+1 yılKusurlarının farkındaysan seni bu şekil de kabul eden birisini arayarak bulamayacaksın üzgünüm çünkü sen güçlü bir hanımefendisin ve güçlü bir kadın biz erkekler tarafından kabul edilecek birisi değil biraz erkek gibisin aslında.. yani erkek mantığıyla yaşıyorsun biz erkekler yani biraz daha kadın gibi yaşayan birazcık şımarık olsa da kıskanç olmayan güven sorunları var ise bunu göze sokmayan çılgınlığını dizginleyen birisi isteriz..
Şımarık ve kıskanç tarafın hoşuna gitse güven sorunlarından yılıyordur. hayatına giren iyisi.
Ve iyi tarafın az ya da çok olsa bile bir şekilde güvensizlik ve kıskaçlıkla baş etmek zordur.
Dolayısıyla bu arayışına son ver kendin olmaya devam et sonra birisi senin bu halini keşfetmek görmek yaşamak isteyebilir. arayışın.. seni sürekli yeni insanlarla tanışmaya ittiğinden dolayı belki de bu şekilde düşünüyorsun..01 Yorumla- +1 yıl
Tamam ozaman bekar olup yaşlanmayı tercih ederim.. kader.. herkes evlenmek için gelmedi ki bu dünyaya
En İyi Cevaplar
+1 yılSizi anlıyorum ama sizdeki olan kusurların kabul edilir hiç bir yanı yok ki? Öncelikle paragöz olan birisi asla aşk meşk düşünmez her zaman mantığı ile hareket eder ve karşındaki kişi bunu hissettiği an zaten senden uzaklaşır. Gelelim argoya, argo konuşan kızlar genel olarak itici görünür erkeksi göründüğün için erkekler genellikle bu tarz kızları da tercih etmez demem o ki sizde olan kusurların kabul edilir bir yanı yok yani yanlış anlamayın..
01 Yorumla- +1 yıl
Benim anlamda paragöz biri olmak bu sevdiği adamdan hediye sürpriz almak isteme çabasıdır, ya herkes yanlış anladı ne demek istediğimi ya bilmiyorum ben.. mesela ben 5 bin TL kazanan biriyle sevgili oldum diyelim , ve 10 bin TL' kazanan bir erkeği görünce kaçarım mı aldatirim mı? Aldatmam ve kacmam, hediye ucuz ya pahalı benim için fark etmez, paragöz olmak dediğim sevdiği adamdan hediye istemek, çiçek yemek elbise gibi şeyler, bu bana mutluluk getirrir
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, çok ama çok zor bulursunuz sizi bu şekilde kabul edebilecek biri. Çünkü her insan (sizin de aslında öyle istediğinizi düşünüyorum) sorunların minimum olduğu ve mutlu olabileceği bir ilişki ister. O yüzden bu davranışlarınızı törpüleyip kendi içinizdeki sıkıntıları büyük ölçüde çözdükten sonra bir ilişkiye başlamanızı öneririm. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılBunun farkındasın. Kendini düzeltmek yerine seni böyle kabul edecek birini mi arıyorsun, gerçekten çok yazık... Hiç babanın yokluğunu kendine bahane etme (Allah rahmet eylesin). Annesi babası olmayıp kendini çok iyi yetiştiren bir sürü insan tanıyorum. Sadık, dürüstmüşmüşş 😅😅güldürme. Bir ilişkinin yürümesi için sadece bunlar gerekmiyor. Kim şımarık, kaprisli, küfürbaz, üstelik paragöz olduğunu söylüyorsun. Aman aman düşman başına. Sana hayatta başarılar diliyorum. Umarım UMAARIM seni bu halinle kabul eden birini bulabilirsin.
04 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru bi yorum herkes herkese saygı gösterse aslında hiç bir sorun kalmayacak
- +1 yıl
@Kıvanc3435 kesinlikle 👍
- +1 yıl
Benim anlamda paragöz biri olmak bu sevdiği adamdan hediye sürpriz almak isteme çabasıdır, ya herkes yanlış anladı ne demek istediğimi ya bilmiyorum ben.. mesela ben 5 bin TL kazanan biriyle sevgili oldum diyelim , ve 10 bin TL' kazanan bir erkeği görünce kaçarım mı aldatirim mı? Aldatmam ve kacmam, hediye ucuz ya pahalı benim için fark etmez, paragöz olmak dediğim sevdiği adamdan hediye istemek, çiçek yemek elbise gibi şeyler, bu bana mutluluk getirrir. hoşçakalın
- +1 yıl
Ayrıca, bazı kadinlar , abilerden erkek rkadaşlardan baba sevgisini görüyor, böylece doyuyor, ama benim amcalarım dayilarim abilerim benimle hiç ama hiç sohbet etmiyor, ben hiç bir erkek tarafından hiç sevilmedim, baba sevgisi veren anne abla değildir, erkek baba sevgisini vermeli, ayrıca her kadının psikoloji farklıdır, bazı kadınlar babasız büyümek kolay bir şekilde aşabilir, ama ben aşamadım, ve o sevgiyi manevi maddi anlamda da gelecekteki sevdiğim adamdan bulmak istiyorum, herkesi kendinizle karıştırmayın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılOna bakarsan şu devirde kimse kimseyi kusurlarıyla kabul etmiyor hepimiz kusursuz peşindeyiz.
11 Yorumla- +1 yıl
Ben benim gibi olanı da kabul edebilirim ama benim gibi olanlar bile tatlıcik nazik kızı istiyo
- Aşk İlişkileri konusunda 265,7b cevap paylaştı.
u +1 yılSeni gerçekten seven birisi çıkar bence sabretmelisiniz
01 Yorumla- +1 yıl
2 bin erkeklerle tanıştım, istediğimi bulamadım, daha ne kadar sabretmeliyim
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili Diana yadın adın her neyse, aç gözlerini iyi oku. Zira yazacaklarım hakikatin olacak!
Hiçbir zaman aradığın o kişiyi bulamayacaksın!
Hiçbir zaman seni, sen olduğun için seven bir kişi denk gelmeyecek.
Bir müddet sonra (bu bir yıl da olabilir beş yıl da) biri çıkacak karşına.
Evet, işte bu diyeceksin. Her şey güzel ilerleyecek ama o da seni kullanan biri çıkacak.
Ve sonra şarkıyı geri sarıp başladığın yere dönecek ve yalnızlığı seçen o kadınlardan biri olarak kalacaksın.
Acı ama gerçek.
33 Yorumla- +1 yıl
Öyle ölmez füze atsaydin keşke 😂😂
- +1 yıl
@r_engarenkyollar Nükleer başlık kullandım:)
- +1 yıl
Ooo iyi yapmışsın reiss 😂 arada ses bombası da at maksat ortalık şenlensin 🤣😂
+1 yılTürkçem kötü diyorsun ama maşallah herkesten iyi Türkçe konuşuyorsun profiline girdim bence paylaşmışsın "Kadın dediğin İstanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek" diye, bu sözü Türkçesi iyi olmayan biri asla söyleyemez bir kere burada samimi olmadığın ve yalan söylediğin anlaşılıyor. İkincisi hem kendini biliyorsun ama hem de kendini geliştirmek istemiyorsun. İnsanın özü karakteri değişmez ama kendini geliştirebilir huylarından en azından vazgeçmek için çaba gösterir. Sende o da yok gibi görünüyor. Bu aslında cahillik göstergesi. Kusura bakma ama bu kadar olumsuz yanı olan kendini geliştirmeye kapalı bir kadını hiçbir erkeğin isteyeceğini sanmıyorum ha isteseler bile seni ihtiyaçları için kullanır atarlar, hiçkimseyle mutlu olamazsın üzülen yine sen olursun. Zaten birini de sevmek aslında onun için birşeylerden vazgeçmektir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Bazıları çok ağır kusurlar ama sende kabul et Şımarıklık, Paragözlülük tabi eğer aşırıysa kıskançlık ve Güveneneme sorunu Bunlar olan biriyle yapman çok zor diğer kusurlar o kadar can sıkmaz gibi geliyor dediğim gibi Sorun kusurlu olmanda değil yoksa Ülkede evli bir erkek kalmazdı🤣 sorun kusurun büyüklüğünde Son olarakda şunu söylemek gerekirse Dürüst olup bunları söylemen güzel bir şey tabi seni herşekilde kabul edicek birini aradığın için ama en azından kimse boşa zaman kaybetmemiş oluyor👍
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle güzel düzgün bir insan istiyorsan hayatında sen kendinde öyle olmak zorundasın bir insan kuşa olabilir sakat olabilir ya da kilolu olabilir bunlar bir kusur değildir fakat genç bir kızın küfür etmesi paragöz olması en büyük kusurdur önce kendini değiştirmekten başla olaya emin ol hayatın da çevrendeki insanlarda değişecektir değisim içerden başlar dışardan değil bunu unutma
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. İlişki ben değil biz diyebilmektir. Değişimler iki taraf içinde olmalı ki ilişki gelişebilsin. Ben buyum diye sıyrılmak bencilliktir. Biz olabilmenin temeline terstir. Seni sen yapan özellik belki de mutluluğa engeldir. Senin de elbet kabul etmediğin kusurlar vardır. Değişim yoksa o iş yaş. Biri için değil biz diyebileceğin için açık olmalısın.
01 Yorumla- +1 yıl
Ben kimse için değişmek zorunda değilim. Ben dedim. Ya benim kusurlarımi seven biriyle evlenirim ya bekar olup yaşlanmayı tercih ederim ama asla degismem
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen kendimi geliştiremeyecek kadar beceriksizim demiyorsun da, ben böyleyim beni böyle kabul edin diyorsun. Şımarık, kıskanç, küfürbaz olmak kötü karakter özellikleri değil, olumsuz davranışlardır, ve olumsuz davranışlar yerini olumlu davranışlara bırakabilir. Küfürbaz, kıskanç, şımarık, paragöz ve güven problemi olan bir kadını kim, neden istesin? Sorunlu bir kadınla toksik bir ilişki yaşamayı kim ister?
00 Yorumla
+1 yıldeğişmem lafı genelde son 20-30 senenin lafı bence ikili ilişkide madem bir ömğr devam edilicek o zaman illa birileri birşeyler için elini taşa koymalı. Sosyal medyada veya sokakta arama hatta hiç arama. sen arkadaş ortamında huyunu belli edersin zaten senden hoşlanan orada hoşlanır. o kişi de dış görünüşünden değil senden hoşlanırsa istediğini bulmuş olursun.
00 YorumlaKendini bilmek iyi bir şey ama değişmem demek ayrı bir şey. Sen başkası için değil kendin için değişmelisin. Yaşamında bu kusurların (bana gore kusur degiller) sana ne kazandırır. Seni nasıl bir konuma getirir. Insanlar arsında sıyrılıp iyi birey olmanın özellikleri nelerdir. Gerçekten kendinin farkında olmayanlar var. Sen değişmek için kendini tanımışsın sadece değişmem diyip inat ediyorsun. Senin iyi bir insana donusmene yol vermişin. Kendini kısıtlama iyiye doğru ilerle etrafın birsuru erkekle dolar.
00 YorumlaKarakterin berbat ve insana hayatı çekilmez kırabilecek bir tipte.
Sence bu huylarını düzeltmek daha sakin düzgün bir karakter ortaya koymak varken beni kim kabul eder diye dolanmak doğru mu?
Sen önce olduğun insanı sev sonra başkalarının sevmesini iste00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu devrin kızı kadını zaten Paragöz, bu hepinizin ortak noktası, özelliği. Ama sadık olmak, hamarat olmak, neşeli, cıvıl cıvıl, dobra dobra olmak ve aşkı, çok sevilmeyi, ciddiye alınmayı sevmen, beklemen, hayal etmen, istemen işte o özellikler bir çoğunda yok kız ve kadınların...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılBenim kusurları olan çevremde az da olsa arkadaşım ve ailem var. Hiçbirimiz dört dörtlük değiliz. Ben insanların kusuru olduğunu hatta ben de dahil benim de kusurlarım olduğunu dile getiriyorum. Boş verin o erkekleri. Sağlığınıza kendinize önem verin. İnanın sizden daha değerli insan yoktur.
01 Yorumla- +1 yıl
Bu devirde seven erkeği bulmak zor. Siz erkeklerden bense hem erkeklerden hem de kızlardan yana şansım olmadı.
+1 yılSende biri seni olduğu gibi kabul etmiyor ise. Sende o kişi icin zaman harcama. Degmez çünkü. Zamanına yazık. Kendini olduğun gibi seven biri ile olmalısın. Babasiz büyümen bence sorun degil.. kendine guven ve inan...
00 Yorumla
+1 yılsenin elinde olmayan şeylere bir şey diyemem ama bazı konularda kendini değiştirmen lazım küfürbaz olmak senin doğallığın değil ki düzeltilmesi gereken bir şey mesela. düşünce yapını değiştirmen gerek canım
00 YorumlaKnka bunun adi güç kibarlik kendini bilmek felan değil. İstedigin her erkege sorabilirsin bir kadinda itici seyleri say deseler senin özelliklerin en basta geliyor. Kendini bilmen kendini Degistirmen icin iyi birsey ama sen kendini taniyip beni boyle kabul edin dersen bir sure daha duygusal açlık cekersin
00 Yorumla
+1 yılKüfürbaz kızı kimse sevmez tabi!! kızlara narinlik yakışır, galiba senin hormonlarda bi sorun var bi baktır derim kadınlık hormonun düşük yükseltmen gerek
00 YorumlaMăl mıyız kanka biz tonla kadın var daha avantajlı senle niye uğraşıp duralım hele paragöz ve küfürbaz kızları hiç sevmem direk vın ne kadınlar var piyasada onlar yok mu oldu nedir 😂
00 YorumlaBu kadar kişi kusurlarından dolayı rahatsızsa problem sen de kusurlarını yok etmeyi deneyebilirsin
01 Yorumla- +1 yıl
Ben dedim " kimse için değişmem"
+1 yılöyle birini kimse tercih etmez ancak mazoşist birini bulursan kabul eder
19 Yorumla- +1 yıl
Tamam nerden onu bulabilirim
- +1 yıl
bilmiyorum ki burada vardı mazoşist biri herkese yazıyordu
- +1 yıl
Herkese yazıyorsa zaten bana lazım değildir çünkü ben aşırı kıskancım e... Allah hepimizin yardımcısı olsun
- +1 yıl
o anlamda değil ya kölen olayım mı falan diyor kendini kullandırmayı seven bi tip
- +1 yıl
bi arkadaşımda öyleydi ama sinir olduğum için arkadaşlığımı bitirdim çok saftı
- +1 yıl
Çabalamak kadını kaçırmak izin almadan mutlu etmek bu kölelik değil ki.. bu sertlik
- +1 yıl
ne alaka o
- +1 yıl
Çok alaka, köle bu kadınların emirlerini dinleyen bir erkek, ama ben erkeği red etsem s ktir git desem, yinede beni zorla kaçırabilen beni mutlu edebilen birisini istiyorum
- +1 yıl
hee
Kimse kendini yoracak birini istemez. Ailesinin yola getiremedigini kendisi yola getirmekle uğraşmaz.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkinin sağlıklı olabilmesi için iki tarafında sağlıklı olması lazım. Belli ki piskolojik sorunların var önce onları halletmeye bak bence
00 Yorumla
+1 yılParagöz olması normalmiş 🤣 anlattıkları çelişkili birisi hemde babasız büyüdüğünü mağdur olduğunu hemde şımarık olduğunu belirtiyor 🤣
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılOo buda kusurmu be kizim 😂 sen bide beni gor kiskanc, inatci, sinirli, dedigim dedik, sevimsiz, memnuniyetsiz ooo varda var
03 Yorumla- +1 yıl
Londrada mı yaşıyodunuz siz?
- +1 yıl
@Kıvanc3435 evet
- +1 yıl
Hatırladm konusmustk sanki kıvanc ben
Aşk İlişkileri konusunda 899 cevap paylaştı. Küfürbazım diyip bir tane ya bile eklememesi ilginç bir ironi 😂😂
03 Yorumla- +1 yıl
Bu sitede küfür yasak cunku
- +1 yıl
Sadece burada tutuyorum çünkü tutmazsaam site paylaşımı silecek
+1 yılHerkes hayalindeki kişiyi bekleseydi kimse bulamaz ve evlenemezdi inan bana
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen lafı uzatmayı hiç sevmem doğru kişiye rastlamamışsın nokta.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılParagöz olmasan aslında o kadar sorun etmezdim ben açıkçası.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Seni seven zaten olduğu gibi kabul eder çıkar öyle birisi dert etme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılDegismeyin, sizi oldugunuz gibi kabul etmeyenden uzak durun.
04 Yorumla- +1 yıl
@Torquay talepkarlik degil demek istedigim. Baskasi icin bambaska birisi olmak orjinalliken cikmaktir, bu da saglikli bir iliski cikarmaz ortaya. Anlamayanlar bunu tabi karsi tarafa ayni yaptigin gibi seyler soyler.
- +1 yıl
@Torquay istedigini dusunebilirsin.👍 1 saat anlatmasam da bir fayda olmayacak.
Once bi tanışmak lazım arada duygusal cekim olursa seni olduğun gibi kabul ederim tabi ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Millet on tane herifle beraber yeme şimdi bizi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHer insan kusurludur ama her insanın kabulleneceği şeyler var kabullenemeyeceği şeyler var...
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kusursuz insan Ya ölmüştür ya da doğmamıştır brb 😏
00 YorumlaKusurların artıklarının hepsini yok edecek boyutta gayet normal
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Öyle birini bulman gerekiyor ki sana alışsın alismadan olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. O değilde ben seni herşeyinle kabul etsem sende benim profil resmimdeki gibi mini elbise giymemi anlayışla karşılayacak kadar anlayışlı biri misin
00 Yorumla
+1 yılSorun sende başka kimsede sorun yok paragözüm diyorsun bu kusur değil açgözlülük ve karaktersizliğe girer millet senin finansman olamaz kusura bakam
01 Yorumla- +1 yıl
Ben babasız büyüyen bir kızım, hiç bir erkek beni şımartmadi, simarmak istiyorum ve bence bu gayet normal birşeydir
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Kimse o özellikleri kaldıramaz... Dünyada tek kız siz olmadığınızdan, kimse çekmek istemez. Değiştirmeye gerek yok, uzak durmak daha kolay.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKusur zannettiğin şeyler kusur değil, birçok kadının genel özelliği.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuyar kasma, egon düşmanın. 18 yaşındasın, öyle Bi değişeceksin ki, sen bile inanmayacaksın. Sen de sevmeyi öğren!
01 Yorumla- +1 yıl
Ablam büyük olgun ama o da küfürbaz ve kıskanç ve parayı önemsiyor. Anlayın nihayet her şey yaş ile ilgili değildir
+1 yılYa sen mutluysan erkeklerin ne düşündüklerini umursama ve kendini beğendirmeye çalışma
01 Yorumla- +1 yıl
Oh nihayet güzel bir yorum
+1 yılTürkçen çok iyi, sadece noktalama işaretlerinde bazı pronlemlerin var, onun dışında bir problem göremedim.
01 Yorumla- +1 yıl
Problemlerin*
aslında tanısan beni nekadar çok seve bileceğime inanamasın
00 YorumlaBu yazdıklarına bir şey diyemem ama konuşup tanımak lazım
00 Yorumla
+1 yılEmin ol Türkçe n şu sitedeki hemen herkesten daha iyi
00 YorumlaKöle bul o kabullenir
11 Yorumla- +1 yıl
Köle bu emirlerimi dinleyen erkek. Ama ben emirlerimi dinleyen birisini istemiyorum. Kırgın olsam küskün olsam yanıma gelebilen red etsem beni kaçırabilen herşeye inat vazgeçmeyen birisini tanımak istiyorum. Bu kölelik değil bu sertlik. Tamam. Dediğiniz gibi olsun ama yinede o dediğiniz " köle" nerden bulabilirim
- Aşk İlişkileri konusunda 14,1b cevap paylaştı.
+1 yılParagöz birini ben de istemem
01 Yorumla- +1 yıl
Tamam ozaman feminist ile evlen, feminist kadın evlilik teklifi yapar çalışır hem senden hediye istemez sana hediye verir çünkü feministlerde kadın ve erkek eşittir diye bir şey vardır. Şanslı olacaksın
Sakin ol bebeğim
03 Yorumla- +1 yıl
Tamam kedicik
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kendin gibi birini bul
01 Yorumla- +1 yıl
Kendim gibi olanlar da beni kabul etmiyor
Uzun süreli ilişkiye göre değilsin
04 Yorumla- +1 yıl
Bir kızın sevdiği adamdan hediye istemesi kıskanç ve küfürbaz olması çok büyük sorun.. anladım.. peki
- +1 yıl
Mesela ben küfürbaz kıskanç bir erkeği kabul ederdim, ama onlar da nazik tatlıcik kızları istiyo, ozaman bekar olup yaşlanmayı tercih ederim, ama kimse için değişmem
Bu kadar yazıyı kim okuyacak kız 😀
02 Yorumla- +1 yıl
Tembel olmayan insan
+1 yılGel evleneyim
00 Yorumla
+1 yılNerelisin bile bilirmiyim?))
00 Yorumla
+1 yılSiparişiniz alındı efendim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYaşın kaç ve tipin nasıl peki
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı.
+1 yılHer gün soracak mısın bunu
00 Yorumla Kısaca düşük iq turnosolu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Güzel ozellikler
00 Yorumla- Devamını Gör (16)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem