Bu kızın derdi nedir sizce?

7 aydır tanıştığım bir kız var yaşı benden 2 yaş büyük. Burcu yengeç, yükseleni Aslan. Hemşehiriyiz. Aynı semtin çocuklarıyız. Birbirimize karşı uzun zamandır duygular besliyoruz. Kız tuhaf davranmaya başladı kaç zamandır. Bir sıcak bi soğuk. Bazen aşırı yakın bazen aşırı uzak. Beni kıskandırmaya çalışıp duruyor. Ne istediğini bilmiyor gibi geliyor bana. Çok gururlu ve egoist. Ya da ben öyle anlıyorumdur bilmiyorum. Ya da o öyle yansıtmayı seçmiştir. Beni merak edip özlüyor. Arkadaşları vasıtasıyla haberdar olmaya çalışıyor. Onu gerçekten çok seviyorum. Ama bu davranışları bir oyun gibi olduğundan alay ediyormuş gibi geliyor. Benim burcum kova. Karşımdaki insanın her zaman doğal ve içinden geldiği gibi dürüst bir şekilde davranmasından yanayım. Kıza yeterince zaman da tanıdım. Çocuk değilim deyip çocuk gibi hareketler de sergilemekten çekinmiyor. Onun en hoşuma giden hali kıskanç, sinirli çoğunlukla da sakin, sevimli, güzel hallerini seviyorum. Sarılmak, öpmek istiyorum ama acele de etmek istemiyorum..

Güncellemeler
1 yıl
Durumda bana yardımcı olmak adına fikir vermek adına tecrübeli hanım veya beyler dm üzerinden sunabilir mi?
Bu kızın derdi nedir sizce?