21 22 yaşlarında birisi ciddi bir ilişki ister mi yoksa gönül mü eğlendiriyodur
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ben kendimi bildim bileli evlilik taraftarı idim. Aİle ortamını sevdiğim için, ancak olmadı. O yaşlarda dahi hayalini çok kurardım. Olmayınca olmuyor işte. Yani buradaki kritik nokta karakter meselesi. Karşındaki insanın ne istediği ve ne beklediği.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
21,22 yaşında biri ciddi ilişki istese de maddi altyapı buna uygun olmadığı için ister istemez olay bir süre sonra gönül eğlendirme noktasına gelebilir. Herkes böyle davranır demiyorum elbette ama bir kişinin evliliği düşünmesi için önce düzenli bir işinin olması gerekir. O yaşlarda da eğitim hayatı devam ediyor genelde.. Ayrıca tecrübelerime dayanarak söylüyorum; insanın karakteri 25 yaşından sonra oturmaya başlıyor. Değişkenlikler asgari seviyeye iniyor, bunu kendi yaşamınızda da görebilirsiniz..
03 Yorumla
Soran+1 yılo yaşlarda daha toy oluyor insan hevesle hareket edebiliyor
+1 yılLiseden sonra evlenen sınıf arkadaşım vardı. Eşi de bizimle yaşıt. Bence o bir istisna. Çünkü 21 - 22 yaşındaki bir erkek sorumluluk alacağı bir işe büyük olasılıkla sahip olamaz. Bunun askerliği var. Hâl böyleyken biraz zor.
Ki 21-22 yaşındaki bir erkeğin olgun düşünecek bir potansiyele sahip olduğuna da hiç şahit olmadım. Zaten ergenliğinden çıkalı ne kadar olmuş ki olgun düşünceye sahip olsun?
00 Yorumla
Genelleme yapmak doğru olmaz. Ciddidir değildir bu onun bakış açısına bağlı ama o yaşta biri de sağlıklı karar asla veremez
03 Yorumla
Soran+1 yılbu erkekler için mi geçerli yoksa kızlar içinde mi aynı şeyi düşünüyorsun
Soran+1 yılher geçen gün sevdiğimiz ilgilendiğimiz şeyler değişiyor kendimizi tanımaya başlıyoruz kendimizi buluyoruz zamanla ilk zamanlar ilgimizi çeken birisini zamanla nasıl böyle birine ilgi duymuşum denecek kıvama geliyoruz
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
44Cevap
+1 yılo yaştaki erkekle evlenilmez ki 22 nedir erkek için
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılİstemesin ciddi ilişki bir zahmet
01 Yorumla
Soran+1 yılneden ki
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yıl21 yaşındakinin aklının ucundan bile geçmez
00 Yorumla Erkekten erkeğe fark var. Her kız bir değilmiş her erkekte bir değildir. Kimisi eğlencesine takılmayı sever genç yaşta evlilik düşünmez, kimisi bir an önce doğru kişiyi bulmuşken yuvamı kurayım der, kimisi 35 yaşına gelir aklı hala başka başka hatunlardadır evlenmez. Degisir bu durumlar
10 YorumlaLise bitince sevgilisi varsa düşünür. Tabi açık gözlü bir kıza denk geldiyse erkeğin ayarları bozulur ve 30 a kadar bir daha kızların yüzüne bakmaz.
Genellikle Erkekler lise çağında en temiz düşünceye sahiptir. Her şeye inanır ve her şeyi masumca düşünür. Karşısına çıkan kötü kızlar neticesinde erkek yıpranır ve kalbi küçülür, inancını yitirir.11 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi dedin
+1 yılBu yaşta bir erkek ciddi bir ilişki istese dahi.. evlilik gerçekleştirmeye daha uzun seneler olduğu için kendinizden 5-6 yaş büyük biri ile evlilik yoluna cikmaniz daha akıllıca olacaktır. Askerlik.. okul.. sürdürülebilir bir meslek sahibi olmak gibi kriterleri.. genelde erkekler bu yaşta tamamlamamış oluyor.
10 Yorumla
+1 yılEvlilik niye düşünsün aylık 20 bin lira maaşı yoksa
11 Yorumla
Soran+1 yılen haklı yorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüşünen düşünür de maddi durumlar ve koşullar engel olur. Ciddi ise zaten büyük bir sorun çıkmadığı sürece o ilişki 4-5 sene daha devam eder peşinden söz, nişan filan gelir.
Genelde böyle oluyor, kuzenim 19 yaşında daha ciddi düşünüyordu anca 24 yaşında evlenmeleri nasip oldu.
01 Yorumla
Soran+1 yılben de öyle olmasını istiyorum
Yaşla ilgili değil kişinin olgunluğuyla alakalı bence. 21 yaşındaki biri de ciddi bir ilişki isteyebilir evlenmeyi düşünebilir neden olmasın ki
01 Yorumla
Soran+1 yılorası da doğru
+1 yılÇok nadir olacağını düşünenlerdenim olabilir de olmayabilir de belirli bir süre sonra oluyor hep
12 Yorumla
Soran+1 yıldaha olgun olmaları gerekli değil mi
- +1 yıl
Yani hem çocuksu zamanları yani kanının kaynadığı zamanlar
+1 yılO yaşlarda lise mezunu erkekler evlilik düşünür de daha okuyorsa askerliği bilmem nesi varsa düşünmez bence.
03 Yorumla
Soran+1 yıltanıdığım biri var 20 yaşında evlenmek için askeke erkenden gitmek istediğini söyledi ölüp btiyodu aşkında dün öğrendim ayrılmış öyye güvendiriyolar insanı
- +1 yıl
Olayı iki taraflı dinlemek lazım insan bu yaşlarda ne aradığının çok da bilincinde olmayabiliyor. Aradığının o olmadığını anlamıştır belki? Bütün hayatını etkileyecek bir kararı vermek, olgunluk ve tecrübe gerektirir. Biz henüz o yaşta değiliz
Soran+1 yılçok hovarda biri öyle konuşunca inandım
+1 yılKişiden kişiye göre değişir o konular şahsen ben 25 den wonra isterim evlenmeyi eğer ruh eşimi bulabilirsem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. 19 yaşında falan evlilik istemiştim askerden dönünce vazgeçtim 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılçok erkenmiş bence doğru karar vermişsin
+1 yılİster neden istemesin erken yaşta yapılan evlilikler daha sağlam oluyor. Bakmayın siz evlilik karşıtı kokonaların ağzına
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. O gönül eğlendirir de sende isteme🤷♂️ ne bu yaşta
01 Yorumla
Soran+1 yılben istemiyorum benimle ilgili değil aslında tanıdııım birisi evlenmek istediğini hatta bunun için erkenden askere gideceğini söylemişti dün ayrıldığını öğrendim kafama takıldı ben de sordum
Bu yaşta sorumluluk sahibi olacağına inancım yok.
04 Yorumla
Soran+1 yılben de öyle düşünüyorum
Soran+1 yılaslında yani bu yaşlarda sevgili olsak evlenebilecek yaşa gelene kadar uzun bi ilişki yürütmek ister mi
Soran+1 yıldikkatli olacağım iyi tanımam lazım dediğin gibi
şu an ki ortam problem evlenmeye pek müsait bir ortam değil
06 Yorumla
Soran+1 yılne yazık ki
Soran+1 yılistekler talepler bitmiyor güzellik algısı mı dersin maddi durumu mu dersin duyguları aşkı sevgiyi aramıyor insanlar artık
Soran+1 yılherkes kalbinin ekmeğini yer sıkıntı yok o yüzden
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılBen 21 ysında ciddi idim ama bazıları 30 ında oyun peşinde belli olmaz ki
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılYaşadığı hayata göre değişir hayatı erken başladıysa olabilir ama genelde 25'ten sonra
00 Yorumla
+1 yılKişiye karkterine imkanlarına hislerine bulunduğu ortama göre değişecek bir kavram
00 Yorumla18 19 20 21 24 e kadar ciddi oldugunu kendi adima dusunmuyorum fakat yuzunden ciddi olup olmadigi anlasilir serseriyse kufurbazsa dovmeli tm da piersingliysr falan sikinti bir kiz olarak dusuncem bu
01 Yorumla
Soran+1 yıldış görünüşe göre yargılanmamalı bence
+1 yılHer kesin içini düşüncesini bilemeyiz. Kendine güveniyorsa istiyordur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç belli olmaz ama genelde gönül eğlendirir işi yoksa okuyorsa özellikle uzak dur
00 Yorumla
+1 yılBen erkeklerin ortalama 28 yaşında evliliğe sıcak baktığını düşünüyorum
22 yaşında ki bir kişi hem maddi olarak hem ruhen evliliğe zaten hazır değildir o yaşta yapılan evlilikler evlilik olmaz evcilik olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekleri bilmem ama kızlar 22 sinden sonra arayışa geciyor
01 Yorumla
Soran+1 yılbi kız birden fazla erkekle çıkarsa adı çıkıyor bir kişiyle evlenmek istediğinde de evlilik arayışında mı oluyor siz hangi yaşlarda birilerine ilgi duymaya başladınız?
Ben 27 yaşındayım bulamadım 😂 halen evlenecek biri evlilik isteyen biriyim
Ama olanda evlenmiyor isteyince olmuyor istemeyince oluyor zıt her şey ters bu hayatta 😀10 Yorumla
+1 yılKişinin karakterine bağlı bir durum hayatan doymuşsa düşünebilir 40 yaşına gelip evlenmeyi düşünmeyen de var
11 Yorumla
Soran+1 yılöyleleri de var tabi
Bundan 10 sene olsaydı askerden gelir evlenirdi erkekler ya da askere gitmeden önce ama şimdi 21 yaşında evlenmeyi düşünen erkek varsada çok iyi rol yapiyodur😊 kendini kandirmakta
00 Yorumla
+1 yıl24 yaş altı erkekler genellikle evliliği aklından geçirmez. Ama tabi kişiden kişiye değişebilir.
00 YorumlaKişinin karakterine göre değişir ama genelde o yaş gezme tozma yaşıdır evlilik istemezler
01 Yorumla
Soran+1 yılsevgillik dönemi yaşasın o yaşta evlensin demiyorum
+1 yılKişiden kişiye değişebilir ben 21 yaşındayken istiyordum şu an yaşanılanlardan dolayı soğudum beklemedeyim. Cevabım:evet
00 Yorumla
+1 yıl20 yaşında evlendim ama gözüm genede başka kızlarda
02 Yorumla
Soran+1 yılşu an hâlâ evli misiniz
- +1 yıl
Evet evliyiz
Erkeğe göre değişir 21 biraz daha erken gibi ve ergen gibi 26 27 erkeklerin olgunluğa ermen yaşı.
00 Yorumla
+1 yılAçık soyliyim o yaşça ben çocuktum ya çok erken bı erkek icin
01 Yorumla- +1 yıl
Şimdi büyüdünmü
+1 yılÇoluk çocukla evlenilmez
01 Yorumla
Soran+1 yılo yaşta evlensin demiyorum yani evliliğe kadar tek bi kişiyle kalabilir mi
+1 yılBu acele niye daha gencecik insanlarsınız.
02 Yorumla
Soran+1 yılŞu an evlenme niyetinde değilim ama biriyle bir ilişkim olmasını isterim sonu evlilikle bitebilecek güzel uzun süreli bir ilişki bir kız için 3 4 yıl ayırabilecek evliliğe kadar gidebilecek erkekler var mı onu merak ettim
- +1 yıl
Hiçbir şeyin garantisi yok bu hayatta. Tabii ki ciddi bir ilişkinin sonunda evlenmeyi hayal edebilirsiniz ama sonunda kesin evlenirsiniz diye bir şey yok. Baştan hedef belirleyip o mantıklı biriyle ilişkiye başlarsanız sağlıklı bir ilişki olmaz. Kendiliğinden akışında olursa olur o iş.
+1 yıl23 yaşında evlendim 4 senedir evliyim.
02 Yorumla
Soran+1 yılerken evlendiğinizi düşünüyor musunuz pişmanlık duyduğunuz bir an oldu mu?
- +1 yıl
Evet erken evlendim ilkbaslarda pişman oldum ama şimdi değilim 2,5 yaşında bir kızım var 6 ay sonra Allah'ın izniyle bir bebeğimiz daha olacak.
Gizli Üye(18-24)+1 yıldegişir erkekler farklidir İstanbul yasiyanla anadoluda yasiyan arasında fark var
04 Yorumla
Soran+1 yılahhahahaha haklısın
Cevap sahibi+1 yılsenınkı nerde
Soran+1 yılbenimki henüz doğmadı sanırım öböwvbvböşv
Cevap sahibi+1 yılhaylındeki nasıl
Kimisi 30 dan sonra kimisi 40:)
09 Yorumla
Soran+1 yılnasip belli olmuyor işte
Soran+1 yılevli misin
Soran+1 yılpişman olmamak için bekliyorum bi tane yaparsam devamı gelir diye de hiç bulaşmadım o işlere
Soran+1 yılamin inşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı.
+1 yılBu kişi askerliğini yapmış mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılyapmış olabilir olmayadabilir genel sordum
- +1 yıl
Askerliğini yapmış bir kişi bu yastada evliliği düşünebilir. Askerden önce evlilik hayali bile boş zaten.
Ufukta evlilige dair bir görüntüm yok
07 Yorumla
Soran+1 yılnedeni ne peki
Soran+1 yılbi erkeğin böyle düşünmesi de güzel genelde kızlar bu açıdan bakar
Soran+1 yılerkeğim ne de olsa dulluğum belli olmaz diyen de var
Soran+1 yılben o kesimdeyim ve diğerlerinin de öyye olduğunu sanıyorum ama haklı olduğun bi konu var bu da yamlış batılılaşmanın nedeni modernlik adı altında ahlaki değerlerimizi yitirmeye başladık
+1 yıl21 yaş çocuk kategorisine giriyor
00 Yorumla
+1 yılEvlilik yaşı yani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde gönül eğlendirir.
00 Yorumla
+1 yılAdamina göre değişir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz maddi duruma bağlı. O olmadan evlilik zor.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılLisede bile ister karakterliyse
01 Yorumla
Soran+1 yılEnder bulunanından diyosun
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. 30 ve üstü yaşlar korkma evlen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılYaşa bağlı değil k
01 Yorumla
Soran+1 yılyaşa bağladığımdan değil bu yaş aralığının nasıl düşündüğünü merak ettim
+1 yılDaha geçen sevgilimden ayrıldım
01 Yorumla
Soran+1 yılbu yaşlarda tek bir kişiyle uzun yıllar ilişki sürmek sıkıcı mı geliyor
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Gönül eğlendiriyor
02 Yorumla
Soran+1 yılerkekler hiçbir şey hissetmedikleri bi kızla sırf boşta kalmamak için vakit geçirir mi
35 yaşında
01 Yorumla
Soran+1 yıldoğru kişi olur inşallah
27 den önce zor artık 21-22 heves
03 Yorumla
Soran+1 yılerkekler daha geç olgunlaşıyor o yüzden mi
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yani ben ciddiyim
04 Yorumla
Soran+1 yılsenin kanşına çıkacak kız adına sevindim o zaman
Soran+1 yılyazarsın buraya
İstemez genelde
06 Yorumla
Soran+1 yılbana da öyle geliyo
Soran+1 yılhayır şu ana kadar olmadı ciddi bir ilişki istiyorum ve şu an erken doğru zamanda doğru kişiyle olmak nasip olur inşallah
Soran+1 yılyok istemeyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yıl30 ve sonrası
00 Yorumla
+1 yıl27 yaşındayım hiç düşünmüyorum
00 Yorumla
+1 yılYaşanmışlık düzeyin nedir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİsteyebilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılerkeklerin çoğu istemeyeceği yönünde cevap vermiş siz azınlık bir kısımsınız bu düşünceye kendiniz de uyuyor musunuz?
Cevap sahibi+1 yılEvet uyuyorum.
Erkege baglidir
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler kaç yaşında evlilik düşünür, 21 yaşındaki biri ciddi bir ilişki ister mi gönül mü eğlendiriyordur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler