Birinden hoşlanıyordum geçen gün mağazaya ziyarete geldi işte çay verdik. Neyse sonra gitti ben ofise girdim baktım masada bardağı duruyor. Çayının yarısını içmemiş ve çay buz gibi olmuş bayağı. Neyse işte tam bardağı elime aldım yıkayacaktım ki onun içtiği yerden içeyim bir dedim. Çayın tadı buz gibi ve o kadar iğrenç demlemiş ki personel arkadaş adam içmemekte haklıymış yani😅
Yani normalde aile üyeleriyle bile aynı bardaktan içmem. İz bırakıyorlar leke kalıyor vs ama resmen hoşlandığım adamın ağzının değdiği yerden bir yudum içtim.
sonra da tuhaf hissettim yani.
şimdi size sorum. Bunu neden yapar bir insan yani amaç ne? İkincisi siz yaptınız mı hiç?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Onun dudaklarının dolaylı olarak değmesi hoşuna gitmiş, hiç yapmadım
Öyle mi diyorsun ya. Utandım şimdi
Utanma safça bir sevgi bu hakkında hayırlısı olsun
Siz şimdi öpüşmüş sayılıyorsunuz
Ne alaka ki
İkinizin dudağı deymiş sonuçta
Senin daha önce hic sevgilin oldumu peki
Hayır olmadı. Ve düşününce söylediğin mantıklı ama teoride dudaklarımız değmedi sonuçta
Bu başlangıç kanka yavaş yavaş teoride de olur inşallah
Kaç yaşındasın sen
20 yaşındayım da yok ya biz artık yan yana bile gelmeyiz. İstifa ettim işten. O ısrar etti kal diye falan ama dinlemedim. Zaten onun da bana karşı o şekilde hisleri yoktu herhalde
Peki ınstagramdan ekledinmi onu
Birbirimizde numaramız var whatsapptan konuşmuştuk önceden de şimdi işten çıkınca bir şey yazmıyoruz ya da konuşmuyoruz artık. O benim bölge müdürümdü öyle işte
He anladım peki sen üniversite okumuyor musun
İşte üniversiteye devam etmek için ayrıldım zaten işten
He anladım peki ne is yapıyordun
Ve nerde okuyorsun Şu an
Şu an İzmir'de diş hekimliği okuyorum. Part time çalışıyordum iş yoğun diye ayrıldım işten. Markette çalışıyordum
He anladım peki ailen nerde yaşıyor
Okurken çalışmak zor olmuyor mu
Ailem de İzmir'de
He anladım ailenle yaşıyorsun yani
Evet. Neden ki
İzmirliler güzel olur hayret nasıl hiç senin sevgilin olmadı
Ben öyle aşık olmadan sevgili olacak takılacak biri değilim.
Peki buna aşık oldun mu
Yani bilmiyorum. Aşka ramak kalmıştı mesela işten çıkalı 1 ay oldu hala hatırladıkça ağlayasım geliyor
O kaç yaşında ve oda seni seviyor mu
O da 30 yaşında ve beni seviyor mu inan bana ben bile anlamadım yani bu büyük bir gizem
Ohaa yaşı çok büyük vazgec bence o bu yaşa kadar kac tane kızla yatmıştır
Zaten kader kökten çözdü sorunu direkt ayırdı bana gerek kalmadı sjdjsk.
İyi oldu boş ver
Hem o sana çok büyük
Bilmem anlaşıyorduk güzel güzel ama kısmet değilmiş işte
İstk atsna ordn konuslm
Aha aynı yerden içtin hamilesin
Snfnsmsmfm ya bir git ya
Kanka peki tadı nasıldı aynı yerden içtin ya?
Ya ne bileyim çayın tadı iğrenç ötesiydi o kötü oldu biraz ama kendimi tuhaf hissettim yani bardağın diğer tarafına dokunmamış mesela. Oradan içince başka bir his onun içtiği yerden içince başka bir his.
Hm iyice sadece dudağını dilini oraya surseydin
Ya bir git ya saçmalama. Biz aşk sevgi diyoruz bunların aklı aşna fişneye basıyor anca
Hayır be. tabiki onu arzuladigin için oraya dokundun.. yoksa arzu istek olmasa ne diye dokunasin dimi yani
Ya arzu istek değil de ben onun eline bile dokunmadım yani insan sevdiğine hiç değilse değmek istiyor. Cinsel anlamda değil. Öbür türlü yakınında olsa bile sanki uzakta gibi. Ve nedensizce o an oradan içersem sanki ondan bir parçaya da dokunmuş olurum gibi hissettim
Tm işte yani sanki ona sarilmissin hissi gibi bişey.. umarım beraber olursunuz yani sevgili olursun. peki o sana karşı dolumu sence
Yok ya ben istifa ettim işten. Aramız çok iyiydi anlaşıyorduk ama işte işler onu gerektirdi. Bana ısrar etti kal diye kaç kez ama dinlemedim istifa ettim. Zaten ben yanlış anlamışım herhalde. O bana karşı boşmuş sanırım
Hm o zaman hayatına devam et