Eski arkadaşımın kız kardeşi sürekli rahatsız ediyor?

Merhaba son sınıf lise öğrencisiyim. Neyse konu, anaokulundan beri arkadaşım olan bir kızın (liseye geçtiğimden beri görüşmüyoruz sadece 1 kere karşılaştığımda selamlaşmıştık) kız kardeşiyle alakalı. 1-2 hafta önce okuldaki tek arkadaşımla okulun bankında oturuyorduk, 11. Sınıf iki tane kız biz konuşurken önümüzden geçti ve bize doğru baktı. Ben de tabi refleks olarak onlara baktım sonra arkadaşımla konuşmaya devam ettik bu sefer bunlar arkasını dönüp tekrar baktı sonra ben de baktım bu böyle 3-4 kere falan oldu gittiler. Sonra bunlar nasıl olduysa eski arkadaşımın kız kardeşiyle (11. Sınıf) konuşmuş, beni sormuş o da bakan kızlara ben onu tanıyorum demiş ve ismimi falan söylemiş. Arkadaşımın kız kardeşi bir tenefüste yine aynı arkadaşımla konuşurken yanıma geldi ve kızı ayarlayayım mı falan bakışmısınız dedi ben de öyle bir niyetim olmadığını ve istemediğimi söyledim (bakan kız benden hoşlanmış ama ben ilişki yapmadığım için istemiyordum). Bu yanıma gelmesi bir süre sonra artık her tenefüs olmaya başladı ve bana sürekli aranızı yapayım mı diyordu ama ben sürekli istemediğimi ve kızı umutlandırmamasını söylüyordum. Eskiden yüzünü bile farketmediğim kızlar (bakan kızlar) artık her tenefüste gözüme çarpıyor ve arkadaşımın kardeşi artık sapık gibi sürekli yanıma geliyor. Ona gitmesini söylüyorum, rahatsız oluyorum diyorum gitmiyor ve yanımda gülüp duruyor. Neye güldüğünü sorunca ise "Hiç, öylesine", "Yüzün çok komik" gibi şeyler söylüyor. Çevrem bana yakışıklı ve tipimin her kızın isteyeceği bir tip olduğunu söylüyorlar ama ben bunu hiç kabullenemedim (özgüven yok). Konunun dışına çıkmadan devam edeyim geçen gün yine aynı arkadaşımla oturuyordum arkadaşımın kardeşi yine geldi biraz konuştu falan sonra "Eskiden seni sevmiyordum ama şimdi biraz seviyorum." gibi bir şey dedi ve bir süre sonra gitti. Ben de demek istediğini tam anlayamadım. Açık konuşmak gerekirse ilişki yapmak istemiyorum ve bırakın flörtü elime kız eli bile değmedi ama yine de böyle şeylerle uğraşmak istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Eski arkadaşımın kız kardeşi sürekli rahatsız ediyor?