Sevgilimle saçma bir seyden dolayı tartismamiz oldu, guya ben uzatıyorum falan filan. Neyse her şey yolunda saniyordum bir kaç gun gecti, arayim de konuşalım dedim. Demez olsaydım keske. Kendisi daha nasıl sinirli, nasıl bir öfke. Hep boylesin, anlayamıyorsun, boyle yaptıkça seni göresim gelmiyor, az buluşup az tartisalim dedik onu da yapamıyoruz, saydırdı resmen. Bunların ne kadar ağır oldugunun hala farkına varmıyorsun dedi, neyse kapat ya sinirden hasta edeceksin insani bir kaç gun ne yaz ne konuşalım dedi. Çok üzüldüm, aramaya calistim ne ara ne de yaz diyor :(
Boyle bir şey şimdiye kadar hiç olmadı, ilk defa yaşıyorum en büyük tartışmalarda bile birbirimize yine de mesaj atardık ne yaptigimizi falan. Bizim is bitti mi yani? Sizde de oldu mu , ne yapmalıyım? Yardimci olun lutfen
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Eğer dediğin gibi eskiden böyle tepki vermiyorsa soğumuş ilgisini kaybetmiş olabilir seni de soğutma çabası içinde olabilir
Yok ben onu guya delirtiyormuşum, ateşle oynuyormuşum falan. Saçma saçma seyler ya.
Eskiden hiç olmadı, herseyin birikimi galiba. Ne yapmam doğru olur ve sizce iliskimizi bitirecekmidir.
Adamı tanımıyorum neler yaşadınız bilmiyorum seni de yanlış yönlendirmek istemem
Ama adam daha önce böyle değilse ve artık değiştiğini sert tepkiler verdiğini düşünüyorsan bir sebebi kesin vardır
Ne gibi sebebi olabilir? Bana boyle birisiyle birlikte olmak istemiyorum dedi. Uzatiyorsun her mevzuyu, dinlemiyorsun, hasta ediyorsun bu tavirlarla, her bulustugumuzda sacma seylerddn dolayi bir tartisma dedi
Peki bu gerçek mi sana göre sen saçma şeylerden tartışma çıkaran biri misin yoksa bu onun kuruntulari ya da bahanesi mı
Oyle bulusunca sacma seylerden dolayi tartismalarimiz oluyordu evet. Ama ben onu uzdugumu gorsem asla bu sekilde davranmazdim ona karsi. Kendime ceki duzen verdim son zamanlarda ama bana sans bile vermiyor guzel gunlerimiz olsun diye
Eğer sen düzelmeye çabalıyorsan ve o bunu görmezden gelip hala sorun ediyorsa altında yatan bir sebeb vardır
Calisiyorum zaten Şu an ki sorun olan konumuz benim duzelmemle alakasi yok. Sacma bir konu fazla uzadigi icin buraya geldi. Mesajlarima bakmis yazmicak hic birsey tabi..
Tamamda sen emin misin senden başka birinin olmadığına ya da senden soğumadigina
Benden sogumus kendisi dedi ya zaten
Benden baskasi olamaz
O zaman soğumuş ara vermek istiyor olabilir
Ama ben istemiyorum
Nasil duzelir peki ve benim simdi hic bir sey yazmamam mi gerekiyor?
Evet yazma biraz zaman geçsin üstüne gitme şimdilik
Ne kadar zaman
Kac gun
Duruma göre bir kaç gün yazma sen o yazacak mı bakalım yazmazsa 3 gün sonra sen yazarsın artik
4 yil oldu hic bir zaman gunaydinla iyi geceler mesajlar kesilmedi, ne kavgasi olursa olsun
Simdi cok degisik hayirlisi olsun ne diyim cok uzgunum
Evet bakalim buyuk ihtimal 3 gun sonra da yazmaz
Sen çabala olmazsa da yapacak bir şey yok
3 gun sonra yazdigimda ne yazim peki
Ne yazmak istiyorsan onu yaz duygularını ne hissettiğini ne kadar sevdiğini ya da ne kadar kaybetmekten korktuğunu ben bilemem sonuçta
Yok ben oyle bir sey yapamam. O berbat etti herseyi bu sekilde tepki vererek, hic bi sekilde beni ne ara ne de bir sey yaz dedi. Bunun ustune daha onu sevdigimi mesajlar mi yagdircam. Sirf o konussun bir sey desin diye kisa bir sey yazmak istiyorum. Sonrasinda da benle birlikte olmak istiyorsa yeniden guven kazanmasini gerektigini
Ben öyle yap demedim anlamıyorsun galiba ne istiyorsan yaz ya tamam desin ya devam desin
Ama ilk mesajda ne yazmam gerektigini bilmiyom iste konusmayi baslatmak icin
Boyle devam mi edecez diye sorim ya da nebilim
Hala konuşmak istemiyor musun diye sor hatta baktın cevap vermiyor veda mesajı yaz ama kendinden emin cümleler kullan
Ben duramicam galiba yazacam bile bekleyemicem daha 2 gun
Ama sonra dedikleri laflar aklıma gelince deliriyorum
Karar senin
Sence ne yapsam
Beni dinlemiyorsun ki 😂
Dinliyorum dinliyorum tamam son tavsiyeni ver sana zahmet
kesin 3 gun bekleyim mi diyorsun yani :(
3 oldu yazdım boyle daha ne kadar surecek diye
Iyidik boyle, kafamızı dinliyorduk diye cevap vermis...
Sende ya kafanı bana verirsin ya da artık sonsuza dek kafanı dinlersin kararını ver yaz
Ay çok sağolun aynen bunu diyeceğim, Şu an bana olan sinirinden bahsetti kısaca bende ona madem benden sogmustun neden bana daha seviyorum özlüyorum diye mesajlar yolladın diye.
Ondan sonra sizin dediğinizi diyeceğim
Yani ya tamam diyecek ya da devam ne kadar üstüne düşersen nazlanir resti çek kendine gelsin
Tamam öyle yapım haber edecem çok teşekkür ederim
Rica ederim haber et 🤗