Kişisel mi yoksa çok güvense dahi çoğu kadın benzer tepki mi verir?

Özel bir firmada çalışıyorum, haftasonu iş gezimiz var ortaklık ve yeni proje için bir yer ile görüşüyoruz ekipçe haftasonu kalıp döneceğiz patron aynı otelden hepimize yer ayırtmış. Kız arkadaşım da bu durumu çok ciddi derecede sorun etti hatta ayrılıp ayrılmama aşamasındayız şuanda ilişki koptu kopacak. Takıldığı nokta ve sıkıntı yaptığı konu şu, sonuçta aynı otelde ve yanyana odalarda kalacağız ve benim çalıştığım alt ekibin çoğu kadın. Hani yanlış bir şey yapmayacağımı çok iyi biliyor 4 yıldır beraberiz lakin sonuçta şeytan yani insanın aklına girebilir her şey olabilir diyor ve ortamın kendince çok tehlikeli olduğunu söyledi.

Yani inanın gitmeme gibi bir lüksüm olsa asla gitmem lakin kariyerim ve yükselmem için bu çok kritik bir toplantı tam patronun gözüne girdiğim dönemlerdeyim yeni proje ile ilgili çok güzel fikirlerim var ve böyle bir fırsatı kaçırmayı hiç istemiyorum. Yoksa hani kız arkadaşım olayı bu kadar büyüttüğünden beri gitmeme fikrini günde 100 bin kez tüm artı ve eksileriyle tartıyorum.

Bana güvenmiyor musun dediğimde de işte ortamın çok tehlikeli olduğunu söylüyor. Neler neler duydum diyor, ben seni sevdiğim için gitmeni istemiyorum kariyer bir şekilde toplanır ama ilişkimize zarar gelirse geri dönülemez hasarlar alırız diyor. En basitinden senden gizlice hoşlanan birisi olsa gelir odanı biliyor çalar kapını biyerlere davet eder aşırı basit ve kolay bir olay dedi. Bir yandan çok haklı bir yandan kariyerim için çok kritik bir noktadayım. Üç gündür sürekli bu konuyu konuşuyoruz uykularım kaçıyor ben saat 11 den sonra uyuyan bir insan değilim ama bakın saat 1 e geliyor hala ayaktayım ve iki saattir yatakta bu konuyu düşünüyorum.

Sevgilimden kaynaklı bir durum mu yoksa çok güvense dahi çoğu kadın benzer tepkiyi mi verir?

Kişisel mi yoksa çok güvense dahi çoğu kadın benzer tepki mi verir?