Hep ortak mı ödüyosunuz
Ya da bi o bi sen tarzı mı.
Ya da hep erkek mi
Hep ortak mı ödüyosunuz
Ya da bi o bi sen tarzı mı.
Ya da hep erkek mi
Çoğunlukla ben ödüyorum ama onunda ödediği zamanlar oluyor bazen yemeği ben kahveyi o bazen hepsi ni ben bazende hepsini o ödüyor. Hiç bu zamana kadar böyle şeyler ne benim için nede onun için dert olmadı. Benim param onun parası onun parası benim param
Cevap
8Cevap
Valla şimdi yav he he diyeceğeniz ama kimseyede kendimi inandırmak zorunda değilim cebimde kalan son kuruşu cıkarıp öderimde sevgilime ödetmem
Ben ödetmem. İlk buluşmalarda kesinlikle. Başkasını bilmem
En son ilişkimde çoğunlukla ben ödedim, arada o ödedi.
Eğer bir sebgilim olsaydı elini cebine sokturmazdim
Galiba sizde çoğunluk sen ödüyosun
Çoğunlukla değil. Ama ben kendimi kötü hissediyorum
Mesela örnek ver sen kaç o kaç
Bazen yarı yarıya. Bazen çok azı üstünü tamamlama. Hepsini o ödediği de oluyo tabii.. arada ben de ısmarlıyom
Tamam sonuç olarak senden çok ödüyor ama yinede ben yapamazdım bunu yani her insan ın karakteri yetiştiği ortamdan ailesinden dolayı falan böyle cimri olabiliyor ben senin yerinde olsam onunla yapamazdım benim arkadaşlarımın içinde var öyle 1-2 kişi hiç çekilmiyor açık söyleyim onun arkadaş ortamıda pek olmaz evlenince sana birşeyde almaz paraya fazla önem biri demekki ama ailesel para sıkıntısı falan varsa gerçekten cok borcu vardır falan kredisi vardır ozaman bişey diyemem geçici olabilir o mecburiyetten olabilir yani
Ne ilgisi var.. benim yememi içmemi her zaman karşılamak zorunda mı. Bi yemek yiyosun 300 en kötü hesap.. ben kendim rahat etmem. Paramı kazanıyorum zaten. Evlenince de bana bir şey almasın zaten harçlık mı alacam kendi ihriyaçlarımı kendim karşılarım
Sen para kazanıyosun çalışıyosunda madem neden sevgiline laf edip duruyosun para ödediğin için
Laf mı ediyorum. Sordum burada sadece insanlar ne düşünüyo diye
Düşündüğümü söyledim zaten ben de sevgilimde çalışıyorsa ben 3 öderim sevgilim 1 öder yine ben fazla öderim ama sevgilim çalışmıyorsa ona hesap falan hiç ödetmem hele evlenmeyi düşünüyorsam kuruş ödetmem
Alman
Hep mi
Çoğu zaman
Hmm mantıklı
Evlilik öncesi standarttır
Ben de öyle düşünüyorum
Ben öderim
Ben öderim net..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?