Genelde insanlar beni beğeniyor dış görünüş olarak, ne yalan söyliyim çok defada kızlardan teklif aldım, normalde erkeğe teklif edilmesi türkiyede pek rastlanan bir şey diye biliyorum ama ben dış görünüş açısından kendimi hep yetersiz hissediyorum. Dışarı çıkarken bile bimbir türlü kombin, saç sitli vs deneyerek dakikalarca oyalanıyorum ayna karşısında yok bu olmadı böyle de olmadı bu ne aw tamam bu iyi yok yok buda olmadı değiştireyim vs derken en sonunda bana hiç bir şeyin yakışmadığı ve çirkin olduğum kanaatine varıyorum ve salıyorum, psikolojik bir şey mi sizce?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Muhtemelen kaygılı ve cok düşünen birisin. Sosyal kaygı bozukluğun olabilir hafif derecede. Yasadigin durumun adı beden dismorfik bozukluğu
Oha doğru bu arada ndjxhzhd
Hatta ilaç bile kullanmıştım aşırı kaygı durumumdan dolayı ama kendimi tip olarak yetersiz bulma durumumun bununla bağlantısı olduğunu düşünmemiştim
Özgüvensizlik kaygıya, kaygi da özgüvensizliğe götürür. Özgüvenle ilgili okudugum kitapta sadece kaygıdan bahsediyordu. Düşünce semalarinda kendini yetersiz bulmak oldugu için herhangi bir konuda böyle düşünmeye meylediyorsun. Tipsizim, başarısızım, değersizim vs..
Aslında özgüven var sanırım ya en sessiz sakin ortamlara bile neşe ve eğlence getiren biriyimdir ancak kaygı sorununu aşamıyorum
Özgüven =kendini yeterli hissetme. Bazı konularda özgüvenli olup bazılarında olmayabilirsin.
Eh sanırım öyle, sosyal konularda falan özgüvenliyim sanırsam ama yeterli görme konusunda değilim gibi
Bravo sana kardeşim. Bizim hiç sevgilimiz olmadı
Belkide yalnızca çevrenden kaynaklıdır senlik bir sorun değildir
çevrem yok ki 0
He işte ondandır belki, belli bir çevre edinmen senin için iyi olabilir
kusurum var o yüzden ön yargılılar.
belki çocukluktan kalma bir şeyi düşünüyorsunuzdur o etki ediyor olabilir size
Yani geçmişimi pek kafaya takan biri olarak tanımlamam kendimi ama belki bir ihtimal farkında olmadan düşünüyor olabilirim ister istemez
evet olabilir
Bence geçmişte bu konuda ufakta olsa zorbalık gördüysen ya da ailevi bazı problemler yaşadıysan özgüvensizlik geliştirmiş olabilirsin bu bende de var neyin olduğunu söyleyebilirim ama maalesef çözümünü benden bilmiyorum
Bendeki özgüven durumu çok karmaşık ya
Nasıl yani
Imm nasıl desem...
Şöyle ki başta özgüvensiz soluk görünebiliyorum bazen ama bir ortama azcık ısınsam kolayca adapte özgüven patlaması yaşayabiliyorum en sessiz ortamlara kahkaha, neşe ve enerji katıyorum genelde
Sanırım bensin KSMSŞDÖŞS
Şey garip olucak ama özelden konuşmak ister misin
Yani iletişim konusunda falan çokta bir özgüvensizlik yaşadığım söylenemez gibi ancak dış görünüş konusundaki özgüvensizliğimi aşamıyorum bir türlü
Ya yanlış anlama umarım kırıcı olmuyorumdur ancak şu sıralar sanaldan birileri ile konuşmak, tanışmak istemiyorum ya hem bir yerden sonra konu tıkanıyor falan sıkıcı oluyor bazen
Lütfen kişisel algılama bu arada
Yok hayır sorun değil neyse sende çok takma çevrende zaten teklif edenler filan da varmış niye üzülüyosun ki dediğim gibi kesin altında bi olay yatıyodur onu da düşünüp çözmeye çalışabilirsin
Öncelikle biraz ergence gelebilir ama ailem ile anlaşamıyorum evet tamamen farklı dünyalardayız hani genetik benzerliklerimiz olmasa evlatlık olduğumdan kesin emin olacağım bide orta okul ve lise yıllarımda çok dışlanıyordum iyice asosyal olmuştum lisede yarı sosyal yarı asosyal bir arkadaşım olmuştu onun tekrar sosyalleşmemde büyük katkısı olmuştu halada en iyi arkadaşımdır kendisi kıskançlık kin yalan vs gibi duygular barındırmaz ve her konuda saygı duyup destek çıkan birisi sağolsun
Aile abi her şeyin kaynağı... Sana böyle özgüven düşürücü şeyler söyledilerse sebep belli bence benim ailem öyleydi bende senin gibiyim
Ya babam bağırsa çağırsada yine kararlarıma falan saygı duyuyor en azından ya da en azından oturup muhabbet edebiliyoruz ama annem kendi zihninde nasıl kurduysa o şekilde olmamı istiyor yoksa saçma sapam triplere giriyor gerçi sırf bu konudada değil kendisine zıt düşen hiç bir seyi kabul etmiyor hep ben doğruyum kafalarında bide abim var oda bencilin teki zaten direkt
Uzaklaşmanı tavsiye ederim benim seneyeki planım o mesela çünkü psikoloji çok değerli aile yanında korunamıyo maalesef
Parayı bulursam direkt flash olup ışık hızıyla uzaklaşacam zaten
Aaa bu ben
Eskiden bu kadar değildi kendimi yakışıklı bulmasamda çirkinde hissetmiyorum ama son zamanlarda her aynaya baktığımda hay tipimi... diyorum
Bakim çıtıra
Sanal ortamda yüzümü göstermeyi pek tercih etmem teşekkür ederim.
Elinde olsa reelde de gizliycen yüzünü gdjsgdjgskdgsj
Aslına bakarsan etrafımda samimi olduklarım yoksa öyle yapıyorum elimden geldiğince evet xkxjdhzbz
Pandemide bahane oldu hatta, kışın full maske, kapşon takılıyorum dışarda ninja gibi
Daha fazla anlatma aşşşşırı merak ettim
Tamam tamam sustum jdjxhdbs