Dün eve gidiyordum, benim yaş aralıklarımda bir kız gülemseyerek "bebeğim bi bakar mısın" diye durdurdu beni, bende içimden geçiriyorum bebeğim falan ne bu semimiyet falan, neyse adres sordu ben de adresi tarif ediyorum ediyorum şurdan dönüyorsun falan sonrada "teşekkür ederim tatlım benimmm, öpüyorum 💋" diyip gitti. Ben o sırada kendimi bi geri çekmiştim o yaklaştıkça çünkü her an beni tutup öpmeye kalkışacak gibi bir hali vardı. Sorduğu adreste 15 adımlık yerdi, acaba asıl niyeti benimle iletişim kurmaktı da karşılık falan mı anlamadım ki. Nerden geliyor bu rahatlık?
Şimdi ee ne var bunda diyebilirsiniz ancak ya bu hareketi bir erkek yapsaydı? Erkek bunu yapmaya çekinirde yapsa hemen tacizci diyip polisi arardınız dimi? Peki ya bir kadın nasıl bunu bu kadar rahat yapabiliyor? Tamam tehlike seviyesi bakımından aynı olmayabilir ancak bu bununda rahatsız edici olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Cidden ne bu özgüven, özgüvenli olacam diye rahtsız edici şekillere bürünmeyin. Hani siz bazı kızlara istediğiniz her erkeği elde edeceğinizi düşündüren şey ne anlamıyorum, komiksiniz. Sanırım size bu rahatlığı abazanlar veriyor, eminim dm kutunuzda yüzlerce abazan mesajı vardır ancak o abazan olan kesim ama sigmalar böyle şeylere gelemez, tavlayacam diye böyle rahat davranışlarda bulunmayın rezil olursunuz sigma erkeğe denk gelirseniz :D bir erkeği kolayca elde etmek istiyorsanız buyur abazanlara gidin.
İstediğiniz her erkeği elde edemezsiniz, şunu bir anlayın artık. Benim gibi sigma erkekler size bakmaz 😎🤙
Bazı kadınlarda neden gereksiz bir samimiyet ve özgüven patlaması var?
Ben de böyle konuşan kadınlardan rahatsız oluyorum. Gereksiz samimi tavırlar her iki cinsiyet için de itici. Kızlar aralarında birbirlerine bebeğim, canım falan der genelde ama her önüne gelene böyle yaklaşmak uygun değil.
Bebeğim, canım demesini falan geç, şimdi o anı nasıl tarif etsem bilmiyorum ama kızın her an beni öpecek gibi bir hali vardı, ben kendimi geri çekip uzaklaştım. Bilmiyorum tarif edemiyorum işte görsen anlardın.
Aslında böyle şeyler bizim de başımıza geliyor. Hemcinsim olduğu halde samimi tavırlarıyla beni korkutanlar olmuştu. Bu zamana milletin yönelimini de bilmiyoruz sfhsj
Djxhxhdbz doğru. Ne bilim beğenmiştir tanışmak istemiştir olabilir ancak tanımadığı bir insana karşı bu seviye rahatlık nerden geliyor anlamış değilim.
Genelde bunda sürekli erkeklerin yazması vardır yani mesela egolu oldukları için de olabilir. ama samimiyet normaldir bence. kişi belki de kendine yakın hissetmiştir ya da anlaşıyordur. ama tanımadan samimiyet kurması biraz tuhaf kaça bence
Tanısa neyse zatende tanımadan her erkeği elde edebileceğini düşünerekten bu tarz davranışlar yapılması rahatsız edici. Ayrıca bu tacizvari bir davranış bence, aynısını erkek yapsa çok farklı tepki alırdı.
Evet iletişim kurmak istemiş beklentisi Instagram falan vermen ama bazıları öyle dünya sadece kendi etraflarında dönüyor sanıyorlar sinir bozucu bir durum
Heh benim sinirimi bozan kısımda o son dediğin işte jdhxhshz ya aynı hareketi bir erkek kendisine yapsaydı? O ne tepki gösterirdi acaba? Tanışmak istemesinde sorun yok, sadece fazla rahat davranması sinirimi bozdu.
Toplumumuzun bir eksik yönü daha o mesela kalabalık bir yerde bir erkek taciz edildim diye bağırsa yardım edip abartacak az insan var senin yaşadığında hesap
Kadın silahsızsa genel olarak erkek kendini koruyabilir kadının askine ancak bu rahatsız olmayacağı ve kadınların böyle rahat davranabileceği anlamına gelmiyor.
Gerçekten çok haklısın. Tanımadığı birisiyle böyle nasıl konuşuyorlar anlam veremiyorum. Dediğin gibi aynı şeyi erkek yapsa kavga gürültü çıkar. Yazık.