Sevgilimin umursamazlik nedeni nedir?

Arkadaşlar sevdiğim kişi bana beni neden arıyorsun diyor başka arkadaşın yok mu diyor neden aradın köyde olunca canı sıkılmıyor ama şehire gidince beni arıyor sadece bende insan sevdiğini özlemez mi konuşmak istemez mi sadece canı sıkılınca mi arar ben anlamıyorum ya bu adam beni cok yıprattı duygularımı hiç görmüyor ona kendimi anlatamıyorum çok soğuk anne babası da beni istemiyor zaten bana tepkililer o da yanımda durmuyor ailesini ikna etmiyor ben kendimi kullanılmış hissediyorum başka konuşacak kimsesi yok diye benimle konuşuyor gibime geliyor üzgünüm ben ona aşkla bakarken o beni sadece yalnızlığını giderecek biri gibi görüyor ben ona öyle diyince senin işin yok mu canın sıkılınca beni arıyorsun biraz naz yap diyor ya bıktım ben bundan neden durduk yere naz yapayım neden demek ki aramamdan rahatsız sadece 5 6 dk konuşup kapatıyor ne yaptığını söylemiyor beni sevmiyor diye düşünüyorum nolur bana bir tavsiye verin ben ona bağımlı olmuşum oysa beni hep itiyor hep uzaklaştırmak çabasında yardımcı olur musunuz?

Sevgilimin umursamazlik nedeni nedir?