Biraz uzun konuşacağım. Aralıkta dördüncü yılımız bitecekti. her şey inanılmaz güzel gidiyordu. Dört yılımızda da hiçbir şekilde öyle sert kavgalar, tripler yaşamadık. Evet ufak tefek anlaşmazlıklarımız oluyordu ancak bunlar sık olmamakla birlikte orta yolu buluyorduk. Arkadaşlarımızın örnek aldığı ideal ilişki bizdik. Herşeyi konuşarak çözer, anlatır, birbirimize asla tavır almazdık. Şu zamana kadar hep birbirimizin arkasında durduk. İkinci yılımızdan sonra işler ciddileşmişti, birbirimizin anne babalarıyla tanışmıştık. Güzel bir aile kurma hayalimiz vardı. Lisans ve yüksek lisans eğitimlerimiz in bitmesini bekliyorduk.
Geçtiğimiz hafta bir gün öncesinde her şey çok güzelken, bana sevgi sözcükleri yağdırıyorken, bir gün sonrasında benden biraz zaman istedi. Kendi kabuğuna çekilmek istediğini söyledi. Birkaç gün bir şey sormamamı istedi. Saygı duydum, sesimi çıkarmadım, kafasına takılan bazı konular vardı zaten dedim kendi kendime, zaman verdim. Bu istediği zamandan bir hafta sonra beni arayıp bir yere çağırdı. İlk defa aramızda bir duvar oluştuğunu hissediyordum. Yanına kocaman pozitif bir gülümseme ile gittim, nasılsın diye soramadan ayrılmak istediğini söyledi. Yüzümdeki gülümseme düştü, hiçbir şey söyleyemedim. Nedenini sorduğumda, karakterlerimizin artık uyuşmadığına kanaat getirdiğini ifade etti. Bazı zıtlıklardan bahsetti, hepsini anında çürüttüm, bizi birleştirmiş olan şeylerden bahsettim. Kararında net olduğunu, böylesinin ikimiz için de daha iyi olacağını söyledi. Başka bir kadın olmadığına emin olmakla birlikte, olayın üzerinden bir hafta geçmiş olmasına rağmen şoku atlatamadım. Kalbimin olduğu yere bir ağırlık bırakıp gitti. Neden?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer