- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü sevdiğiniz insanın fotoğrafına baktığınızda, kokusu burnunuza gelir derken neden benim aklıma şuanda kocaman bir boşluk geliyor bir okyanusun ortasındaymisim gibi belkide benim aşık olduğum Deniz'in kokusu ızgaranın üstünde balık bir duble rakı aşka içelim 😂
14 Yorumla- +1 yıl
Demek ki rakı balığı daha çok seviyorsun 😅
- +1 yıl
Ona bir türlü karar veremedim rakı beni seviyor ben balığı 🤭
- +1 yıl
shsj 😅
- +1 yıl
İkisi birbirinden ayırmak olmaz şimdi aşk işte assdff
En İyi Cevaplar
Gif harikaymış 🤣
Dozunda kıskanmayı ve kıskanılmayı sevsem de, bilinçli olarak kışkandırmak veya kıskandırılmayı doğru bulmuyorum.
Fakat bunu yapan erkekler var. Özellikle 20'li yaşlardaki erkeklerin sorularında da görüyorum burada.
Yalnız şöyle bir şey var bunun bir süre sonra yalancı çoban hikayesine dönüp kaosa dönme ihtimali var onun farkında değiller.
Detaydaki cümlede bir şeyi merak ettim. O koku daha önce kokusu alınmış yani kokusu bilinen birisi için değil mi? 😀
19 Yorumla- +1 yıl
Hayır daha önce kokusu alınmamış biri için söylenmiş o :D shjsah
- +1 yıl
Hayal dünyası geniş insanlar için geçerli bu söylediğim :D gerçekten Aşıksan misal o kokuyu alırsın
- +1 yıl
Mümkün işte sen anlamazsın, bilim adamlarınla mı çalışıyorsun :D hoş teknoloji baya ilerledi, sanal öpüşme cihazı diyorum başka bir şey demiyorum sjkdaj
- +1 yıl
Evet ben buna inanıyorum, tıpkı körlerin gözleriyle görmediği birini bi şekilde çizebilmeleri gibi.
- +1 yıl
Haklıyımmm yeayyy 😃
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Kıskandırmaya çalışmam
110 Yorumla- +1 yıl
Ama kıskanılınca ne hissediyorsun :D
- +1 yıl
Tamam o zaman bayılıyorsun sen de demek ki djskks
- +1 yıl
Hoşuna gidiyor işte :D sonra bayılıyorsun dhjsa
- +1 yıl
Peki peki :D
- +1 yıl
Uff rca :D
+1 yılBöyle bir şey yapmasına gerek yok ki zaten kıskançlık damarlarımda var 😅😅 dişi sinekten bile deli gibi kıskanırım..
15 Yorumla- +1 yıl
Al işte bu ben :D belkide bir şey yapmıyordur ama kıskançlık damarlarım kabarıyordur
- +1 yıl
Kesinlikle öyle 😅😅
- +1 yıl
😅😅
- +1 yıl
teşekkür ederim tatlım 😍
- +1 yıl
Rica ederim canım 💞
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılDaha böyle insanca ego tatmini yapsalar djjd
11 Yorumla- +1 yıl
Yapmıyorlar :D misilleme şart hsjs
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır güvenen kıskandırmaz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıl#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Kıskançlık performansım deli dolu olur her daim fakat belli etme biçimim daha sakin. Kâlbimden dünyaya lavlar yayılıyor resmen kıskanırken. Bunun için sevdiğim erkeğin beni kıskandırmasına hiç gerek yok. Belki bazen kıskandırsa bile onun da asıl amacı sonuçta benim ilgime, sevgime önem verdiği içindir. Biraz muziplik içeriyor bence. Güven karşılıklı ve istikrarlı oldukça kendi adıma sakinliğimi korumaktan yanayım ben.⭐
#tubasueda 🍀🍀20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir ne anliyorlar ondan anlamis degilim. Kiskanmayada kiskandirmayada bayiliyorlar. 🙄 bak aklima birseyler geldi sinirlendim. Gidip agzina vurasim geldi.
https://www.youtube.com/embed/CDCgU0__pGg
Bunu yapicam simdi :11 Yorumla- +1 yıl
Shjssja :D süper ya
+1 yılBen böyle bir şey asla yapmam! bunu yapanda her zaman kaybetmeye mahkumdur Bir ilişkide..
23 Yorumla- +1 yıl
Bravo Sarı 😅
- +1 yıl
Dimi 😂
- +1 yıl
Kesinlikle 😬
+1 yılBen bunu anlamıyorum ya
neden kıskandırmaya çalışayım ki bundan ne çıkarım olacak yanlış anlaşılmalara güvensizliğe ne gerek var hayatımda olmasını istediğim kadının yanında olurum onu sahiplenirim kafi.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkek hoşlandığı bir kadın kıskandırmaya çalışırsa ilişki biter çünkü kadınlar erkeklerin kıskandırma olaylarına gelemez hele ki sevdiği kişinin yanına bir kız geldiği zaman asla tahammül edemez yani bence kadınlar bu durumda tehlikeli olabiliyor erkek şakadan bile olsa gidip kıskandırmak amaçlı bir kızı kullansa ilişki tehlikeli duruma düşüyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılKıskanmak en sevdiğim.
Sadece sevdiğim için.
Ama hiç bir zaman kısıtlamaya başlayacak ilk adım olmadı.
Sevgi de kaldı.
Kıskanmak sevmek mutlu etmek mutlu olmak unutmaya doğru gidiyor.
Her gün yeni bir heyecan sesini duymak için bir ihtimal diyiyor insan.
Ama olmayınca...10 Yorumla La o ruju yedimi o karı anam içim kaltı resmen.
Kiskançlik guzel şey değil seveni usandırır yavrim ben böyle düşünüyorum gereksiz bir şey. Ki cinayet sebebi oluyor..11 Yorumla- +1 yıl
Afiyetto Selena hsjda
Bayılırlar evet. Ama kadın kıskandırırsa bayıltmaz ölümden beter eder dikkat etsinler yalnız...
11 Yorumla- +1 yıl
Evet ya 🧐
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kadınını kıskandırmaya çalışan erkeğin yerinde olsam böyle bir yola kalkışmamayı tercih ederim. Kadının gözünden düşer, bitmiştir.
Next...
20 YorumlaSeven kişiler bu tarz ergen davranışlara girmez ve girmemeli diye düşünüyorum 🙂
25 Yorumla- +1 yıl
Bu kıskandırmak öyle kıskandırmak değil aslında :D bir şey yapmasa bile kıskanırsın ya sonra kudurursun söylersin o da eğlenir hsjsja
- +1 yıl
İşte psikopat olmak kolay iş değil :D
- +1 yıl
😅😅
+1 yılBu şey değil mi yaa genelde üzerinden sakalet akan buram buram gevşeklik kokan erkek çeşidi? 😄😄
13 Yorumla- +1 yıl
shsjsh olabilir
- +1 yıl
Gif deki kıza da bi çikolata verin onu kemirsin ruj yiyor garibim ☺️😄😄
- +1 yıl
Selena o :D zenginler öyle çerez niyetine ruj yiyor jsjd
Çok saçma muhabbetler. Cok boş, iğrenç algilarla tabularla dolu dünyada yaşıyoruz. Herseyden soğudum
19 Yorumla- +1 yıl
Sakin ol bro, eğleniyoruz şurada hsjdjs
- +1 yıl
Gerilme knk 😁
- +1 yıl
Evet bana göre hava hep hoş 😅
- +1 yıl
Ona ben de şaşırıyorum kardo ya hsjssh
+1 yılErkekler bu tarz şeylerle uğraşmaz 😂
Varsa bir cacık kesin bile isteğe.11 Yorumla- +1 yıl
Bile isteğe o cacığa salatalık olurlar diyorsun 😬
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılZaman zaman ufak kıskançlıklar güzeldir tabiki ama başkasıyla kıskandırılma durumunda değil tabiki eğer kıskandırılma çabası özel olarak varsa ve 3. bir kişi varsa bu işin içinde bu erkeği kadından soğutur, uzaklaştırır.
10 Yorumla
+1 yılBayılmıyoruz hoşumuza gidiyor elde ediyoruz 😀
13 Yorumla- +1 yıl
Hoşunuza gidiyor yani
- +1 yıl
Hoşlandığımız kadın olunca evet 😬 elde etme kısmına mı takıldın iki tarafta birbirini elde etmiş sayılmıyor mu
- +1 yıl
Yok takılmadım bir şeye aslında :D haklıyım yine hoşunuza gidiyor işte
+1 yılkıskandırmaya çalışmam ama kıskanınca da hoşuma gitmiyor değil bu arada gif sinirlerimi bozdu ya😄
16 Yorumla- +1 yıl
Hsjs benimde o yüzden koydum onu oraya
- +1 yıl
tadı nasıldır acaba rujun merak ettim
- +1 yıl
aromalı olanların
- +1 yıl
Bak tadına shjsah
- +1 yıl
dur yarın bakayım nasılmış dudaktan ta bakıyordum ama pek anlaşılmıyor birde direk ısırarak bakayım
- +1 yıl
tamam knk
+1 yılKadınlar yapıyor aslında bunu. Sonra etiketler yaftalanmalar falan. Tamamen gereksiz şov.
13 Yorumla- +1 yıl
Hemcinslerimizi gömmesen mi :D jsjd
- +1 yıl
Doğru dursunlar onlarda 😅😅 sezarın hakkı sezara.
- +1 yıl
Herkes doğru dursun yoksam hak hukuk dinlemem hsjdsh
+1 yılO olgunlaşmamış erkektir. birtakım kişisel psikolojik sorunları vardır, normal insan özellikle kıskandırmaya çalışmaz. Kaostan besleniyordur, kıskanılınca egosu kabarıyordur, bundan besleniyordur falan filan.
10 YorumlaYapmayın yapmayın abi allah aşkına geçen oturmus yanıma ya o kız da ne kadr güzeldi diyor yapmayın ya artık kimseyi sevmek istemiyorum hayattan soğuttuyor böyleleri 😔
10 Yorumla
+1 yılSeven sevdigini eser miktarda kiskanir ancak hususi olarak boyle bir seye girisilirse ortada ne sevgi kalir ne de saygi. Bunu fark edersem arkama bile bakmadan giderim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılKıskandırmayı da sevmem kıskandırılmayında. Kadın illaki kıskanıldığını hissedilmek ister. Ben yeri zamanında ayarı veririm. Ama kendini kıskandırmak için 3. Şahıslarla alakalı espriler yaparsa bu domino taşlarını sarsar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKıskanmak için zaman harcamasın büyük zarara uğrar. Hiç sevmiyorum sevgiyi ölçmek için yapılan saçma sapan oyunları o kişiden soğumama neden olur
10 Yorumla Bu sadece kadınlar için geçerli değil, iki taraf için de geçerli ben şahsen çok seviyorum yaparsam çok güzel yaparım bunu😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Kasten yapmam kırar ve ters teper ama spontane gelişse ve görsem çok hoşuma giderdi tabi abartmaması kaydıyla
10 Yorumla
+1 yılAynı tepkiyi almamak için bile yapmam öyle şeyler.
Ara ara sinir edip keyif sigarası yaktığım oluyor.
10 Yorumla
+1 yılBenim herhangi bir şey yapmama gerek kalmadan kıskananlar var.. hissediyorum.. farkındaysan bir de çoğul takısı var..🤭🤭
10 YorumlaNefret ederim öyle kadından da erkekten de, durduk yerde ilişkideki güveni sarıyorlar. 3-4 Ay sonra da bitiyor ilişki.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBilerek kıskandırmaya çalışmak bana çok komik geliyor. Kadın veya erkek farketmiyor
20 Yorumla
+1 yılHiçbir zaman böyle saçma sapan işler yapmadım. Ne gerek var hem ayrıca ya.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen birini kıskanıyorsam ondan soğurum. Kıskandırıyorsa o olmamıştır benım olamaz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu tip davranışa gerek yok. Fazla riskli. Elinde patlar bu yaptığı.
10 Yorumla Boş muhabbetler bunlar ya insanlar bu kadar saçmalamış olamaz herhalde
10 Yorumla
+1 yılHiç sevmediğim şeyler. Bilerek kıskandırmak zavallılık
10 Yorumla
+1 yılBazıları evet ama genel konuşmak doğru olmaz.
10 Yorumla
+1 yılTam tersi kadınların kıskandırmaya bayıldığını düşünüyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEn sevdiğim bu işte kıskanılmak kadar güzel bişey yok bayılırım 😁😁
10 Yorumla
+1 yılKıskanmıyorum soğuyorum ben gereksiz şeyler bunlar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Ne gereği var dostum. Küçük hareketlere girmeye gerenk yok 🙃
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilemez.
Yapanlar da hala ergenlikten cikamayanlardir.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılBirini kıskandırmaya çalışmak bos bir zaman ve enerji kaybından ibarettir
10 Yorumla
+1 yıl🤣 Ondan demekki bende diyorum neden beni beğenmiyorlar terk ediyorlar
10 Yorumla
+1 yılSanmıyorum, ama bunu daha çok kadınların yaptığını düşünüyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı. Yani bu sevginin dogasinda. Ar ama bazilari bu isi abartiyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle diyeyim, özel olarak kıskandırmaya çalışmaz ama kıskanırsam gevrek gevrek güler
10 Yorumla Çok boş şeyler gereksiz.. koluma takar gezerim sevdiğimi başkaları kıskansın bizi
10 YorumlaHayatın cilvesi bu yoksa yaşadığını nasıl anlar insan rutinin içinde akarken..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılKıskandığım zaman iyi şeyler hissetmem.. Bu yüzden karşı tarafı da kıskandırmaya çalışmam..
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOnu kıskandırmamın sonrada kendime zararı olması ihtimalini düşünmeyecek kadar salk değilim
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKadınları kıskandırmak hiç aklımdan geçmedi. hoşlandığım bir kadını neden kıskandırıp üzeyim
+1 yılKıskandırma anlık başarılı olur ama uzun vadede patlarsın. Değerli bir erkeksen kadın bunu bilir ve seni kaybetmek istemiz. Arzu içten gelmeli...
10 Yorumla
+1 yılKadınlar kıskanıp sinirlenince çok tatlı oluyorlar 😄
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılErgen erkekler diye düzeltelim mi?
11 Yorumla- +1 yıl
Olabilir 😅
+1 yılHahahaha 😂
Kesin çok kıskanırdım. 😏13 Yorumla- +1 yıl
djdjdh bende kıskanıyorum :D
- +1 yıl
Ben ciddiyim ama :
Cidden kıskanmam, öyle bir yetenek yok bende 😀 - +1 yıl
Kıskanmadan olar mı :D
Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Olamaz çünkü öyle bir şey yok :D
19 Yorumla- +1 yıl
Var tabii :D kıskanılmak hoşuna gidiyor mu?
- +1 yıl
yalan ise ne olsun 😃
- +1 yıl
Ben severim :D
- +1 yıl
Sevdiğini kıskanacaksın o da seni kıskanacak :D nokta
- +1 yıl
O an öyle esmiş olabilir 😅
+1 yılSelam leydi,
Olabilir evet11 Yorumla- +1 yıl
Aleykümselam :D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılPslikler olabilirler😄
11 Yorumla- +1 yıl
Aciiip pislikler hsjdjs
Olabilir, var yani öyleleri
20 Yorumla
+1 yılKesinlikle çoğu bayılıyor ve beni kendisinden soğutma nedeni oldu. YAPMAYIN!
10 YorumlaBencede öyle sadece erkeğe özgü değil bu kadınlar da yapıyor
10 Yorumla- Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne