Erkekler için eğer sevgili statüsünde iseler, başlarda eğlenceli olabilir. Sonrasında zaten sırf sevdiği erkeği canından bezdirmek üzere dünyaya yollanmış canavarlara dönüşüyor kadınlar.
Öyleyse bu soru neden var? Erkekler kadın sever, severken de kıskanç, çekilmez, huysuz gibi ayrımlar yapmaz. Zaten kadın dediğin tüm bunları içinde barındıran varlıktır.
Bi onceki yorumunla bir ilgisi yok bu yorumunun. Bu soruyu sormamın nedeni aslinda şu; evet tabiatimiz geregi insanoglu kiskanc varlıklariz (normal sartlarda) baktigimiz zaman erkeklerde sahiplenme ve koruma icguduleri daha yogun. Bende erkeklere boyle yapilsa hoslarina gider mi diye merak ettim.. Evet kiskanc biriyim ama asla o insana hayati zehir etmem, guzel guzel dile getirim ya da hic yorum yapmam (kendi kendimi yemem pahasina bile olsa)
Aslında soru biraz yanlış. Ben yine de ona göre evirip yorum yaptım. Kıskanç olmayan kadın mı var sanki. Dediğin gibi insanoğlu koruyucu sahiplenici içgüdüsü ile hareket ediyor. Fakat günümüzde hepsi sorun oluşturur. Hiç bir şey ayarında değildir. Erkek kıskanır kadın bıkar, kadın kıskanır erkek bıkar.
Yani seven kıskanır, ama kıskandıkcada, erkegin bir yerleri kalkabilir, dozunu iyi ayarlaman lazım, zira ona onu kaybetmekten korktuğun imasını bi verirsen, yandı gülüm keten helva...
Bilmem. Lakin ben eşimin her huyuna çok hastayım. Onu her haliyle aşırı çok seviyorum. Ona deliler gibi hem de deliler gibi aşığım. Oyyy minnosummmmmm. Seni seviyorum bebeğim. 🙈🔥😍🙈🔥😍🙈🔥😍
Onun için canım feda olsun, ona ben kurban olurum ya. Onun gibi bir kız hiç tanımadım. Hep yanımda ol esim, başka bu hayatta hiçbir şey istemiyorum. her şey SENİNLE GÜZEL CANIM EŞİMMMM. ☺️🥰🤗☺️🥰🤗☺️🥰🤗
Yaaaa yoook almayım ben kalsın. Kadının kıskançlığı başa bela. Teşhisi konmamış hastalık gibi. Ne zaman neyin nerden geleceğini bile kestiremiyorsun. Allah Korusun. İnsan Aşık olmaya bile korkar hale geliyor.
Kim demiş 😅 öyle değil.. Neyin ne olduğunu hepimiz biliyoruz. Sahiplenmenin bile bir ölçüsü vardir kiskanclikta ordan gelir.. Bu kadın ya da erkek farketmez 🙂
Soyleki 100 birim uzerinden kadin 60 birim kiskanclik yaparsa cok seviyor oluyor erkek 60 birim kiskanlik yaparsa cahil yobaz psikopat oluyor sorun suki ulkemiz kizlari kendilerini prenses sanip dunya kendi eksenleri etrafinda donuyor mantigindan cikip gercekleri gorup ona gore hareket etseler kizlarimiz daha mutlu olurlar aslinda gercektende guzellikleeiyle nam salmis ulkemiz kizlari ayni zamanda ukalalik ego kapris ve yafta yaoistirmadada namli buradan anlasilmasinki burada kizlarimizi yeriyorum bakin bunu bile aciklamak zorunda kaliyorum