Aşk İlişkileri DÜN GECE SENİ RÜYAMDA GÖRDÜM İYİ MİSİN? bigbubble46 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Hoşlandığım kişiye bu mesajı yarın sabah atarsam ne tepki verir kızım Bu kisim one cikmasi için dikkate almayın #orkid #molped #kotex #okey #durex #palmolive #duru #maybelline #tampax #colgate #sensodyne #oralb #flormar #farmasi #rexona #emotion #nutella Güncellemeler+1 yıl Ne olduğunu sorarsa sana araba carpiyordu derim DÜN GECE SENİ RÜYAMDA GÖRDÜM İYİ MİSİN? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u OurangMedan Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Valla ben olsam, naptın bana rüyanda da iyi misin diye soruyorsun derim. 0 0 Yorumla
ermanesen Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Erkeklerin klasik yalanı olduğu için oldukça samimiyetsiz ve yalan olduğunu anlayıp yüksek ihtimal dalga geçer yahut ciddiye almaz 👍👍 1 1 Yorumla bigbubble46 +1 yıl Sağ ol teşekkürler Yorumla
SadrazamPower Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. etiketlere bak ayaklı reklam panosu 0 2 Yorumla bigbubble46 +1 yıl One ciksin diye Yorumla SadrazamPower +1 yıl Cikmasin tatlim cikinca ne olacak Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Amacımız ne. Kim sponsor oldu sana 0 7 Yorumla bigbubble46 +1 yıl One ciksin diye dikkate alma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıkmasın istemiyorum ben Yorumla bigbubble46 +1 yıl Bakma o zaman ya engelle s i ktir git ya gece gece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nereye gidiyim kadın başıma ruh hastası Yorumla bigbubble46 +1 yıl 😒 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne neyani çıksın mı diyorsun Yorumla bigbubble46 +1 yıl Ya gormek iatemiyorsan bakmazsin kanka ben ciksin istoyorum Yorumla
MatthewFox Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. :D :D 0 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Sevisiyorduk de 😂 0 1 Yorumla bigbubble46 +1 yıl :/ Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı. söyle 0 2 Yorumla bigbubble46 +1 yıl Taktik eskidi diyorlar ama Yorumla _Thanos_ +1 yıl eskisin sans bu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Valla ben olsam, naptın bana rüyanda da iyi misin diye soruyorsun derim.
Erkeklerin klasik yalanı olduğu için oldukça samimiyetsiz ve yalan olduğunu anlayıp yüksek ihtimal dalga geçer yahut ciddiye almaz 👍👍
Sağ ol teşekkürler
etiketlere bak ayaklı reklam panosu
One ciksin diye
Cikmasin tatlim cikinca ne olacak
bos yorum yaoalimda one ciksin 😂
Naptın bana kız diye cevap verirdim
Amacımız ne. Kim sponsor oldu sana
One ciksin diye dikkate alma
Çıkmasın istemiyorum ben
Bakma o zaman ya engelle s i ktir git ya gece gece
Nereye gidiyim kadın başıma ruh hastası
😒