Sizce neden bu şekilde ayrıldı benden?

Ben cok neşeli bir insanım güler yüzlü ve pozitifim. Şu yaşıma kadar çevremdekilere hep öyleydim ve herkeste cok sever bu özelliğimi. Biz 8 aylık sevgiliydik ve geçen hafta doğum günüydü. Arkadaşları (kizlar da var erkekler de) beni biliyor ben de onları biliyorum bana gel birlikte kutlayalım dediler kabul ettim ve birlikte sürpriz bir hazirlik yaptık. Zaman gerçekten güzel geçerken onun bir anda yüzü düşmeye başladı ve bana soğuk ve tersleyici davrandı. Ortamda resmen garip bir dışlanma yaşadım. Sonra yarın sabah aradı beni ve ayrılmak istedigini söyledi. Neden noldu sana dedim ve bana cok cıvık davranislarımın olduğunu arkadaşlarına da fazla samimi davrandığını söyledi. Sonra sarkıntılık mi ediyorsun napıyorsun ben göz yummam bu davranışlara dedi. Şu an bunları yazarken bile elim ayağım titriyor. Bana nasıl bunu söyler bunu nasıl yakıştırır. Onun kiz arkadaşına da aynı davranıyorum erkeğe de normal nasılsam öyleyim ben onun kiz arkadaşlarıyla olan samimiyetine hicbir zaman bu tarz bir yakıştırma yapmadım o işe arkadaşlarına sarkintilik etmekle suçladı beni ondan nefret ediyorum. Artık kimseyle samimi bile olmak istemiyorum bu yakistirmadan sonra bir insan nedne boyle der beni hiç sevmemiş mi

Sizce neden bu şekilde ayrıldı benden?