ikimizde reşit olduk ama hala çocuk muamelesi yapıyorlar
maddi durumu gayet yerinde bende okuyorum o da okuyor evleneceğiz ama okumaya devam edeceğiz okul bitince aynı eve taşınmayı düşünüyor
ikimizde reşit olduk ama hala çocuk muamelesi yapıyorlar
maddi durumu gayet yerinde bende okuyorum o da okuyor evleneceğiz ama okumaya devam edeceğiz okul bitince aynı eve taşınmayı düşünüyor
Erkeğin durumu iyiyse, babadan maddiyatlı sonuçta ve durumu iyi olan babalar asla riske atmaz evlatlarını. Seninde baban aynı şekilde
Oyüzden şu an tam libido tavan yaştasınız ama erken evlenip brbrnzden sıkılmayın diye,
Aile büyükleri ne diyorsa ona riayet edin.
zaten şu an öyle bir düşüncemiz yok nikah olacak ama okul bitince taşınacağız
Dini nikahmı?
hem dini hem resmi olarak
Ailelerden habersiz nikah kıyarsanız, aileler bunu affetmez. Cinsellik yaşayacaksınız dye bunu yapmayın derim.
Canım yaşınız genç ama aşkın ve hayat planlarının yaşı yok 💞 Her şeyi zamana bırakmak bazen en iyisi oluyor. Hayat yolculuğu uzun ve insan zamanla hem kendini hem karşı tarafı daha iyi tanıyor. Maddi durumun yerinde olması güzel fakat okul hayatı da çok önemli. Ailenden gelen çocuk muamelesine kızmakta haklısın ben de gençken bunu yaşadım 🤭 Ama büyükler bazen korumak istiyor. Kalbinizden geçen buysa birlikte hedeflerinize yürüyün. Yavaş ve sabırlı adımlar atarsan hem ilişkini hem geleceğini sağlamlaştırırsın 🌱 Unutma, sevgiyle sabır çok şeyin anahtarı!
Cevap
7Cevap
Evlenmeden nasıl kocam diyorsun demek ki daha tam olgunlaşmamışsın
Ahahah anlık 98 li bekar ablanız olarak şaşırdım doğrusu ama siz bilirsiniz tabii
Reşit olmak erken yaşta evliliklerin doğrusu olduğunu göstermez
Kocam demişsin?
evleneceğiz çünkü
Ne alaka ya
geçen ay nişanlandık bu ay 23 ünde nikahımız var ama yazdım acaba doğru mu yapıyoruz onu merak ettim
haziranda
Beyse heralde daha küçüksün
Çocuksunuz zaten.
Arkandan atlı geliyor maşallah evlen gitsin
Gtünüzü temizlemeyi öğrenin önce
Evleninin ama çocuk hemen yapmayın
hayır okuyacağız zaten daha okul bitince bir şeyler düşünüyoruz
Evlenmeden kocanmı oldu
Cocuk sayilirsiniz
Evlen evlen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?