Evet gayet iyi sıkıntı yok fakat kendisini 4 seneye yakındır tanırım son zamanlarda bu şekil hareketleri olmaya başladı önceden yoktu böyle değişik hareketleri
Daha önce bastırdığı için göstermiyor olabilir di ya da çok ileri bir seviyede değildinuz şimdi güvende hisseddip bastırdığı duyguları dışa vuruyor olabilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sen onu boş ver sen hala niye onla sevgilisin.. amacin ne? 3. sayfa haberi olmakmi
Ya dediğim gibi 3 4 senedir tanırım kendisini daha önce bu şekil hareketleri olmamıştı ama son zamanlarda bu değişik ne olmuş olabilir neden böyle
Sinir hastasiymis yeni gormussun
Sado mazoşist cinsel yaklaşım, aranızda nasıl bir cinsel uyum var, konuyu açman lazım!
Ci. nsel iliskmz yok ama çünkü bak! reyim onun dışında hepsi var ne oluyir bu
Tamam soruma cevap ver, aranızdaki cinsel daha doğrusu etkilenme hali yoğun mu? Aranızdaki elektrikten bahsediyorum
Evet gayet iyi sıkıntı yok fakat kendisini 4 seneye yakındır tanırım son zamanlarda bu şekil hareketleri olmaya başladı önceden yoktu böyle değişik hareketleri
Seni arzulama halinin yoğunluğu onu bu hale getirmiş olabilir
Şiddete meyilli fantazisi var sanırım. Seninle seks yapsa döver falan tokatlar
Ama kendisinin son zamanlarda oldu bu şekil hareketleri değişik geldi çünkü daha önceden böyle değildi
Daha önce bastırdığı için göstermiyor olabilir di ya da çok ileri bir seviyede değildinuz şimdi güvende hisseddip bastırdığı duyguları dışa vuruyor olabilir.
Sanırım öyle teşekkür ederim
Senin köle. fantazin varsa güzel olur yoksa eziyetten öteye gitmez bu durum
Hiç sevmediğim bi durum ama o an ona hicbisey diyemedm devam ettim yanlış anlamış mıdır
Tabkki senin de haz aldığını falan düşünüp ilerde daha da ileri gidebilir.. şiddet derken ne yaptı mesela
"""""Ona neden sormadın boğazını sıkarken. İçinden şeymi diyosun bunu KS ye sormalıyım. Allahım senin beynin yokmuuuuuuuuuuuuu""""
O an sence ne yapabilirim şaşırdım yani ne denir
Ben sıktığımda sordular ama
Sebebi ne peki sen söyle
Yani bana göre kaşar kızlara yapılacak bi hareket. Tamamen cinsellik. Düzgün düşündüğüm bi kıza yapmam ben. Ama kızlarda istiyebiliyor fantezi olarak.
Ya son zamanlarda bu şekil olmaya başladı kendisini 4 senedir tanırım ama ne biliyim hakkımda kötü düşünüyor mudur peki
tarzı öyledir mxmdlqlqğq
Son zamanlarda böyle daha önce hiç böyle hareketini gormemistim
Bdsm seviyo ha?
Masaj yapıyor Tayvan masajı
fantezi dünyası geniş
Aahahahahh
Nefessiz s.. kerim diyor
Ne yaparken sıkıyor
Ne yaparken
Gayet açık
Oyun istiyor
Kırbaççı