Çocuk yapmaya gerek yok evlenildi diye hemen. Düğün falan da istemem ben sadece nikahlı beraber yaşamak istiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. 😄😅Ben zaten 21 23 yaş aralığında evlenmeyi düşünüyorum ve bende aynı şekilde en azında ve nisani 1 yil 6 ay arasinda olabilir nikah kıyıp ama düğünü mesela bi 6 ay falan sonra yapabiliriz yani hem daha rahat olur görüşmemiz konucak bile olsak rahat rahat konuşurum bide yaşayacağımız evi düzenlemek evi seçmek falan filan işte 😅😊
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılO erkege göre degişir 27 yaşında 15 yaşındaki çocuk aklina sahip erkeklerde var 19 yaşında ciddi olan evlensen seni evine sultan yapacak erkeklerde var. Ailesini tanı , çocugu tanı, ama kesinlikle cinsel muhabbetlere girme ufak tefek öpüşme sarılma hariç.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
s +1 yılKişiye göre değişir. O yaş grubu maddi gücünü eline aldıysa düşünebiliyor ama kimi de balıklamasına atlıyor. 35 e gelip evlilik düşünmeyen de var, geçen kuzenim evlendi çocuk 25 yaşında. Vs vs kişisel bi durum yani
00 Yorumla
Çocuk olmayacaksa ben evlilik düşünmem. Yani evlilik çok ciddi bir iş. Sevdiğin ile yasa istediğin gibi. Ama evlilik riskine girme. Tabi bu benim fikrim.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
60Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılyaşım 18 ve şu an yks ye abanıyorum tıp gelir gibi gözüküyor lise de 4 yıl boyunca yazılım ve veri konusunda çalışmalar yapıp projeler yaptım istesem şu an işim hazır peki ben bunları niye anlattım ben daha 16 yaşımda evleneceğim kızın hayalini kurmuş o kızı almak için herşeyi yapıcam demiştim şu an sınava 1 ay var ve artık önümüzde bir engel kalmıyor aileler de işe olumlu bakıyor ( benden ötürü ) uzun lafın kısası 19 gibi nişan 20-21 gibi güzel bir düğün düşünüyorum o 2 yıllık süreçte evimi alıp keyfime bakarım her neyse olan bu kardeşim isteyen tüm imkanları zorluyor. Ben zengin değilim , fakirlik çektim sırf kendimi geliştiriyim ilerde para kazanayım diye 4 yıl üstüme doğru düzgün kıyafet alamadım ama kızı almayı başardım sayılır yani erkek üstüne düşen görevi yaparsa her şey tıkırında ilerliyor evlilik ciddi mesele bu ciddiyet sende ve karşı tarafta var mı bunu bi düşün
22 Yorumla- +1 yıl
Ben de çocuğum olsa 19da evlendiririm diyordum Maşallah sana helal olsun, Allah yolunu bahtını açık etsin
Cevap sahibi+1 yıl@Neyebakacaktimbenn teşekkür ederim sizinde yolunuz bahtınız açık olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnladığım kadarıyla libidosu yüksek muhafazakar kadınsın. Seninle evlenecek 23-24 yaşında erkek özellikleri özetle ; kadınlar tarafından talep görmeyen , saf ve bir evi geçinderecek kadar kira hariç iki kişi ( 25.000) Kira dahil ( 40.000 ) geliri olan erkektir.
Yani kadınlardan talep görmeyen, utangaç, sana aşık ve bu yazdığım gelirlere uygun muhafazakar libidosu yüksek erkek denk gelmeli. Bunun dışında, hiç bir erkek bu işe yanaşmaz.. Özellikle kadınlardan bol talep gören muhafazakar erkekler de oluyor ,30 dan aşağı kesin evlenmezler. Sen en iyisi kendine, bu şartları taşıyan 30-33 yaşlarında muhafakar erkek bul. Akp, Bbp, Mhp ve Yeniden Refahda bulabilirsin
10 YorumlaÇocuk istemem ben de keşke bunu düşünen biri olsa evlenirim ya
34 Yorumla
Soran+1 yılBen de aslında istemiyordum ama bilmiyorum aklım karıştı. Ama en azından bir 27 yaşına kadar istemiyorum
- +1 yıl
@okuryzr Kaç yaşındasın?
- +1 yıl
@Kawasaki_Ninja burası evlilik dairesi değil
- +1 yıl
@okuryzr Farkettim
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Coğrafya ile alakalı şimdi bir İstanbul beyefendisinden kolay kolay evlilik teklifi çıkmaz
Güney doğu taraftaki erkeklere yönelirsek evet onlar düşünüyor.10 YorumlaCanım dul değilsin sonuçta
Düğün yap gencecik kızsın
Sakın acele etme
Biraz da maddiyata da önem vermeni tavsiye ederim körü körüne evlenme derim.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı. Aşırı erken bir yaş, çok tehlikeli.
Bir de ne bu acele, neden birlikte yaşamak istiyorsun?Bul birini at yatağa keyfini çıkar, bunun için evlilik sorumluluğunu almak çok saçma.
00 Yorumla
+1 yılBende aynı düşünüyorum 24 25 gibi evlenirim 3 4 yıl çocuk düşünmem çocuk iki tane yaparım 1 yıl arayla birlikte büyütürüm olur biter
18 Yorumla- +1 yıl
Tam aradığım profil nezaman evleniyoruz🤣🤣🤣
- +1 yıl
@KerpetenRamiz 222 takipçili Ramiz abi biraz daha düşün
- +1 yıl
@kafayıyiyecekgibi küçük hanım hiç bisey göründüğü gibi değildir bakmakla görmek arasındaki FARKI anlamalısın
- +1 yıl
@KerpetenRamiz vayy takipçi sayısını düşürmüş
- +1 yıl
@kafayiyiyecekgibi sen beni mi takip ediyorsun. Ben demiştim Hiç bir şey görüldüğü gibi değil dir bukadar onyargili olmak iyi değil 😤
- +1 yıl
@KerpetenRamiz sen öyle diyince baktım tekrar 😅
- +1 yıl
@kafayiyiyecekgibi nick in hakkını veriyorsun :) benim pp ye gire çıka kafayı yiyecek gibi si fazla🤣😎
- +1 yıl
@KerpetenRamiz hahaah
- Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılYani çok saçma isteklerin var... bu şekilde olması ihtimali az.
18 Yorumla
Soran+1 yıl@mhgkshn ailemizin parasını düğün gibi saçma şeylere harcamadığım için saçma gelmiştir.
- +1 yıl
23 24 yaşında birisi neden nikahlı beraber yaşamak istesin ki, ayrılırsa ve taraflar uyuşmazsa erkek nafaka ödeyecek. Bunu yapmaz. Tabi herkesin çevresi farklıdır, bazıları erken yaşta evlenir ama sevmediğin tanımadığın bir kızla neden evlenesin ki yazdığın şey çok kısa olmasına rağmen bir böyle sevgilinmiş seni seviyormuş gibi gelmedi yazdıklarından. Ayrıca düğün para demek değildir. Eğlenmeyi biliyorsan üstüne beyaz bir elbise giyersin özen gösterirsin şöyle bir dışarı çıkarsın resim çektirirsin 32 diş gülerek. Avrupada evlenme kültürü yok ama birbirini seven çiftler böyle yapıyor ve ben asla tanımadığım bir sürü akraba 2 saat evlensin diye düğüne bir sürü para vermeyi savunmuyorum. Belli ki 24 yaşında birini beğeniyorsun, belki bir flört ve ciddi düşünüyorsun ama saçma isteklerin var bence. Evlenirsin, birlikte ev kurarsın. Senin sunduğun vaatler çoğu erkeğin işine gelmez 🙃
Soran+1 yılerkek nafaka ödeyecek herkes ayrılmak için evlenmek istemiyor. sevgilim falan da yok. konuştuğum erkekler 24 değil ayrıca ne boş yapmışsın tebrikler
- +1 yıl
Sorun bu : 23 24 yaşındayken erkek evlilik düşünür mü? Ben de onj söylüyorum adam sevgilin değilse sevmiyorsa şimdi kolay kolay kimse erken yaşta evlilik düşünmez ama aile çevresine göre değişir. Küçük iller ilçeler erken evlenir.
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAskerliğini yapmış, işini gücünü eline aldıktan sonra düşünür.. Önemli olan ev geçindirecek kadar kazancının olması..
10 Yorumla
+1 yılne güzel lan bende istiyorum böyle kadın hemen basarım nikahı evim arabamda var ohhh yaşar gideriz 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl23 24 yaş evlenmek için erkeğe de kadına da psikolojik ve biyolojik olarak geç kalınmış bir yaştır. Tembel ve npc gibi yaşan insanların sözlerine kulak asma çünkü onlar hayatı yiyip içip sçmaktan ibaret sanan botlar yalnızca:)
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Çocuk için acele edilmeyecekse düşünülür. Kafa dengi hem arkadaşın hem ailen olabilecek bi adamı bulursan tabi.
00 Yorumla
+1 yılŞimdi dostum, işin özünde senin dediğin doğru evet. Ama bu kadar toz duman, dezenfermasyon içinde, doğru yanlış karıştı
00 YorumlaDaha erkenden bile düşünen var 18 19 yaşlarında. Ama insanın olgunlaşması gerek bence
10 Yorumla
+1 yılSoruyu o kadar okuyamadım ki beynim bile algılamak istemedi. 🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılYapılır ahir zamanda yüz harama iten çok şey var. Düğün yap gelinlik giymeyecek misin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl23-24 yaşında kolay kolay aklı başına gelmez erkeğin, kendini geliştirmemiştir hayata bakışı dardır.. şahsen ben o yaşlarda pc başında oyundan kafamı kaldıramıyodum
10 Yorumla
+1 yılDüşünen olabilir ama bence erkek icin aşırı erken bir yaş.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı. Düşünebilir. Ben şahsen o yaşlarda düşünüyordum. Hatta evlenmek üzereydim ayrılmıştım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılErken evlilik saçma önce kalkın tek başınıza birey olmayı öğrenin.
00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir ama daha çocuk oluyorlar o yaşta
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı.
+1 yılOlgunluğuna göre değişir. O yaşta evli olan tanıdıklarım var
00 Yorumla Çoğu erkek düşünüyor zaten evlilik ama ben düşünmüyorum yaşım 23
00 Yorumla
+1 yılBen 22 yaşımdan beri düşünüyorum da güvenebileceğim aklı başında, olgun kafada bir kız bulamadım.
02 Yorumla- +1 yıl
Niye düşünüyorsun erken Yaşta işin var da o yüzden mi yoksa başka sebepler mi?
- +1 yıl
şu an 25 yaşındayım, ve asker değilim. Fotoğraf geçen yıldan kalma
Mis gibi valla varsa baska boyle dusunen yarin basayim nikahi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 940 cevap paylaştı. Günümüz şartlarında çok zor istisnalar olabilir tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğer veriyorsa erkek sevdiği insanı kaybetmek istemez en azından gereken her şeyi yapmak ister.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen 24 erkek 27-28 olursa harika olur hem aranızda yaş farkı olur erkekler geç olgunlaşıyo çünkü
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişkilere ciddi bakan erkekte var takılmalık olarak görende var onu ayırt etmeyi öğrenmelisiniz
00 Yorumla
+1 yılBen de istiyorum bir kadına bağlanayım eşim olsun işten geldiğimde kapıyı açsın karşılasın tatlı tatlı konuşsun yani sevginin sıcaklığını arıyorum ama zor gibi geliyor artık herkes çıkar peşinde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO yaşta evlenilmez, erken evlenenler genelde boşanıyor
05 Yorumla
Soran+1 yılHangi yaşta evlenilir? Geç yaşta evlenince de kesin mutlu olmuyorsun çok mutsuz insan var ama boşanmıyorlar da. İnsanlar düzgün değilse zaten 50 yaşında da evlilik sürdüremez. Zaten evliliğin amacı boşanmamak değil mutlu bir çift olurken resmiyet kazanmak
Cevap sahibi+1 yılErken evlenince mutlu olacağının garantisi var mı peki? İlaveten 23-24 yaşındaki birisinin ne kadar maddi birikimi olabilir? O yaşta çoğu insan hala anne baba parası ile geçiniyor ben gördüğümü söylüyorum evlilik oyun değil alelacele olacak bir şey değil iyi planlamak gerekiyor herşeyi, buni yapmayanlar evlenip evlendiği gibi boşanıyor
Soran+1 yıl24 yaşına gelmiş bir insan kendi evinde yaşayabilecek kadar bir maddiyatı olabilir. Bütün insanların yok mu?
Cevap sahibi+1 yılTürkiye koşullarında bu dediğin pek mümkün değil ha yurtdışında yaşıyorsan bilemem
Cevap sahibi+1 yılVeya aileden mal mülk para varsa
Gizli Üye(18-24)+1 yılEski sevgilim ben evlilik istemiyom diye benden ayrilip bikac aya akrabasiyla nisanlandi bir yil sornada evlendi yani 24 yasinda su an cocuguda var 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Yanlış anlama da o seninle evlenmek istemiyormuş.
Nekadar süredir birlikteydiniz?
Evlilik şu an sadece düşünmekle kalıyor ama faaliyete gecme düşünmek kadar kolay değil maalesef
00 Yorumla
+1 yılbir sürü var o şekilde erken evlenen. Genelde okumayan erkekler erken evlilik düşünüyor.
00 YorumlaDüşünür yaş gelmiş ve artık bir yuva kurma hayaline düşer
00 Yorumla
+1 yılİkna edebilirsen düşünür. Biraz kişiden kişiye değişir tabi
00 Yorumla
+1 yılEnayi ise düşünür.
17 Yorumla
Soran+1 yıl30 undan evlenip de mutlu olacağının garantisini kimse veremez ya.
- +1 yıl
Evlenip mutlu olmayasğının garantisini veririm ben. Bu devirde evlilik enayiliktir.
Soran+1 yılAnnenizle babanızdan gördüğünüz evlilik her çift için geçerli değil.
- +1 yıl
Annem öleli 24 yıl olmuş. Bişey diyemeyeceğince hemen ana baba karıştırmayı bıraksanız.
Soran+1 yılEnayi ise düşünür. Aynen evlilik enayilik ya kime göre senin gördüğün en büyük evliliğe göre herhalde de ondan. Ölmesi bir şeyi değiştirir mi? Saygısızlık etmedim. Ana baba da karıştırmak değil bir şey demek de değil, sayacak çok şey de var. Zina yapmamak hastalıktan emin olmak gibi seçenekler varken 10 tane kadınla yatmak daha güzeldir tabi
- +1 yıl
Konunun benim ebeveynlerimin evliliğiyle ilgisi yok. Hoşuna gitmeyen bir yorum yazınca hemen oradan yürüdün. Alakasız yok. Bence gayette iyi evlilikleri vardı.
Konu bu devir. Bir erkek bu devirde evlenmek için enayi olması gerekir. Niye böyle dediğimin izahını sana yapmıcam ama evlilikle ilgil yasalara ve sosyal medyada ki çılgınlığa bir göz gezdir sen yine de. - +1 yıl
Kesinlikle hahah evlenene asla akıl yok
+1 yıl29 yaşındaki adam düşümmuyo şimdi
12 Yorumla- +1 yıl
Evlilik saçmalık
- +1 yıl
@ayhanist3435 uff sizin yüzünden evlilikten soğudum zaten😂
+1 yılÇok erken cidden çok erken
10 Yorumla
+1 yılBu yaşımda bile düşünmuyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldegisir kisiden kisiye tabiki erken evlenende var gec evlenende
10 Yorumla
+1 yılDüşünür neden düşünmesin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenen arkadaşlarım var bu yaşlarda.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılDüşünüyorsa ağır g….. zekalıdır
00 Yorumla Düşünmek için daha çok çocuksu yaşlar
00 Yorumla
+1 yılS2ni düşünen onu da düşünür.
00 Yorumla
+1 yılEvlilik düşünen erkekler oluyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Düşünür kıyarsınız bi nikah devam
00 Yorumlaevet ama maddiyat önemli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yıldüşünmez bence bu yaşta
00 Yorumla
+1 yılDüşünen var düşünmeyen var
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılZina etmemek için isterdim
04 Yorumla
Soran+1 yılBen de bu yüzden istiyorum zaten ayni evde yaşamak da ne var Kİ ha nikahlı ha nikahsız
Cevap sahibi+1 yılYaşın kaç
Soran+1 yıl21 yaşındayım da şu an değil 24-25-26 yaşında evlilik düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılBende 21 olmak üzereyim bende üni bitince yani bahsettiğin yaşlarda evlencem ailemde o yaşlarda evlen diyor zaten
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet düşünür çokta erken bir yaş değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO yaştayken ben bile düşünmüyordum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe iş yaptığına bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen istiyordum ama bırakmadılar😒😓
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,6b cevap paylaştı.
+1 yılne bilem biz düşünen var düşünmeyen var
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı. Yüzde 80 i düşünmez
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden zina yapmaya çok mu meraklılar cehennem ateşine
Soran+1 yılŞu an çok psikolojim bozuldu soğudum erkeklerden ne meraklılarmış 10 tane karıya
+1 yılErken yaş ama düşünebilir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Düşünür
10 Yorumla- Devamını Gör (39)
Devamını Gör(84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri