Cidden kızlar sanki biraz değişmedi mi bazı konularda bozdular sanki tamam erkeklerde bozuldu ama kızlar kadar olduğunu düşünmüyorum erkeklerde içine kapanık ya da yalandan kendini ilişkisi var diye öven çok hepsi sap ama kızlar cidden bozuldu sanki düzgün masum kendi halinde kız nüfusu yok denecek kadar azaldı mı (hakaret şiddet içeren yorumlar silincek)?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kalmıştır tabi ki
Mesele sade o değil insanların istekleri de çok arttı maalesef kızlar artık zenginolmayana donuo bakmiyor para, boy top model istiyorlar.
Avrupalı olduk, modernleştik ya elbette dağıtacaklar.
He modern olmak herkese vermek mi Allah aşkına
Cidden ciddi yorum yapın Allah aşkına
Acı gerçek şu ki; o tarz bazı kızlar için bu zamanda yapılacak en doğru tanım ''cirkini öpmemisler kendini namuslu sanmış'' olayı
Garip düşünce
Gerçek bu istediği için temiz kalan sayısı baya az
Haklısın valla ya
Azalmadı, artık eskisi kadar baskı altında olunmadığı için “düşünce yapınıza uymayan” kızlar daha çok gözünüze çarpıyor olabilir.
Aman iyi halde diyorsun bakire değil demedin de düşünce yapına uymayan kızlar çoğalmış aman ne hafifletip dedin valla şaşırdım
Çoğalmış demedim ki. Ayrıca bana göre doğru olan bu, yani birisinin namusunu veya temizliğini bekaretine bağlamak bana normal gelmiyor, o yüzden bakire demek istemedim.
Bekarette namus hiç yokmu sence
Kime göre neye göre bekaret namuslu olmaktır ki? Biyolojik açıdan her canlının cinsellik ihtiyacı vardır, su içmek, nefes almak kadar da normaldir. Evliliklerin kaçı cinsellik yüzünden bitiyor biliyor musunuz? Hiçbir şey yaşamadan evleniliyor, sonrasında fark ediliyor ki aralarında hiçbir ten uyumu yok, birbirlerinin cinsel tercihlerine uymuyorlar evlilik bitiyor. Cinselliğin olmadığı yerde aşkta devam etmez maalesef. Dediğim gibi birisinin namusunu ben bekaretine yormam dediğim gibi, size göre yanlıştır evlenmeden ilişkiye girmek bana göre değildir.
Tamam ne diyim her zaman iki bacak arasında namus ve bekaret ama siz kendi tezinizi savunmaya devam edin sizin yüzünüzden zina yapmanız yüzünüzden hastalık her şey yayılıyor evlenmeden önce her şeyi yaşayın evlilikte huzur hava kalmaz zevki kalmaz ama size göre en namusulu olmak bu dimi güldürmeyin beni gece gece cidden kendi yazdığına ciddi emin ol bi yalan yanlış konuşuyorsun
Azaldığını düşünmüyorum.
Kanıtla knk
Deneyimle knk.😅
Of 1 kişi demedim toplum olarak bozuluyor bi kişiye bakarsan herkes iyi herkes kötü olur
Sen soru sordun ben de topluma bakarak bir yorum yaptım. Sen kanıtla diyerek sorduğun soruyu soru olmaktan çıkarıp bir hipoteze donusturuyorsun ben de bunun sorumluluğunu deneyimle diyerek sana aktarıyorum. Oflayacak bir şey yok yani dostum. Toplumsal olarak global anlamda böyle bir bozulma olduğu aşikar ancak artan nüfusa senin hipotezini oranlarsak herhangi bir azalma olduğunu düşünmüyorum.
Bence azalma var
Hayır ya genelleme yapma bence azalmadı
Valla knk bu siteye bakıyorum bazı kızlara bakıyorum dışarda azaldı büyük ölçüde :/
Yok knk buraya ne bakıyorsun çoğu fake
Gerçek hayattada hepsi aynı
Sabit oluyorum istemsiz
Tabi sana saygı duyarım ama katılmıyorum
Knk kendin temizsin diye temiz kız çok yok azaldı
Yanlış anlama hepsi 2. Olmuş en iyisi
Günahlarını alamam görmedim sonuçta her şeyin en hayırlısı
Bazen insan görmeden biliyor bu devirde
Yorum yapmayayım kişi kendinden sorumlu sonuçta
Tamam ama ben soru sordum neyse ya sağol cevap alamadım ama
Şimdi şöyle sorayım senin düzgün tabirine uyan model nedir bunu bilmek lazim
Yani tertemiz demedim hepimizin yanlışı olur bakire olup en fazla öpme olan ele ele olan kız yani anladın mı genede kendini biraz olsun koruyan kız kendini yatağa bırakmayan
Dediğin kitle var ama çoğunlukta olduğu kısmına katılmıyorum
Knk çok ya cidden çok kızlar aldı başını gidiyor erkekler cidden izliyor artık
Tamam çoklar sjsj
Ya kendi adına yorum yapma sen temiz olabilirsin ama cidden Kızlar baya bozuldu
Haklısın galiba
Erkekler de öyle ama
Erkeklerin cesaretsizi masumu safı çok Kızlar da bu yok mini etek giyen birisi kadar cesaretli kız yoktur değişik anlamda cesaret yani anladın mı erkekler geneli içe kapanık ve kendini utandırmamak için yalan söyler ilişkim oldu diyen çok
Sen giyime bakıp mi yorum yapıyorsun
Hayır tabikide ama içten bozulan kız çok
Evet bu olabilir
Ama şuda aşikar çok açık kiz genelde vermiş oluyor yanlış anlama tabikide öm yargılı olmam direk ama %90 böyle
Bilmiyorum
Knk az çok biliyorsun emin ol jsjsj
Evet biraz
Da senin gece gece aklına bu soruyu sormak nereden geldi
Ya sordum aklıma takıldı ben ciddi düşünen birisiyim kızlar ciddi evlilik istemiyor artık
Bulursun daha erken
Bence tam zamanı ama sen bilirsin valla ben hazırlıklıyım az çok
Bence 25 en iyi yaş
Bence bi insan kendini zina icin tutamaz ise evlenmesi daha doğru ben evlenmeyi daha doğru buluyorum kendimde
O zaman evlen tabi
Evlencem bakalım görücü usulü istesem 5 saniye almaz ama hayırlısı ne diyem
Boş yapma
Kendin bakire ve bozuk kirli bi kız olduğuna yemin edebilirim
Azaldı
Haklısın