Sizce sevgilime nasıl davranmalıyım lütfen biri cevap versin nolurr çok zor durumdayım?

Sevgilim çoğu zaman bana nasihat veya uyarı diyelim uyarıyor beni şu şekilde mesela "kilo almışsın kendine dikkat et ama yanlış anlama ben seni her halinle seviyorum" samimi söylüyor biliyorum ve görüyorum ama yinede bi kırılıyor bi şey oluyor bana ve nasıl davranacağımı bilmiyorum veya şey söylüyor " uykuna dikkat et erken uyumuyorsun sabah geç kalkıyorsun sağlına dikkat et " ben ona erken uyuyamıyorum diyorum çalışıyorum diyorum erken uyumaya ama uyuyamıyorum bı türlü erken çok düşünüyorum kafamın içi hiç susmuyor saatlerce yatakta bi oraya bi buraya dönüyorum ama uyuyamıyorum ve hep ona beni seviyorum veya beni hala seviyor musun bunu sorduğumda veya sorduktann sonra bana olan bakış açısı değiştiğini hissediyorum ama bilmiyorum genede sizce bu durumda ne yapmalıyım lütfen biri cevap versin bana bi fikri olan var mı?
Sizce sevgilime nasıl davranmalıyım lütfen biri cevap versin nolurr çok zor durumdayım?