Gördüğünüz gibi elimde iki tane muşta var biri kurukafa biri bodyguard. Kurukafa elime büyük geldiği ve parmağımı kırma olasılığı yüzünden ona göre daha küçük olan bu beyaz muştayi aldım sizce hangisi daha çok acı verir ve en kilit sorum şu bu beyaz muşta çok zarar verir mi? Bana vermez gibi geliyor?
kurukafalı olanın kafalarından dolayı sivri noktaları var daha fazla hasar verebilir. ayrıca bunlar tamamen senin sırt, omuz, triceps ve bilek gücüne bağlı. gücün yerindeyse kemikleri çatır çatır kırarsın bununla.
Muştanın amacı delmek değil zaten ikisi de yumruğun verdiği etkiyikat ve kat arttırıyor. Ama beyaz olan ele çok daha rahat oturur, alt kısmı avuca uygun ve ele fazla bol gelmez. Diğeri ise kıytırık dökme metal. Demir bile olduğundan şüpheliyim presle yapılmış pirinç üstelik aşırı ince ve ele daha çok zarar verir kullanırken
Ben de kavgads fazla kullanmadım iki sene önce bıçak koleksiyonum vardı arada birkaç tane de muşta almıştım oradan biliyorum. En iyisi biber gazı sık, kaç ne başına dert açar ne de zarar verir.
Her ikisi de güçlü bir aparkat ile kırar zaten. Sadece beyaz olan eline daha rahat oturur demek istiyorum. Muştayı kavgada kullanmak sıkıntı iş sen normal vursan bile adamın çok fena canı yanıyor