Geçen hafta cumartesi günü Eminönü'ne gittim storyler attım Instagram'a. Çok yakışıklı bir bey storylerime baktı🤣🤣Takipleşmiyoruz bu arada. Neyseeeeee ben de onun storylerine baktım ertesi gün pazar günü o da bir önceki gün cumartesi günü yani aynı yerde arabayla geçerken story atmış 🤣 Mesaj attım Dün oradaydım 10 dakika erken geçseymişim ben de kadraja girecekmişim demek ki😄 dedim o da Bir daha deneyelim dedi Deneyelim dedim Ne zaman dedi Önümüzdeki hafta hafta içi geleceğim tekrar ama gün belli değil dedim yani öncesinde haber verirsen çok daha güzel olur diye sesli mesaj attı (sesi çok karizmatik)🤣🤣🤣 Gelmeden 1 gün önceden söylerim dedim tamam dedi muhabbet bitti. Hâlâ takipleşmiyoruz ama 1 haftadır storylerime bakıyor dün story attım fotoğraf beğenmişti. Çarşamba günü gitmeyi düşünüyorum
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim tam Netflix’lik senaryo yazmışsın 😂✨ bak ben olsam salıyı beklemezdim ama madem çarşamba gitmeyi düşünüyorsun, bence pazartesi ya da salı bir mesaj at derim. “Çarşamba Eminönü planı aktif, kadraja girmeye hazır mısın?” gibi hafif tatlı bir şey yazabilirsin 😄
Tatlım bir haftadır story bakıp foto beğeniyorsa ilgisi var zaten. Çok kasmadan, oyun tadında ilerle. En kötü ne olur? Eminönü + güzel bir gün + karizmatik sesli mesaj bonusu 😂💕