Aşk İlişkileri Benim ne zaman kocam olacak? İSTEKLİ_DUL Takip Et Xper 1 Yaş: 52 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yapay Zekaya Sor Kuruyup gideceğim 😂 Güncellemeler+1 yıl Sorum alev almış. Tıpkı ben 😂 Güncellemeler+1 yıl Bayira karşı yatır beni, tırmala beni kaşı beni 😂 Benim ne zaman kocam olacak? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı. Bence zamanla olur 0 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kurutmayız seni yaa... Sularız sen her istediğinde tatlım :D :D 1 4 Yorumla İSTEKLİ_DUL +1 yıl Aranan tosun 😂 Yorumla _Hans_ +1 yıl Tosun sana... Sularım ben seni kurutmam, bakar beslerim :D :D :D Yorumla İSTEKLİ_DUL +1 yıl Sağarım seni camışım 😂 Yorumla _Hans_ +1 yıl Öyle de iddialıyım diyorsun...Bende seni doyururum tatlım :D Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sesliii güldümm bu soruyaa...😂😂😂 hiçbir zaman olmayacak hep böyle yalnız kalcann..🤣🤣 yaa evlenip napcan kızımm... kariyerine sahip çık, evlilikten meddet umanlardan olmaaa.. çalış😉😅 2 9 Yorumla XDesideroX +1 yıl 🤣🤣 Yorumla Sinirrr +1 yıl @XDesideroX bu konuyla ilgili sen ne düşünüyosun... gülüp duracağına yorum yaz tembel teneke😬🤭😅🤣 Yorumla XDesideroX +1 yıl @Sinirrr ben evlenebielcegimi düşünmüyorum abla arayış içinde değilim o yüzden 🤣 Yorumla Sinirrr +1 yıl @XDesideroX heee o yüzden bu yorumu yazdınya zaten..👍🏻😅 Yorumla XDesideroX +1 yıl @Sinirrr kim alsın abla beni 🤣🤣 Yorumla Sinirrr +1 yıl @XDesideroX pp ni değiştir gör bak noluyo👍🏻🤣 Yorumla XDesideroX +1 yıl @Sinirrr ne koyim abla 🤠 Yorumla Sinirrr +1 yıl @XDesideroX kowboy koy 🤣🤣 Yorumla XDesideroX +1 yıl @Sinirrr ne kovboyu abla 🤠 Yorumla
ademmm59 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Abacan çağırma duasını ettin nasılsa kısmetlerin açılır şimdi 1 0 Yorumla
DelimiyizBiz Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Abla 48 yaşına gelmişsin zaten daha ne kadar kuruya bilirsin ki 🤷🏻♀️ 1 1 Yorumla G-Ü-V-E-N +1 yıl bence kadınların en güzel yaşı 48 tecrübeyle sabit:) görmüş geçirmiş bol tecrübe vs Yorumla
ESKILERDENbirDINAZOR Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yahu ne yapacaksın kocayı? Dertsiz başına neden dert alacaksın. Zaten sen sıranı savmışsın o konuda , gerek yok artık. 1 2 Yorumla İSTEKLİ_DUL +1 yıl Parasını yerdik 😂 Yorumla ESKILERDENbirDINAZOR +1 yıl Ha ha ha ha o zaman sana zengin 70 yaşında bir amca bulalım 😀 Yorumla
lolli34 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 77% +1 yıl Ben evlenip boşandım, birdaha da evlenemedim 😁 gerçi böyle iyi kacamak yapmak süper oluyor. Evde kalmazsın korkma😂😂 0 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Çiçeğin suluyanı mutlaka olur, mevzu nasıl koktuğun 0 0 Yorumla
TemizMan Takip Et Master Yaş: 44 , eic 94% +1 yıl Evliyim. Yoksa alırdım seni 😂 bayırda takılırdık 0 0 Yorumla
-Zed- Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 809 cevap paylaştı. Git Esra Erol'a Müge Anlı'ya ben mağdurum beni everin de çıkar bir dayı evlenirsin. 0 0 Yorumla
G-Ü-V-E-N Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl daha körpesin bişi olmaz vardaha evlenmene hem herkes evlenirse bekar erkekler napıcak:) 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bulunur gercek ciddi isen yanlızlık ne demektir iyi bilirim talebim gel 0 2 Yorumla İST34MLT44 +1 yıl Yanlız bekarım tek yaşıyorum ist Yorumla İST34MLT44 +1 yıl Kaşınmak mı istiyorsunuz Yorumla
Last-Kibar Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Koc’am mı yoksa kocaam mı? 😂😂😂😂 1 2 Yorumla İSTEKLİ_DUL +1 yıl Vaay seni seni 😂 Yorumla Last-Kibar +1 yıl Bende daha ne kelime oyunları vaaar 😅😅kocaam mı istiyorsun. O halde DM’den yaz bana 😎😎 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kızının zevkle olurumda seni bilemedim 😂 1 8 Yorumla İSTEKLİ_DUL +1 yıl Ben daha güzelim 😂 Yorumla haşinama +1 yıl Kızın daha genç daha dardır ama 😂 Yorumla İSTEKLİ_DUL +1 yıl Okula yollamadan belki ama şimdi mağara olmuştur 😂 ben yıllardır yalnızım canım tavsiye ederim 😉 Yorumla haşinama +1 yıl Gerçi haklısında eski tecrübem kalmamistir şimdi senin 😂 Yorumla İSTEKLİ_DUL +1 yıl Oda 23 yaşında artık gençligimi kalmış göbek saldı. Ben hem dolgunum birkerem. Hem ne yapacağımı iyi bilirim 😉 Yorumla haşinama +1 yıl Kıskanma kızını göbekte salar a. da memede onun değil mi 😂 Yorumla İSTEKLİ_DUL +1 yıl Lanet olsun 😂 Yorumla haşinama +1 yıl Hangi bayır 😂 Yorumla
Starfaall Takip Et Xper 6 Yaş: 49 , eic 83% +1 yıl Sendeki ateşi düşünemiyorum vayyyyy 1 5 Yorumla İSTEKLİ_DUL +1 yıl Olgun irkek Yorumla Starfaall +1 yıl Hemde ne irkek. Kuruduysan ıslatır. Sen varya resmen sömürürsün adamı bağıra bağıra... Yorumla İSTEKLİ_DUL +1 yıl 😂😂 Yorumla Starfaall +1 yıl Gül sen gül birde yanımda olsan neler yaparsın Yorumla Starfaall +1 yıl Bayır bul ara beni Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Mahallenin kahvesine gir ve ''bana bi koca laaaazım, o da bu gece lazım'' diyerek bağır. Hayalindeki kocayı bulursun anında. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sen böyle devam edersen öyle olur zaten yakınız çevre olarak 😇😁😁 1 0 Yorumla
Osman_89 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Kader gayrete aşıktır oturduğun yerde Beyaz atlı prensin seni bulmasını bekliyorsan daha çok beklersin harekete geç aktif olun sosyal olun 0 0 Yorumla
eray1970 Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. yazık bulun buna küçük eniste 🤣😂😁🤣 1 0 Yorumla
Efsanegeridöndü34 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Aradigin ateş bnde ablam çözerim istersen 1 2 Yorumla İSTEKLİ_DUL +1 yıl Ablana ha 😂 Yorumla Efsanegeridöndü34 +1 yıl Evet istemiosan sen bilirsin ama pişman etmem ablamı Yorumla
Floryadan Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Eşe dosta haber salalim hemen 0 1 Yorumla İSTEKLİ_DUL +1 yıl Sal 😂 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Islatırlar ablacım dert etme😆 1 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen yeter ki ikna damahir ol😆😆marketing çalışmalarını tamamla😆 Cevap sahibi +1 yıl Evet abla artık toşhakgeçme moduna girdi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bence koxa yerine seks partneri bul v skş 1 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendine ait bir aşk kölesi istemezmiydin istedigin fantezileri uygulaya bilecegin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sizi bayira karşı sterim 😊 Yorumla
kimsekimiste200 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı. gelirler simdi canuuuum 1 0 Yorumla
Korayy_3127 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 84% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Benim ne zaman karım olacak 0 0 Yorumla
Çöl_Ayısı Takip Et Xper 7 Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. birisini bulduğun zaman. 0 0 Yorumla
SadrazamPower Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. İstediğine kocacım de al eve sen :) 0 0 Yorumla
Sırların_Efendisi_ Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kocan olmasada bir sırdaş bulabilirsin 0 0 Yorumla
Kendimce25 Takip Et Xper 7 Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı. Yok yok sen kurumazsın merak etme 1 2 Yorumla Kendimce25 +1 yıl Az beriye gelirmisin Yorumla Kendimce25 +1 yıl Bari şu mesajlarını açsaydın Yorumla
beyzaaa5 Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Dul yazmışsın bence kurumamış 1 2 Yorumla beyzaaa5 +1 yıl @dkmdmdmdmd banane ya naparsan yap Yorumla kanka35 +1 yıl ne kuruması lazım Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Hiç mi evlenmedin? 0 4 Yorumla İSTEKLİ_DUL +1 yıl Evlendimde çok sürmedi 😂 Yorumla BloodyGamer +1 yıl Kuruyup gitmemişsin yahu evlenmişsin bir kere sonuçta Yorumla İSTEKLİ_DUL +1 yıl Doyamadım 😂 Yorumla BloodyGamer +1 yıl Aklıma şarkı geldi neydi o doymadım doyamadım diye. Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Kısmet. :D 0 0 Yorumla
tuğbaatuğba Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cokmu istiyorsun 0 1 Yorumla Kendimce25 +1 yıl Aşırı belli etmiyor mu Yorumla
ANGAY Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. evlendiğindee :D 0 0 Yorumla
Hüseyin46050 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yarın 0 0 Yorumla
zaferrsancak Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kurutmazlar 0 0 Yorumla
yalnızkişi34 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı. Sana bağlı 0 1 Yorumla yalnızkişi34 +1 yıl Geçici bi heves mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Bence zamanla olur
Kurutmayız seni yaa... Sularız sen her istediğinde tatlım :D :D
Aranan tosun 😂
Tosun sana...
Sularım ben seni kurutmam, bakar beslerim :D :D :D
Sağarım seni camışım 😂
Öyle de iddialıyım diyorsun...
Bende seni doyururum tatlım :D
Sesliii güldümm bu soruyaa...😂😂😂 hiçbir zaman olmayacak hep böyle yalnız kalcann..🤣🤣 yaa evlenip napcan kızımm... kariyerine sahip çık, evlilikten meddet umanlardan olmaaa.. çalış😉😅
🤣🤣
@XDesideroX bu konuyla ilgili sen ne düşünüyosun... gülüp duracağına yorum yaz tembel teneke😬🤭😅🤣
@Sinirrr ben evlenebielcegimi düşünmüyorum abla arayış içinde değilim o yüzden 🤣
@XDesideroX heee o yüzden bu yorumu yazdınya zaten..👍🏻😅
@Sinirrr kim alsın abla beni 🤣🤣
@XDesideroX pp ni değiştir gör bak noluyo👍🏻🤣
@Sinirrr ne koyim abla 🤠
@XDesideroX kowboy koy 🤣🤣
@Sinirrr ne kovboyu abla 🤠
Abacan çağırma duasını ettin nasılsa kısmetlerin açılır şimdi
Abla 48 yaşına gelmişsin zaten daha ne kadar kuruya bilirsin ki 🤷🏻♀️
bence kadınların en güzel yaşı 48 tecrübeyle sabit:) görmüş geçirmiş bol tecrübe vs
Yahu ne yapacaksın kocayı? Dertsiz başına neden dert alacaksın. Zaten sen sıranı savmışsın o konuda , gerek yok artık.
Parasını yerdik 😂
Ha ha ha ha o zaman sana zengin 70 yaşında bir amca bulalım 😀
Ben evlenip boşandım, birdaha da evlenemedim 😁 gerçi böyle iyi kacamak yapmak süper oluyor. Evde kalmazsın korkma😂😂
Çiçeğin suluyanı mutlaka olur, mevzu nasıl koktuğun
Evliyim. Yoksa alırdım seni 😂 bayırda takılırdık
Git Esra Erol'a Müge Anlı'ya ben mağdurum beni everin de çıkar bir dayı evlenirsin.
daha körpesin bişi olmaz vardaha evlenmene hem herkes evlenirse bekar erkekler napıcak:)
Bulunur gercek ciddi isen yanlızlık ne demektir iyi bilirim talebim gel
Yanlız bekarım tek yaşıyorum ist
Kaşınmak mı istiyorsunuz
Koc’am mı yoksa kocaam mı? 😂😂😂😂
Vaay seni seni 😂
Bende daha ne kelime oyunları vaaar 😅😅kocaam mı istiyorsun. O halde DM’den yaz bana 😎😎
Kızının zevkle olurumda seni bilemedim 😂
Ben daha güzelim 😂
Kızın daha genç daha dardır ama 😂
Okula yollamadan belki ama şimdi mağara olmuştur 😂 ben yıllardır yalnızım canım tavsiye ederim 😉
Gerçi haklısında eski tecrübem kalmamistir şimdi senin 😂
Oda 23 yaşında artık gençligimi kalmış göbek saldı. Ben hem dolgunum birkerem. Hem ne yapacağımı iyi bilirim 😉
Kıskanma kızını göbekte salar a. da memede onun değil mi 😂
Lanet olsun 😂
Hangi bayır 😂
Sendeki ateşi düşünemiyorum vayyyyy
Olgun irkek
Hemde ne irkek. Kuruduysan ıslatır. Sen varya resmen sömürürsün adamı bağıra bağıra...
😂😂
Gül sen gül birde yanımda olsan neler yaparsın
Bayır bul ara beni
Mahallenin kahvesine gir ve ''bana bi koca laaaazım, o da bu gece lazım'' diyerek bağır. Hayalindeki kocayı bulursun anında.
Sen böyle devam edersen öyle olur zaten yakınız çevre olarak 😇😁😁
Kader gayrete aşıktır oturduğun yerde Beyaz atlı prensin seni bulmasını bekliyorsan daha çok beklersin harekete geç aktif olun sosyal olun
yazık bulun buna küçük eniste 🤣😂😁🤣
Ne bileyim ben ag
Aradigin ateş bnde ablam çözerim istersen
Ablana ha 😂
Evet istemiosan sen bilirsin ama pişman etmem ablamı
Eşe dosta haber salalim hemen
Sal 😂
Islatırlar ablacım dert etme😆
Sen yeter ki ikna damahir ol😆😆marketing çalışmalarını tamamla😆
Evet abla artık toşhakgeçme moduna girdi
Bence koxa yerine seks partneri bul v skş
Kendine ait bir aşk kölesi istemezmiydin istedigin fantezileri uygulaya bilecegin
Sizi bayira karşı sterim 😊
gelirler simdi canuuuum
Benim ne zaman karım olacak
Sitenin hormonal seviyesi🤣🤣
birisini bulduğun zaman.
Üst komşu faik amcaya de bi😁
İstediğine kocacım de al eve sen :)
Kocan olmasada bir sırdaş bulabilirsin
bul birini hemen
Sen kurumazsın kurutursun baby
Yok yok sen kurumazsın merak etme
Az beriye gelirmisin
Bari şu mesajlarını açsaydın
buralar karışcak vaziyet alın
Dul yazmışsın bence kurumamış
@dkmdmdmdmd banane ya naparsan yap
ne kuruması lazım
3 vakte kadar 🙂
Kurumasın çıkar seni sulayacak birisi
Harun abi seni okeye bekliyorlar
bu site sana 2 asır yeter
Ne zaman istersen olur kocan
tamam Harun abi
Hiç mi evlenmedin?
Evlendimde çok sürmedi 😂
Kuruyup gitmemişsin yahu evlenmişsin bir kere sonuçta
Doyamadım 😂
Aklıma şarkı geldi neydi o doymadım doyamadım diye.
Kısmet. :D
karamsar olma.
uzun zaman sürecek gibi
Türkiyede kuruman imkansız
Cokmu istiyorsun
Aşırı belli etmiyor mu
evlendiğindee :D
Yarın
Gidersen iyi olur
Sulayıp yeşertiriz istersen
Nasıl 😂
Kurutmazlar