Sevgilim bir ortamda çok öz güvensiz, hep surat asıyor. Ne yapacağım?

Bizim 1.5 yıldır ilişkimiz var hep beraber vakit geçirirdik artık arkadaşlarımlada hep beraber bişey yapalım istiyorum onuda ortama sokmak istiyorum zaten erkek arkadaşım yok. Her yerde özgüvensiz olduğu için hep dik yürümez özellikle aramız bozuksa felaket suratı hep asık en mutsuz insanmış gibi negatif. Sanki zorla onu ortamda tutuyormuşum gibi. Çoğu zaman böyle artık cidden bende üzülüyorum bir türlü onun bu huyunu değiştiremiyorum insanlarda yanlış anlıyor. Arkadaşımın sevgilisi ilk kez bizimle bugun bulustuk hep heraber basketbol maci yaptik o bile tipi sevgilimden kotu olmasina rağmen boyu kısa olmasina rağmen baya samimi güler yüzlü davrandı. Çok kıskanıp üzülüyorum benim sevgilim öyle olmayıncs. Bu zamsna kadar fark etmedim pek ama artık bu durum gözüme batıyor. Sonuçta sevgilimde beni temsil ediyor. Ona hep iltifat ediyorum cidden beğeniyorum sevgilim sonucta ama ne yapssm olmuyor arkadaslar.. bugünü burnumdan getirdi ve kavgaliyiz birskti uyudu. Aklımdan ayrilmak bile geciyor ama geçen bunca zamana acıyorum ve seviyorum. Artık herşeyi kendimi bile sorguluyorum ne yapacağım lütfen akıl verin?

Sevgilim bir ortamda çok öz güvensiz, hep surat asıyor. Ne yapacağım?