Arkadaşlar sizce gelir mi? Birde ben yarın nasıl mesaj atmalıyım? Sonuna kadar okur musunuz?

Şimdiden çok. Öyle algılamayın ben birini seviyorum tabi karşılıksız ama onun için hersey yaparım tabi akıl vermeyin sadece bana tahmininizi söylerseniz çok sevinirim? Ben cumartesi günü sevdiğim hoşlandığım kişi ile evde bulusacaktik ama maalesef hastalandım için iptal oldu özel gün yani. Bu sefer evi o tuttu dediğine göre özel bir evmiş içinde alkol cips meze hersey varmış. Neyse böyle bir evi parasını ödediği için erteleme şansı varmış sizce var mıdır birde ertelenebilir ama iptal edemez değil mi öyle evleri yani parasını ödedi ise parasını geri alabilir mi? Neyse ben dün aksam yazmiycam dedim ama özel ilaç kullanıp hastalığımı bir günde bitirdim. Bunu söylemek için yazdım kızdı sizce kızdığı için evi iptal edebilir mi? Etmesini istemiyorum Çarşamba günü ya da yarın gelmesini çok istiyorum birde ben ona görüşüyor muyuz diye nasıl mesaj atayım vazgeçmedin demi diye. Birde çok istekli görünmek de istemiyorum zaten bunu o teklif etti ama yalan yok baya istekliyim ama dün akşam kızdırdım işte ama hala engellememiş watshaaptan çok kızmadı yani hakkında yazısı resmi falan duruyor.
Arkadaşlar sizce gelir mi? Birde ben yarın nasıl mesaj atmalıyım? Sonuna kadar okur musunuz?