Bu kızın sorunu ne?

Çalıştığım yerin yanında bir kız beni ekledi benimle konuşmak istedi konuşmaya başladık arada ayaküstü görüşüyor oturmalı görüşme yapamıyorduk asla sürekli bir işi çıkıyordu ya da bahane üretiyordu benim amacım kızı tanımaktı kendisi ciddi bir ilişki aradığını belirtiyordu sürekli neyse bunun tanıdığım başka biriyle mesajlarını yakaladım ve bana o kişinin sevgilisiyle arkadaş olduğunu bazı sıkıntıları olduğunu onlar hakkında konuştuğunu vs diyerek açıklama yaptı. Sonra ilgisi düştü konuşamaz sonra o erkeği sordum mesajlaştıklarını bildiğimi söyledim ve öğrendim ki ikimizlede sevgili anlamında konuşuyormuş kızın yanına gittim asla kendimi bozmadan ona bu durumu yakıştırmadığımı söyledim son bir söz olarak, toparlamaya inkar etmeye çalıştı ama titredi eli ayağına karıştı ve döndüm arkamı gittim. Hala o kişiyle görüşüyorlar ben hiç takmıyorum kıza bakmıyorum yokmuş gibi davranıyorum. Hala o kişiyle görüşüyorlar gözümün önünde buluşuyorlar zoruma gidiyor bide sanki ben suçluymuşum gibi beni heryerden engelledi sonradan ben ne yapmalıyım ve bu kızın sorunu ne tam olarak?

Bu kızın sorunu ne?