En yakın arkadaşımla biraz saçmaladık?

10-12 yıldır arkadaşlığımız var. Bu sene ikimizde duygusal çöküşler yaşadık. Geçenlerde kalabalık bir şekilde alkol aldık kafa dağıtıp eğlenmek için. Dans ederken sarıldık ve bir anlığına birbirimizin yüzüne baktık çok yakındık öpüşecek gibi ama ben geri çekildim. Bir kaç gün hiçbir şey olmamış gibi davrandık ama o 3 gün sonra sarhoş bir şekilde beni aradı ve beni hiçbir şekilde reddetmeyeceğini söyledi. Nasıl istersem herhangi bir ilişkiyi kabul edeceğini söyledi. Bana zaafı varmış. Bende olmaz öyle şey geçen gün olan şey saçmalıktı geçti gitti dedim. Bir şeyler daha geveledi ağladı sonra da yalnız kalmak istiyorum deyip telefonu kapattı. Bende özür dilerim bir daha aynısı tekrarlanmayacak diye mesaj attım bana bir daha sarılma dedi bende söz veriyorum bir daha sarılmayacağım dedim. Sonraki günlerde iletişimsiz kaldık ve yüz yüze de görüşmedik hiç. Ama ortak arkadaşlarımızdan bir sürü kişi beni arayıp bir derdi var hiç keyfi yok sen biliyor musun bize bir şey söylemiyor falan diyenler oldu. Bende bilmiyorum deyip geçiştirdim hep. Bana aşık olduğunu sanmıyorum duygularını yanlış anlıyor gibi geldi. Bana göre daha duygusal bir insan. Onca zamandır birbirimize çok iyi arkadaşlık ettik arkadaşlığımı bitirmek istemiyorum. Dostumu kaybetmek istemiyorum. Adam akıllı karşıma alıp konuşmalı mıyım?
En yakın arkadaşımla biraz saçmaladık?