Ne yapmalıyım be, hep hep hep aynı? Ne zaman istediğimi bulurum?

diana__6537

Merhabalar.. baştan soyleyim türk değilim bu yüzden Türkçem kötü biraz. Ben ben şımarık , kıskanç, çirkin alıngan, duygusal, küfürbaz, kaba , güven sorunları yaşayan , çılgın bir kızım.. ama iki iyi tarafım var he.. sadık biriyim ve dürüst biriyim hamarat.. ben burada eş aramıyorum ama düzgünce birşeyleri sormak istiyorum.. Ben hep sevilmek peşinde koşuyorum ama olmuyor.. hiç bir erkek kusurlarımı kabul edemiyor... Erkeklerle tanışmaktan yoruldum, normal istediğim gibi bir erkeği aramaktan yoruldum. ama şöyle olay anlatayım, bugün yine yeni bir erkekle tanıştım, sandım normal biri, şans verdim, tanıştım işte, kıskanç şımarık küfürbaz kısacası kötü bir kız olduğumu anlattım, herşeyimi anlattım düzgünce dürüstçe, " beni kabul et" diye zorlamadim erkeği,, o erkek de bana böyle bir mesajı yazmıştır 👉 " olsun kız, ben seni senin olduğun gibi kabul ediyorum, senin huyların güzel, senin huylarını değiştirmek istemiyorum merak etme, seni mutlu ederim, bana şans ver bana inan, seninle tanışmak istiyorum" 👈 böyle bir mesajı yazmıştır erkek... Dün tanıştık, bugün şöyle böyle sinirli oldum ona , ve ona küfür ettim çok çok küfür ettim, ve küfür ettim diye, o erkek çok kırılmış, ve beni siber suçlara şikayet etmişti... galiba para cezası ödeyecegim.. fakirim neyse Allah hepimizin yardımcısı olsun.. ve öyle... tanışma bitti.. anlıyorum, herşeyi anlıyorum küfürbaz bir kız olmak anormal birşeydir, ama erkekler, bir kadının kusurlarını ya dış görünüşünü beğenmiyorsanız niye 👉" beğeniyorum kabul ediyorum" 👈 gibi şeyleri söyleyip benim gibi kızlara umudu veriyorsunuz? Hem küfür edince biz suçlu oluyoruz ve şikayet ediyorsunuz? Bu çok saçma.. yapmayın böyle... Ve ha.. işte sormak istediğim şey bu, benim tüm kusurlarımı sevebilen bir erkeği nerden bulabilirim sipariş edebilirim?

Ne yapmalıyım be, hep hep hep aynı? Ne zaman istediğimi bulurum?
6 Cevap