Sevgilime karsi nasil davranmaliyim ne demeliyim gercekten bilmiyorum artikk?

Kafamda haftalarca soru isaretleri var. Sevgilimle 3 senedir cikiyoruz ve hic bir sorunumuz yoktu. Herzaman nereye gittiginde onceden haber verirdi ve cok konusurduk, mesela isyerinden ya da okuldan birini eklerse instagramdan sorardi bana ekliyim mi diye? Bende evet derdim bazen hayir kimin olduguna bagli. Simdi kendisi bunu sormuyor haber vermiyor bi yere gidecegi zaman. O gun belki bazen soyler maca gidiyorum diye mesela eskiden bunu kac gun onceden soylerdi. Herzaman sorardim napiyo macta nezaman eve gelir diye. Ben bi yere gittigimde bunu yapmaz ama herzaman ben arayip sorarim. Gecen hafta bulustum sevgilimle ve bana diyor ki bundan ilgili benim kendime hayirim mi var bu durumdan ilgili. Bende bisey diyemedim ne diyecegimi bilemedigim icin o an. Bu son 2 aydir boyle ne diyecegimi gercekten bilemiyorum artik ne yapsam? Simdi mesela 3/4 bazen 6/7 saat girmiyor telefonuna ama instaya resim paylasir benim snapchatte mesajimi gormez ordan girmedigi icin. Mesela herzaman beklerim sevgilimin eve gelmesine oyle uyurum uykum olsa bile beklerim dun eve geldi bana mesaj atti ‘uyuyom iyi geceler Allah rahatlik versin optum ‘. Yazdi uyudu bende beklemistim sinirlendim o an ama bisey demedim. Her hafta ya da iki haftada bi bulusurduk simdi en son onu eylul ayin basinda gormustum ve gecen hafta gordum. Bana sevdigini ozledigini soylerdi simdi artik oda yok bi seni seviyorum der oda herzaman uyumadan once soyler. Sevgilim beni gercekten seviyor bu onu bile suphe etmeyi basladim ama bulustugumda gercekten bisey yok gibiydi. Bu 2 aydir boyle bana demisti iste bu aralar yogun diye ama bu 2 aydir mi olabilir ya boyle degistigi falan cok tuhafima gidiyor.

Sevgilime karsi nasil davranmaliyim ne demeliyim gercekten bilmiyorum artikk?