+1 yılÜzücü
- +1 yıl
Bunu bilemezsin
Amaci belli konuya girip niyetini yoklamis
00 Yorumlailkin olmak istmiş
01 Yorumla
Soran+1 yılO yaşamış ama ve pat diye sorabildi. Ayrıca onu geçtim beni soğutan onun sevgilileriyle birlikte olmuş olması ve bunun rahatça ben kendimi belli ettikten sonra diyebilmesi
+1 yılÖnemlidir onun için normal
05 Yorumla
Soran+1 yılKendisi yaşamış ama ben soğudum o ne olcak
- +1 yıl
Peki yA sen
Soran+1 yılBen olmadım soruda yazmıştım zaten
- +1 yıl
Doğru pardon
- +1 yıl
Senin için önemli mi bakirelik
+1 yılNormal yapmasi
03 Yorumla
Soran+1 yılBas bas üzerine basıp gerilmesine gerek yok ben soğudum
- +1 yıl
Tecrubeliyim mesaji veriyor sana
Soran+1 yılBen sevmiyorum bunu demesine gerek yok tecrübeliyse de bu mesajı vermesine gerek yok çok üzücü geçmişi hep aklıma gelicek. Zaten konuşmuyoruz hoşçakal da demedik ama gerildim ve soğudum
+1 yılGuzel iyi sormuş
02 Yorumla
Soran+1 yılSoğudum ve çok sinirliyim ona karşı
- +1 yıl
Ne diyem haklisin da
+1 yılYaşın kaç
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 3 haftadır flört ettiğim kişi daha önce biriyle birlikte oldun mu diye sordu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler