Hiçbir erkek kusurlarımı kabul edemiyor, ne yapmalıyım?

• Merhabalar, baştan soyleyim Türkçem kötü çünkü Türk değilim.. ben şımarık, kıskanç, duygusal, paragöz, küfürbaz, güven sorunları yaşayan çılgın bir kızım... Üç iyi tarafım var , sadık dürüst ve hamarat biriyim... ama yinede daha çok kusurum var.. işte.. bir sürü erkeklerle tanıştım, sosyal medya üzerinden, ve her erkek kusurlarımi öğrendikten sonra beni red etti ya " seni senin olduğun gibi kabul ediyorum" deyip umudu verdi ama bir zaman geçti o da soğuk oldu , kusurlarımdan dolayı red edildim. İşte sormak istiyorum.. Benim tüm kusurlarımı sevebilen, kırgın olsam küskün olsam yinede izin almadan yanıma gelebilen beni mutlu edebilen benim kalbimi kazanmak için herşeyi yapabilen, çabalamak isteyen birisini nerden bulabilirim ya.. benim gibi kıskanç küfürbaz olanlar bile beni kabul etmiyor.. çirkin olsa kıskanç kaba olsa hiç fark etmez.. yeter ki inatçı sadık olsun ne olursa olsun benden vazgeçmesin.. ama nerden bulabilirim? . onu Pek hak etmediğimi biliyorum ama.. sonuçta bulunmaz üç tarafım vardır.. sevilmek isterdim... PS: ben kendimi değiştirmek istemiyorum.. BENİ DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞMAYIN.. . kimse için değişmem.. ya bekar olup yaşlanmayı tercih ederim ya benim kusurlarımi kabul edebilen biriyle evlenmek. Ama asla değişmem.. saçma sapan yorumları " kendini değiştir kufurbaz olma" gibi yazmak yerine normal tavsiye bekliyorum..
Güncellemeler
+1 yıl
Ben babasız büyüyen bir kızım, ve paragöz olmam gayet normal, ben baba sevgisi görmedim, o sevgiyi sevdiğim adamdan görmek isterdim, maddi anlamda da, bu gayet normal birşeydir. Evet bir sürü kusurum var ama sadık biriyim dürüst biriyim hamarat biriyim çocukları hayvanları seviyorum ve bence bu bulunmaz özellikler
Güncellemeler
+1 yıl
BEN DEĞİŞMEK İÇİN BU DÜNYAYA GELMEDİM! YA BEKAR OLUP ÖLÜRÜM! YA BENİ BENİM OLDUĞUM KABUL EDEN BİRİSİNİ BULURUM! bu saçma sapan yorumlar Allah'ım, paragöz biriyim dedim, paragöz benim için demek, demek bu sevdiği adamdan hediye almak istemek çabasıdır, bu kadar saçmaladıniz, bu kadar bana laf attıniz, siz ör*spulara , tecavüz eden erkeklere bu kadar laf atmadiniz, bana attığınız gibi, neyse , yinede benim kusurlarımi kabul eden biri olursa Instagram'dan yazabilir @dianaa_fisyuk
Hiçbir erkek kusurlarımı kabul edemiyor, ne yapmalıyım?